Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mókus Zs
csendes tag
Üdv. régi és új tulajdonosok, fórumtársak. Mai nappal én is boldog tulaja lettem egy ilyen KÜTYÜNEK.(fehér n8010-es) A mostani legjobb ár: 101.990 Huf. 2 év + 2 hónap SAMSUNG gyártói garival, magyar menüvel, összes gyári tartozékkal. (És ezt nem a régi tulajok bosszantása miatt írtam le, hiszen mindannyian tudjuk, tapasztaltuk ezeknek a KÜTYÜKNEK az áresését.) Van egy féléves SAMU S7562 duos telóm, ami már 20-szal olcsóbb, de eddig nagyon meg vagyok elégedve vele. Ezért is döntöttem a SAMU mellett, ugyan is sokat vaciláltam EZ és a SONY xperia z között. De végül úgy éreztem, hogy nem éri meg az 50-60 ezres árkülönbséget. Végig olvastam az egész fórumot, ami nagy segítségemre lesz.(és volt a döntésben)
Köszi mindent mindenkinek Ha lesz kérdésem, márpedig biztos lesz, remélem nekem is segítetek. -
Mókus Zs
csendes tag
válasz tomee007007 #1395 üzenetére
Köszi a vàlaszokat. Megnyugodtam.
-
Mókus Zs
csendes tag
Goodram/toshiba memóriakártyát használt már valaki (class 10)? Érdemes venni?
Samsung 32GB class 10: 14.440 Ft
Goodram/toshiba 32GB class 10: 11.660 Ft
Ti melyiket vennétek meg???[ Szerkesztve ]
-
Mókus Zs
csendes tag
válasz tomee007007 #1409 üzenetére
Köszi a tippet !
-
Mókus Zs
csendes tag
válasz tomee007007 #1454 üzenetére
Valószinüleg igen, de biztos csak akkor lehetsz benne, ha leteszteled újra ezek nélkül.
-
Mókus Zs
csendes tag
Megjött a gyári samsung Book Cover tokom (EFC-1G2...). Nagyon tetszik, csak ajánlani tudom.
Ahogy írtátok megéri, mégha egy kicsit drága is. Vékony,könnyű,jó,szép stb.[ Szerkesztve ]
-
Mókus Zs
csendes tag
Nekem is ugyanez a problémám a töltéssel. Régebben 4-4.5 óra volt a töltés idő 15%-ról kikapcsolt állapotban, de mostanában van, hogy 10-12 óra is. Én is (legalábbis remélem) a kábel részleges szakadására gondolok. Az a baj, hogy nem tudom hol és hogyan teszteljem le. Lehet, hogy a probléma a tabletben van a kábel becsatlakozásánál. Az viszont garis lenne, vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest