Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roku
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy ilyen masinám és meg voltam vele elégedve amíg... nézni akartam egy mkv kiterjesztésű videót (720x480-as felbontású, dual audio stb). MX Playerben ha átállítom hardveres dekóderre a lejátszást, akkor elcsúszik a hang. Ha jól gondolom bírnia kell az ilyesmit a note-nak, hiszen még csak nem is fullHD-s videóról van szó... Felpakoltam már mindent az MX Playerhez, amit találtam a play áruházban, ennek ellenére továbbra is hozza a hibát, arról már nem is beszélve, hogy a gyári videolejátszóján is ugyan ez a probléma. Már frissítettem a Kies-el a firmware-ét, vagyis ugyan azt visszapakolta... Valamit kihagytam volna, vagy mi lehet szerintetek a probléma?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Roku
csendes tag
válasz johnwillow #466 üzenetére
Nemtom... PC-n is megnéztem és ott minden jó. Ez volt az első, amire gondoltam, de ha PC-n jó, akkor tab-on is jónak kellene lennie. Vagy nem? Vagy... Nemtom...
-
Roku
csendes tag
válasz fujifilm1 #469 üzenetére
MX Player beállításain belül a dekóderekenél bekapcsoltam a hardveres+ és a szoftveres módot (a hardveres+ nemtom miért van még bekapcsolva, mert az nem használható), a szoftveresnél a magkorlátozást maxra vettem, vagyis megmondtam neki, hogy mind a 4 magot használja és van még egy "élsimítás"-féleség, amivel nem romlik a videó minősége.
Tudom, nem a legszebb megoldás, de jobbat nem tudok sajna. Ha valakinek van jobb ötlete, szívesen fogadom továbbra is De a lényeg, hogy most működik. Nem vágom miért terhelte le ennyire a gépet a videó... Gyanítok valami olyasmit, hogy a player nem igazán tudja kihasználni a gép teljesítményét, de ez is lehet butaság...
-
Roku
csendes tag
válasz fujifilm1 #471 üzenetére
Tény mondjuk, hogy én csak simán átmásoltam/átmásolom a fájljaimat, mert szerintem mennie kellene anélkül is, hogy átkonvertáltatnám a szoftverével, legalábbis a tesztekből ezt vettem ki. Viszont itt valami miatt a dual audio akaszthatta ki, csak azt nem tudom, hogy miért... További érdekesség, hogy HW+ bekapcsolásánál az összes videó elkezdett szaggatni (az alapjáraton rajtalevő helikopteres videó is!). Szabadna ilyet csinálnia?
[ Szerkesztve ]
-
Roku
csendes tag
Lenne nekem is egy kérdésem: a kijelzőszabvány illetve a garancia mennyire terjed ki a kijelző üvege alá kerülő porra?
[ Szerkesztve ]
-
Roku
csendes tag
Az S Jegyzet mindenkinek lassúcska? Késleltetve csinálja, amit kellene, illetve párszor nem úgy csinálja, ahogy szeretném. Ez alatt azt értem, hogy néha kihagy... Az jutott eszembe, hogy talán nem nyomom rá eléggé... De szerintem eléggé rányomom a pen-t. Tapasztalt valaki ilyesmit?
-
Roku
csendes tag
Félreértesz én nem fújoltam. Eszem ágában nincs, mivel ha fújolnám, akkor sem változtathatnék azon, hogy már a tulajdonom és nem kevés pénzt adtam ki érte és még fogok a mobilnet előfizu miatt. Egyébként én meg vagyok elégedve vele. Az MX Playerrel is volt problémám, aztán arra jutottam, amit te is mondasz, hogy lehet várni kellene a frissítésre, mert még eléggé új a cucc (vagy tévedek?). Csak teszteltem a hullámos vonalas hibát (szerencsére nekem nincs) és ezt tapasztaltam. Remélem, hogy idővel belövik az S Pen-t és minden jó lesz. Reményeim szerint ez max 3 hónapon belül bekövetkezik...
-
Roku
csendes tag
Pontosan ezt gondolom én is. Nem vagyok annyira benne a tablet témában, de a teszt alapján én sokat várok el a note-tól. Persze hiába a vas, ha nincs meg még a szoftveres támogatás. A Samsung egyedül nem fejleszthet mindent... Gondolok itt még mindig az MX Player-re. Szerintem idő kérdése és megoldódik minden probléma, vagy legalábbis a problémák zöme. Ilyenkor mindig eszembe jut, amit egyik tanárom mondott: tökéletes szoftver nincs.
Nem akartalak lehurrogni, remélem úgy jött ki. Mindenesetre jó tudni, hogy hogyan működik az S Pen érzékelése vagy mi
-
Roku
csendes tag
Nekem sem ropog, pedig én is nézegettem a felépítését a kütyünek, mert engem is eltántorított egy kicsit, de végül a legjobban döntöttem, mert ez alaptalan szerintem. A tesztvideót nézd meg. Ott úgy emlékszem, nem mondanak semmi ilyesmit. Nekem a műanyag ellenére eléggé masszív hatást kelt nemtom ki hogy van ezzel a dologgal.
-
Roku
csendes tag
Ma talán kicsit hamar rákérdeztem erre az android problémára a samsungnál... Azt mondta az ügyintéző, hogy eddig senki nem jelentette ezt a dolgot nekik, hivatalosan nem tdudnak a dologról, de szólt az illetékeseknek. Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből...
-
Roku
csendes tag
Nem értem... Melyik frissítésről is van most szó? Mert most jelenleg mindenféle root-olás nélkül hivatalosan 4.1.1. fut a tableten. Ha mást nem, javaslom a firmware frissítést manuálisan. Remélem nem mondtam hülyeséget
-
Roku
csendes tag
Üdv. Van már valami a szoftverfrissítéssel kapcsolatban? Mert nekem megint frissített. Az új verzió: 4.1.2.
-
Roku
csendes tag
válasz banhammer #674 üzenetére
Nekem tegnap este dobta fel a frissítést, de ez lényegtelen jelen helyzetben. Annyit sikerült találnom a származási helyről, hogy "Made in Korea", de gondolom ez nem jelent semmit, mert az összes onnan származik... Amit nem értek az a magyar nyelv az oprendszerben... Vagy az is alapból benne van az összesben? Az is hozzá tartozik, hogy nekem alapból a samsung.com-ra regisztrált és a magyarra külön kellett nagy gépről regisztrálnom... Vagy ez sem befolyásolhatja a dolgot?
-
Roku
csendes tag
válasz koxminator #677 üzenetére
T-mobile-os a készülékem minden teljesen gyári, semmit nem bütyköltem rajta. Talán amiatt vana frissítés, mert ez 8020-as nem?
-
Roku
csendes tag
-
Roku
csendes tag
Attól függ melyik típusod van igényelhetsz helyszíni javítást. Azt nem tudom, hogy mely hibákat tudják javítani helyszínen, de minden problémát írj le a hibajelentésbe, hogy tudjanak mindenről, mert amiről nem tudnak, azt nem is fogják tudni kijavítani. Nem tudom, hogy minek kell történnie, hogy csere legyen a vége ezt megmondja a szerviztechnikus. Az én LTE-s készülékemhez egyenlőre nem jár helyszíni javítás, de tudtommal a 8010-esekhez van. Az oldalon írja, hogy mit lehet hozzá igényelni.
-
Roku
csendes tag
válasz banhammer #854 üzenetére
2 év + 3 hónap gari, ha regisztrálod a terméket, a samsung.hu-n. Legalábbis nekem ennyi van. A recsegésről és anyaghasználatról csak annyit, hogy nem kell, hogy fémből legyen, mert így is tökéletesen lett összerakva. A tesztben kihangsúlyozták, hogy amit tesztelnek, az nem a végleges darab. Csak ott tévedtek, hogy nem változik sokat, mert ezek szerint elég sokat változott (max a belső hardverekben nem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Vicces képek
- További aktív témák...
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest