Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzseno
tag
Sziasztok! Gondolkodok egy ilyen készülék vételén, mivel nagyon olcsón jutnék hozzá. A készülék működés szempontjából hibátlan. DE!A tipikus csíkozott kijelző effektus jelen van.Kérdezném azoktól akik már régóta használják, hogy ez a kijelző beégés/csíkozódás probléma mennyire zavaró a mindennapokban??Gari nélkül kijelzőcsere nem hiszem h szóba jönne...:/ köszi
-
Dzseno
tag
válasz slice14 #20871 üzenetére
A linkelt képek közt az utolsó egy videó.Ott szemlélteti, hogy különböző fényerőnél milyen durva a csíkozás.Amikor max fényerőn nem gáz, viszont amikor leveszi a videóból egyértelműen kitűnnek a csíkok. ÉS az nem gáz h folyamatosan max fényerőn használod??
[ Szerkesztve ]
-
Dzseno
tag
Sziasztok.ti milyen adatvédelmi alkalmazàst hasznàltok esetleges lopàs ellen??
-
Dzseno
tag
Ti milyen programot használtok PC-telefon adatcserère?
-
Dzseno
tag
Hello emberkék!jakjuxw JOP40D re melyik a legújabb frissítés.Vagy esetleg lehet tudni mikor jön rá a kövi??
-
Dzseno
tag
Hello! a BDave által írt Galaxy Nexus átállítása a Google hivatalos frissítéseire című költemény nincs meg esetleg kicsit frissebb kiadásban? Át akarok állni google jakjura csak fosok, hogy elbénázom. esetleg vki segíthetne. köszi
-
Dzseno
tag
Hello! Van esetleg olyan fényképező alkalmazás amely lehetővé teszi, hogy valamelyik oldalsó gombbal lehessen kezelni a kioldót?köszönöm.
-
Dzseno
tag
Hello! e-bayről rendeltetek már 2000 vagy ennél nagyobb kapacitású aksit a készülékhez?Tapasztalatok? Ha van oylan ami bevált esetleg dobhatnátok egy linket köcce.
-
Dzseno
tag
Igen én is gondoltam rá, köszönöm. 3800 mAh aksi?
-
Dzseno
tag
Heyo" eladó gyari 2000mAh-s aksija nincs vèletlrn vkinek ??
-
Dzseno
tag
Nexusos emberkék! Ti milyen appot használtok jegyzetelni a telefonon? Gondolok itt emlékeztetők, bevásárló lista stb...
-
Dzseno
tag
Találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy lemerült telefont szeretném bekapcsolni, bejön a google felirat majd a nexus jel és utánna nagyfeketeség?!! probáltam többször is, sikertelenül. gyári yakju 4.3
-
Dzseno
tag
Sziasztok! Új akksit szeretnék a nexusomhoz.Mit ajánltok, honnan,milyet??
-
Dzseno
tag
Miért van az h az akkumulátor állapotnál azt jelzi, hogy folyamatosan ébren van a telefon ezáltal természetesen max 10órát bír az aksi. Hogy tudom kideríteni, hogy mi az oka?
-
Dzseno
tag
Hello! CM12 0125-höz tudna nekem vki működő gappset linkelni? köszi
-
Dzseno
tag
Sziasztok. Ki milyen romot használ lollipopra?Olyat keresnék ami megbizható,stabil és nem akad.
-
Dzseno
tag
Sziasztok Sp!t bejegyzését a nexus romolásról nem érem el a logouton. Be tudná vki linkelni esetleg??
[ Szerkesztve ]
-
Dzseno
tag
Sziasztok! Egy ideje olyan problémával birkózok, hogy telefonálás közben elég rosszul hallanak a másik oldalon. Szétszedtem, kitakarítottam de kb egyre rosszabb a helyzet. Előfordulhat h szoftveres a probléma vagy cserés a mikrofon rész?Néztem ebayen hozzá után gyártott alkatrészt hátha megoldja a csere a problémát.Találkoztatok már hasonló problémával?
-
Dzseno
tag
Sziasztok! Kéne egy kis segítség mert elég láma voltam. Formáztam az sd kártyám igy eltünt a korábban felmásolt custom romom róla. Factory reseteltem de mivel nincs meg a custom igy nem tudom visszarakni az os-t. Most jelenleg os nélkül van egy twrp recoverym viszont nem ismeri fel a gépem a telot igy nem tudok flashelni romot. Kérdésem az lenne, hogy tudom megoldani azt jelen esetben, hogy felismerje a telefonomat a gép és ismét fel tudjak tenni vmilyen operációsrendszert rá :/ köszönöm előre is.
-
Dzseno
tag
válasz Just_Reboot #23093 üzenetére
Látja, csak nem ismeri fel, ezáltal nem tudom kezelni az sd-t. Vhogy drivert kéne telepiteni neki...
[ Szerkesztve ]
-
Dzseno
tag
válasz Just_Reboot #23095 üzenetére
Driver telepítést lehet végezni recoveryből is?
-
Dzseno
tag
Nincs sajnos. Sajnos ez a Root toolkites megoldás nem jött be.Vhogy pedig meg kéne oldani, hogy elérjem a telefon belső tárhelyét, mert igy kuka az egész:S Más ötleted esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now