Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolesz007
őstag
-
Zolesz007
őstag
A Nexus S nem kap 4.2-t. Olvastátok? Akkor ezek szerint már a Galaxy Nexus sem kap ezen túl frissítést. Kicsit sajnálatos mivel ez a 4.2 kicsit olyan mint annó a 2.0-->2.1, egy gyors ráncfelvarrás...
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
-
Zolesz007
őstag
-
Zolesz007
őstag
válasz bajnokpityu #11319 üzenetére
Lehet viccesen hangzik de én pont a megbizhatóság és a szrrvíz miatt váltottam HTC-ről Samura...
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
GTA Vice City-vel játszik valaki? Hogy muzsikál? Nálam minimum meg max grafón is ugyanúgy be tud akadni, ha olyan kedve van, máskor meg megy faján... Gondolom kicsit még bugos...
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
Boldog Új Évet minden kedves fórumtársnak!
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
Google Chrome-ot próbálgatom de ha be akarok lépni a beállításokba akkor bezár...
AOPK 4.2.1
Szerintetek?
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
válasz mgTerminator #12356 üzenetére
Mert mit szívtál? Én csak felraktam a régebbi AOKP-ra az újat és semmi gondom nincs.
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
válasz palesz53 #13403 üzenetére
A Smart tarifánál úgy van, hogy a böngészés, meg email, meg minden beleszámít az 500 megába, ami ha elfogy, akkor ami korlátlan az marad tovább max speed, a többi meg korlátozott sebességű. Ezért maradtam az okostarifában.
Telenor honlapjáról:
"Havidíjban foglalt adatforgalmi keret belföldön (mely csökken a Facebook és Smarttarifa 3-6 esetén az email és böngészés forgalmával)"
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
válasz bajnokpityu #13990 üzenetére
Állítsd be a beállításokban a pipát a gmail mellé is. Van, hogy elfelejti... Legalábbis nálam ilyen volt már.
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
Ahhoz hogy kamerával keressek a google now-ba mi kell? (Pl barcodeot) 4.2.1-es AOKP van fent.
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
-
Zolesz007
őstag
-
Zolesz007
őstag
válasz Zsírkrétamen #17906 üzenetére
HDMI-vel működik nekem van átalakítóm. Utána már csak egy HDMI_DVI konverter kell.
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
Hy régen jártam erre, de most nyügöm támadt. Jópár napja eltűntek a képek a kontaktokhoz. Most mindenki ilyen szürke bábu... Hova lettek? PC-ről a címtárban meg ottvan minden kép... Újraszinkronizáltam de semmi.
Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest