Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zojjektum
senior tag
válasz Tamás12345 #3373 üzenetére
A névjegyzékben , ha rányomsz balra fent a 3 vízszintes vonalra ott mit mutat? Elvileg ott kellene állítani milyen számokat/kontaktokat mutasson.
[ Szerkesztve ]
-
Attila57
tag
válasz Tamás12345 #3375 üzenetére
Felhívsz valakit, és a hívott félnél kiírja a számot.
-
1egaly
aktív tag
válasz Tamás12345 #3375 üzenetére
Úgy rémlik betettem a Simet egy ősrégi sima Nokiába és ott belehet írni a saját számot(telekomos)...
-
doongoo
addikt
válasz Tamás12345 #3378 üzenetére
Sehogy, aszzal függ össze, hogy a SIM-et másik telóból tetted át (már nem tudom, hol olvastam). Nálam is ez van a telekomos kártyával. Ha a másikban kiírta, akkor itt már nem fogja. Ettől függetlenül működik minden rendesen...
-
válasz Tamás12345 #4078 üzenetére
Heló.
Én ide helyeztem el a hangot és megjelenik a felsorolásban :Belső tárhely/android/media/com.viber.voip/Notifications
-
zojjektum
senior tag
válasz Tamás12345 #4078 üzenetére
Elvileg elég, ha üzenethang kell a belső tárhely Notifications, ha csengőhang, akkor a Ringtones mappába másolni az adott hangot. Ha még nincs ilyen mappád akkor hozz létre te egyet, ezt meg tudod tenni a saját fájlkezelőjével, illetve azzal másolni/áthelyezni is tudsz.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz Tamás12345 #6786 üzenetére
Ha az ébresztőnél rámész az ébresztő hangra, ott legalul lesz az, hogy idő felolvasása.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest