Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
Nekem üvegfólia van, plázában rakták rá, de aranyáron 5k. Viszont néztem több helyen, a jó minőség és finger kompatibilis 4700-8000huf között volt, tehát enyém is ennyi volt, csak profi rakta fel. Viszont van 1 olcsó, följebb linkelték, olvass vissza kicsit.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
1egaly
aktív tag
A fagyás megoldódott,nem az eredeti kábellel(kínaival) töltöttem,a gyárival tökéletes!
Más: A 10esen újraindítás után egy pár proginál(Fooview,Botton quick settings) indításukkor a következőfelbukkanó ablakot dobja.Nézegettem beállításokban,hogy lehet engedélyezni,hogy ne kelljen vele bajlódni minden startnál.
Tud vmi okosat?
Kösz![ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
Ez az ablak a ChromeCast/Screen Mirroring megerősítő ablaka. Azt neked kell tudni ezek az appok mit és miért akarnak tükrözni.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
1egaly
aktív tag
Ja meg ez is olyan: [wifi switcher]
-
MadMancs
veterán
Az gyári feature. Ha ki van kapcsolva auto forgatás, ott felajánlja hogy ideiglenesen bekapcsolhatod ha azt érzékeli elfordítottad telefont.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
gerner1
nagyúr
Felhasználás módjától is nagyban függ, hogy kinek-mennyi(?) idő alatt amortizálódik el. Szóval, relatív, hogy mi(?) normális. Nem lehet egzakt kijelenteni, hogy "ennyi, vagy annyi.." ...
Én azt szoktam javasolni, hogy egy 'rendes karbantartó műveletsor' után, otthon, max WiFi jelerősségű helyen, meg kell vizsgálni, hogy mennyi SOT tud összejönni, a gyári Samsung böngészőben youtube -ot nyitva, és 4K tartalmat nézve (értelemszerűen a 4K tartalom nem fog megjelenni fizikailag, de az ehhez párosuló adatmozgató + számítási igény magasabb, mint FHD tartalmak esetén az upscaling -é ...).
Amennyiben, ilyen(⇑) módon vizsgálva rendben van az "üzemidő", és a hirtelen merülést (pl 60% -ról rendszeresen hirtelen veszít 15-20-30-stb % -ot...) egyértelműen ki lehet zárni, akkor nagy valószínűséggel még nem az akkuval van probléma, hanem a 'napi rutinom' során bejárt helyszíneken változtak meg a mobilhálózati körülmények. Ez utóbbi pedig ( a korábban elmaradt karbantartó műveletek hiánya mellett ), gyakran oka a korábbiakban megszokottakhoz képest ⇒nagyobb mértékű merülésnek, üzemidő csökkenésnek.- Jelenleg érvényes, ajánlott javítási díjak: LINK
- SES javítási árak: LINK[ Szerkesztve ]
-
PA80
tag
Szerintem ha az A52s-re még rápakol a Samsung egy lapáttal, az már alulról fogja súrolni a felsőkategóriát, az meg házon belüli konkurencia is lehetne! Azért ez egy igen erős telefon, ha a szoftvert is figyelembe vesszük, megkockáztatom, hogy a jelenlegi legjobb középkategóriás ajánlat, még ha drága is! Nem akarok megsérteni senkit, de én az ilyen Realme-t és társait egyelőre nem tudom komolyan venni, sőt, még a Xiaomi sem rúg nálam labdába a szoftver miatt! Esetleg egy OnePlus, azt sokan dicsérik! Aztán lehet én tévedek és egy olyat dob a Samsung jövőre, hogy az A52s is elbújhat mellette, ki tudja! Meglátjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest