Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Én fordítva kérdezném. Van ilyen funkció? Mert nekem alapból üvölt, pont emelkedően lenne jobb. Nem lehet hogy az mp3ad alapból ilyen?
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
Szerintem azért nem értjük, mert nálam például nem emelkedik hanem kapásból a beállított hangerőn szól. És lehetőséget se találok hogy emelkedő legyen.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
Na az jó kérdés. Egyébként nem ugrik gari. Legalabbis S6 on nem foglalkoztak vele. Pedig nem csak root volt hanem ROM csere. Igaz akkor még háztól házig gyorsfutár volt. Csak mindig visszarakták az aktuálisan legfrissebb ROM ot ( VDH). Igy történet mindig hogy android 8.1(LineageOS) el elment, és android 7.1.1 el jött vissza.
-
wihar123
aktív tag
Nos ezen ne gondolkozz, főleg erősen ne! Add el, ajándékozd el, de ne tedd tönkre! Egy kis gyorstalpaló...
MadMancs, tudom, hogy a kivételek erősítik a szabályt, ezért ezt érdemes megnézni: Un-brick S6 Edge/S6 In A Failed Root!
[ Szerkesztve ]
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
veterán
Rootolva nem fogod megkapni a frissítéseket.
Amúgy értem miről beszélsz a csengőhanggal kapcsolatban. Elvileg van egy progi a Play áruházban, ami megoldhatja, csak arra kell figyelni, hogy megkapja a jogait, illetve az akksi kímélésnél a háttérben futhasson, ne zárja be az oprendszer. A neve: Disable Increase Ring. Egy egyszerű progi, de nem biztos, hogy 9-es androidon is működik. Én nem használom már, mert nem zavar ez a funkció. Amúgy is okosórát használok, ezért néma, vagy rezgő a telefon, legtöbbször. -
ph2012
senior tag
Mi nem jó? Olyan fényképeket készít, hogy az elképesztő. Micsoda kiváló kép ennek a számlának a képe, ha kinagyítom jól olvasható, nem közelről készült: [link] . Ha jól gondolom a frissítéskor jött a jobb kameraminőség. Nekem mined benne van, super amoled, jó kamera és akku.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
Nekem úgy tűnik, hogy Te már döntöttél, rootolod és csak egy megerősítésre vársz innen, hogy csináld. Szerintem csináld, ha neked olyan appok kellenek, amihez root kell. Én Xiaomit mókoltam annyit (kényszerből), hogy a MiFlasht örökbe is fogadhatom. A magam részéről csak annyit kérnék, hogy készíts egy "lépésről-lépésre" leírást a rootolási folyamatról, ami segíthet másnak is.
-
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
Klon, itt az említett "részletesen", remélem elveszi a kedved...:"Simply stated, there is no way to root the Galaxy A50 without the use of a PC or a custom recovery such as TWRP. The current confirmed root method for the A50 requires a PC to flash TWRP to the device's /recovery partition (via Odin) and, once TWRP is installed, it is then needed to flash scripts to disable dm-verity and force encryption and, lastly, to flash a systemless root script such as Magisk (via stock boot image patching support).
One-click root applications such as KingRoot, vRoot & KingoRoot, for example, are not only incapable of rooting the Galaxy A50, but run an imminent risk of bricking the device or rendering it otherwise inoperable. This is due to several firmware components implemented for OS integrity and security, including dm-verity, Android Verified Boot (AVB) 2.0 kernel signing, and Samsung's very own Knox security protocol with e-fuse protected boot chain verification. Therefore, even if a one-click root app miraculously managed to gain superuser access of the Android OS, firmware would immediately detect the modification, trip the e-fuse, and thus render the device inoperable."[ Szerkesztve ]
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
-
pècsimunkás
addikt
Nézd meg mire van formázva a pendrive . Nem mindegy ennek a telefonnak. Eddig csak ennél tapasztaltam, az NTFS- t nem ismeri fel, a FAT32-t igen. Vagy fordítva ??? Mindegy, valamelyikkel gond van. Utoljára 2-3 hónapja próbáltam, majdnem rosszul lettem, hogy nem ismerte fel azt a pendrive-ot, ahova 5 éve a képeimet mentem. Az OP- ről direktbe oda mentettem, erről, ha menteni akarok, szgépen keresztül fogom csinálni. Sajnos ez van...
Szerk.: 2-3 óra múlva megnézem 2 pendrive- al, és egy vinyóval is, hogy mi a helyzet. 10%-on van a töltöttségem, ha feltöltöm a telefont, utánna írok.
[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
Na, nálam az a helyzet, hogy 1 pendrive hibátlanul megy, amelyiken a képeim vannak.
Amin a filmek, és a vinyómat viszont formázni akarja ez a fosadék. Kbsztt mérges vagyok. Nemrég azt írtam, hogy 2-3 évig meglesz, de lehet csak 2-3 hónapig, az OP8 érkezéséig!Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
bmt50
senior tag
Ezekkel az usb kábelekkel több gond is lehet. Én ezt megelőzve redukáltam az USB OTG problémaforrást két elemre: telefon vagy pendrive. Mindenki másnak is ezt javaslom.
Vettem Aliexpress-ről egy 32-es Kingston-t usb-usb type c-s csatlakozókkal.
Szerintem nem nagy összeg, 3200 Ft volt, de a 64-es se sokkal drágább.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
pècsimunkás
addikt
-
z.z
csendes tag
A telefonnak és a Win 10-es gépnek egy hálózaton kell lenni. A Windows csempés start menüjéből indítsd el a 'Csatlakozás' alkalmazást.
A telefonról a Smart View-val pedig rá tudsz csatlakozni. Ha azt írja ki, hogy 'Az eszköz nem támogatja a Miracastot...' akkor valószínűleg Wifi-s gép kell hozzá. Vezetékes LAN-on nem működik (vagy legalábbis nálam nem megy PC-re csak a notira).Az egér tök egyszerű, mert az A50 USB-je OTG-s, így egy USB átalakítóval simán rádugod a telóra az egeret, vagy az a Bluetooth-os egeret is látja.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
Magyar régióval nem működik paypal fizetés csak bankkártyás play ben. Vagy átállítod google fiókban a fizetési profilt pl USA ra vagy nincs megoldás. De ha átállítod bukhatsz mást. Én akkor lettem ámerikai mikor mikor yt prémium még nem volt nálunk elérhető. Viszont akkor sok megvett appra azt jelezte nem érhető el a régiómban. Kínlódtam vagy fél napig mire rájöttem hogy lehet visszalőni fizetési profilt magyarországra.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
Nem. Ahol paypallal tudsz fizetni használhatod a belső egyenleget is ( de kapcsolható hozzá bankkartya és kártyával fizethetsz paypal en keresztül) Play nél az a baj magyar régióból egyáltalán nem lehet paypal el fizetni.
-
-
zojjektum
senior tag
Na azt az 1 funkciót szerettem benne a leginkább. A gyári billentyűzetet 9 alatt még csak-csak elviseltem, de amivé vált android 10 alatt az több, mint botrányos (szerintem). Egy rohadt szót nem képes megjegyezni, idiótábnál -idiótább javaslatokat ad. Az 1000x használt email címem behelyettesítéséhez mindent rakott csak a helyes címet nem, még ezt is elnéztem volna neki, de, hogy egy nyomorult szót nem tudtam hiba nélkül leírni azt már nem. Esküszöm a gboard az fényévekkel "intelligensebb" és pontosabb a samsung billentyűzeténél.
-
-
_DiEGO_
őstag
Ez nálam is gond. ( OTG ) Asszem nálam már decemberben, egyszer csak azt vettem észre, hogy nem látja a pendriveokat. Pedig addig heti2-3x is mentettem ki a képeket videókat. Azt nem tudom persze, hogy csak úgy egyszerűen elment valami, vagy esetleg volt valami frissítés és azzal tiltódott le, vagy történt akármi. PC-vel tökéletesen megy oda-vissza alapon
Droid 10 sem hozott változást e téren. Minden más tökéletes, jól szuperál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ford topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Java programozás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest