Hirdetés
- Építkezünk 6. rész (2024)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy ház új téglaruhája
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
törölt tag
Több, mint valószínű, hogy egyáltalán nem is lesz. Jelenleg maga az SMS opció alapból annyiba kerül, mint a díj amit még azon felül a PH beszedne. Még havidíjasba lebontva is 1500 körül van ami még rendben lenne, de 1000-nél van a limit szolgáltatótól, HA-n se tudsz magasabb összegben fizetni SMS-ben.
Persze meg lehetne ezt oldani ha akarnák, de annyit nem ér az a 10 tag aki használná....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Trailblazer #136 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, mert en is háromszor kérdeztem anno mire végül megmondtak a pontos okat es nem csak egy nem lesz szoveget irtak.
Mellesleg (.)(.) szerintem ennyi olvasó es ertelmezokepesseg legtöbbekben benne van hogy el tudja kuloniteni melyik mondat kinek szol par hozzaszolas alatt, ha nevhez szol ha nem ha tobbvalaszos a hsz ha nem. -
törölt tag
válasz radi8tor #143 üzenetére
Ahogy a nullas tagok is törölve lettek. Persze, hogy a statisztika megmaradjon a nem nullasok közül nem az összeset kéne hanem aki keri a nick miatt, nem sokan lennének szerintem.
Ha egy 10 eve be nem lepett par hozzaszolasos akkor törölhető ha a nicket kérik. Ha tobbszaz kommentje van akkor nem, akkor se ha szinten 10 eve nem lepett be stb, valami ilyesmi rendszerrel megoldható.Vagy ha ennyire nem akarnak belenyúlni mi a feneert kellett a nullasakat torolni es felzaklatni vele a nepet. Nem volt senkinek útban az a par nullas.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Attol hogy egy regioban pl. nem divat, meg létezik es nem is kevesen vannak, jellemzően varoson kivul. Csak nehogy jöjjön megint valaki okoskodni miért nem költözik mindenki varosba
.. Sárga csekk is elavult sokak szerint, mégis hasznaljak nem kevesen, annyira hogy az tartja el kb. a postat. Es meg egy oldalon lehetne sorolni... -
törölt tag
Nézd, aki az életben nem volt még városon kívül, vagy picit messzebb tőle annak furcsa lehet. Mint ahogy az is hogy mindenért 8-10Km-t kell kocsikázni, nincs Tesco, nincs barkácsbolt, nincs pékség, nincs cukrászda, nincs fagyizó, nincs kávézó, meg hogy 4-kor bezár minden ami van is, a gyógyszertár már délben, a posta is mobil, az orvos napi 2 órát rendel, fogorvos sincs, benzinkút sincs, még takarmánybolt sincs, falu létére... Ez itt tök megszokott, de aki ilyen helyen nem élt, az nem tudja. És ez nem egy eldugott keleti részben lévő putri. Egyszerűen ilyen az élet vidéken.
És nem, nem borítékban kapunk fizetést, simán előhúzza zsebből a főnök és odaadja, ha épp rongyos az a pár tízezres akkor rongyos. Majd bemész a boltba, vagy hívhatjuk információközpontnak, tudakozónak is, a boltos beköhögi, hogy nem tudja felváltani a nagy pénzt, ezért felírja és mikor összegyűlik annyi utána fizeted később. Fura mi? Hát pedig ez ilyen... Hatkor a harang szól, utána a kokasok, vagy a szomszéd ordít épp a disznóval mert kidöntötte a szarba a moslékját közben az visszaröfög neki, MTZk csörögnek végig az úton, Mari néni épp pletykálja végig az utcán a már elferdített történeteket vagy a józsika berreg végig leszedett kipufogóval a köpedék 20 éves krosszmotorral. És hát. Nincs számlánk. Evvan.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kicsit lehet sok volt a sör-edrink az éjjelre. De egész pontosan tudtam írni.
Mindegy lényegtelen, szóval van élet bőven számla nélkül, hiába furcsa. eleve nem is tudsz csak kpban fizetni kb. mindenkinek, a boltokon kívül, de ott is csak a nyaralósok fizetnek kártyával. Egy villany, víz, ács, asztalos, kőműves, akármi alap munkáért is csak kpban tudsz fizetni az embernek vagy a főnökének. De megsúgom cégnél a felújításokat is kpban fizették, pedig az milliós tételű volt, ott számolták át az asztalon és egyáltalán nem bármiféle csalás miatt, egyszerűen mert az itteni mentalitásban értéke csak annak van amit a kezedbe fogsz és pénz szaga van. Még az adókat is kpban fizetik utánunk a főnökök, pedig kattintgatással is tudnának. Lehet hogy fura, de elég eltérő felfogás van város és vidék között, persze nem mindenhol érvényes ez. Ennél sokkal visszamaradottabb felfogású környékek is vannak ahol jártam, ez még egy modern környezetnek számít így is.
Saját tartásra azt adsz az otthon lévő egyszem disznódnak amit akarsz, nem összekeverendő az eladásra szántakkal, főleg nem az üzemi szintűekkel. Pontos paragrafusokat ne kérdezz, mert nem tartunk állatot, csak szántóföldek vannak, nah lebuktam lehet megkövezni, félparaszt hülyegyerek vagyok....
Vannak aszfaltmentes utcák, a külterületeken mind az, de ez egyik debreceni haveromnál is így van külvárosban néztem google maps, szóval ez annyira nem meglepő dolog, azért járnak sokan terepjáróval, puff. Petróleumlámpa nincs, mert azért villany az stabilan van, meg net is. Na ez viszont vicces, akárhol vagy villany és net az tuti lesz.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Nem akarok en nevet cserélni egyáltalán, csupán arra a részre reagáltam, hogy valakik ennyire nem képesek felfogni hogy van élet bőven számla nélkül is. En megértettem hogy miért nincs sms opció es kész, akkor nem használom de ugye eleve nem is cserelnek nevet.
Bar hülye voltam hogy szóba hoztam csak kicsit magas volt a maligan fok, tudtam hogy úgy is lavinát meg offot indít el, majd jol pofanverem magam kétszer nehogy meg egyszer eloforduljon. Nem szívesen vergődők ilyen erőltetett témán en se de ha mar voltam olyan farok hogy beeroltettem akkor részleteztem is, ne jöjjön ki túl hülyére az egész sztori.
Volt nekem is szamlam regen amig a közeli bankfiokot meg nem szuntettek a kevés használat miatt, azóta nincs. Tudom mennyivel kényelmesebb, de ezt nem értem meg soha miért nehéz elképzelni egyeseknek az életet nélküle, hogy vannak akik megvannak anélkül. Meghozza nem kevesen, szóval nem egy ismeretlen távoli sátántól való dolog ez.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dr. Gonzο #239 üzenetére
Nem mindenhol ilyen am, annyi település, annyi szokás. Voltam varoson is 4 évig. Hat na, ezerszer kényelmesebb. Csak akinek lószar ragad a labara gyerekkora ota azt bulldózerrel se fogod mar varosba taszajtani, ahogy fordítva is kb. igy van. Ideig óráig esetleg, de hosszútávon aligha.
🚘🚍🚋🚕🛴
Na de meno cuccok vannak a telo billentyűzeten. -
törölt tag
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Építkezünk 6. rész (2024)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Synology NAS
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Drón topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 5O% OMEN by Hp / 15"iPS 144Hz 99% sRGB / RTX3070 // Ryzen7 /// 24DD4/512NVMe / GAR2025-0317 +SZLA
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Noctua U12S Chromax Black (LGA1700)
- Silverstone DA-850-G (GOLD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest