Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ezen én is elgondolkodtam. Aki kéri, azt természetesen nem említem meg.
Igazából nem tudom, hogy hogyan fejezzem ki Magdi és az én hálámat azoknak akik segítenek. A privátot valahogy most olyan személytelennek tartom (annak ellenére, hogy az a személyes csatorna)
Arra gondoltam, hogy itt valamiféle emlékfalként üzemeltetnénk ezt a topic-ot nem az adakozásról szólna, hanem a gesztusról (azoknak is kifejezem a hálánkat akik egy privátot írnak) és ha elbúcsúztunk végleg Karcsitól akkor megkérem Intruder-t, hogy zárja be, amennyiben van erre módTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Jó ötlet, azoknak akik nem tudnak személyesen eljönni de szeretnék részvétüket kifejezni. Ha Nektek könnyebbség akkor itt Tökölön megcsináltatom a PH-s koszorút a nevetekben.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
nagyúr
Bocsáss, meg Nem tettem egyértelmű utalást arra, hogy erre is van lehetőség. De mivel nagyon nagy segítséget nyújtottál Magdinak (meg is könnyezte) egyértelmű, hogy Te is benne vagy ebben.
Mint ahogy írtam, Karcsi nagyon jó barátom volt és itt a fórumon ismertem meg. Mivel egymáshoz közel laktunk, nagyon sokat "bandáztunk", kávézgattunk, elmélkedtünk a világ problémáin és nevettünk rajta, ha már megváltoztatni nem tudjuk. Vesztettem el már jó pár jóbarátot de, hogy Karcsi elment... Néha reggelente kiülök a teraszra egyedül és rohadtul sajnálom magam. A gyász már csak ilyen.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Proxmox VE
- Melyik tápegységet vegyem?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest