Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
Hieronymus #12 üzenetére
Gondolom neki fent van az Android is, ez esetben csak 18GB a win tárhelye!
-
SzaboZE
addikt
válasz
Hieronymus #10 üzenetére
De probléma, ugyanis a Pron még 1511-es win10 van gyárilag és az nem ajánlja fel a külső meghajtót. Én kigyepáltam mindent a win alól, sikerült 8GB (!!!) helyet csinálnom rajta, elindult a frissítés. Ez valószínűleg csak egy köztes firssítés (1608 talán), aminél újra elindult a frissítés, ekkor már kért pendrive-ot. Viszont a pendrive-al az újraindítás után folyamatosan 0%-os készültséggel megáll, végkimerülésig ott áll. Szóval 22-es csapdája. A win10 telepítő pendrive-val indítva sem indul el a tablet. Valakinek sikerült már 1803-at tenni rá?
-
-
válasz
Hieronymus #10 üzenetére
Az eszközön nincs elég tárhely. 32 GB a belső tárhely. Jó esetben egy tiszta telepítés megy, de frissítéshez kéne hely a widows.old mappának is. Ha raksz rá valamit, akkor felejtős a frissítés. És akkor nem számoltunk azzal, ezek dual bootosok alapból, tehát a 32 BG-n van egy win és egy robot.
-
"Mondjuk logika van benne, nincs verziófrissítés, az nem is menne a tárhely miatt, "
Ez már nem gond a Windows 10 esetében.
Rendszerfrissítéskor kér a rendszer egy USB meghajtót. A kért méretnél nagyobbat kell csatlakoztatni. Az lényegtelen, hogy pendrive vagy merevlemez, csak elegendő szabad helynek kell lenni az eszközön. -
Ahogy olvasgattam az oroszok Windows 10 LTSB verzióval használják a tabot, de hát ez már warez zóna.
Mondjuk logika van benne, nincs verziófrissítés, az nem is menne a tárhely miatt, de valamennyire naprakész.
Nekem a winnel az volt a gondom, hogy lassabb, mint az android és jobban ette az akkut. -
válasz
Hieronymus #7 üzenetére
Na ezért szeretem a közösség segítségét. Sok fölösleges kísérlettől megkímél.
Köszönöm a választ. -
-
válasz
quailstorm #5 üzenetére
Köszi, nem lenne rosz, de az a fránya 32 bites efi
-
quailstorm
félisten
RemixOS-t próbáld ki, akár pendrive-ról. Intel kivonult a droid support mögül (5.1-nél), úgyhogy szívás van. 6.0-n túl nem nagyon jutott még senki se.
-
pet007
aktív tag
Szerintem ha meg sikerul is feltolni a gepre, akkor is gondjaid lesznek driverekkel (kamera, touch, kitudjami).
-
icemad
nagyúr
Szia. Fiamnak ugyanilyen tabletje van. Szerintem esélytelen bármit rávarázsolni. Turtam én is a fórumokat, de semmi használhatót nem találtam. Talán Linux jöhetne még szóba, de az szerintem nem nagyon használható tableten.
-
Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! I5-13400F 512GB SSD 16GB DDR5 RX6600 8GB!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Thrustmaster T248 + T3PM + loadcell mod + spare parts
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ROG Strix G512LU 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Forest Gray - Használt karcmentes, 3 év gari!
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest