Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mika1227
őstag
Gratula a nyerteseknek!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
bolvar
senior tag
Gratula reméltem ha már 1x végre valami számomra épp aktuális cuccot lehet nyerni és játszok nyerek de nem jött össze
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
Arcképgyáros
Grat a nyerteseknek, én túl lusta voltam keresgélni.
-
blueMerle
veterán
Volt nyereményjáték? Bakker
-
Zoley3
tag
Gratula a nyerteseknek !
Szívesen kipróbáltam volna a NAS-t,de hát ez van,a lényeg hogy jó helyre került
Viszont azért durva hogy csak tippelgettem,és csak 2 hibás választ adtam meg (7. + 9.) ,a többi jó lett... És ha még kalapba is kerültem volna....lehet lottót kellene vennem
[ Szerkesztve ]
Névváltozás: Zoey25 >>> Zoley3...Zoey25 felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Zoley3
tag
válasz blueMerle #456 üzenetére
Az igen...Jó neked
Akkor lehet taktikát változtatok,és nekiállok nyavajogniMeg legközelebb megpróbálok nem a játék vége előtt pár órával nekiállni (kiment a fejemből,pedig értesítést kaptam), talán akkor még neki is álltam volna keresgélni a kérdésekre a választ
[ Szerkesztve ]
Névváltozás: Zoey25 >>> Zoley3...Zoey25 felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
ViharVadász
őstag
Gratulálok minden nyertesnek!
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
nap
addikt
Én meg úgy szoktam járni, hogy örülök a játéknak, csinálom, jók a válaszaim, de jön a hétvége és az utolsó kérdésekre elfelejtek válaszolni. Majd hétfő este eszembe jut, persze addigra lemaradtam.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
hamizoli
tag
Most hozta meg a postás a nyeremény PH-s egérpadomat Köszönöm!
régi név:hammer1
-
félisten
Én is most kaptam meg az egérpadot, sokkal jobb mint amire számítottam.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
MrSealRD
veterán
Megkaptam a pólót. Köszi.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Paljoz
csendes tag
Megkaptam az egeret! Ezúton is köszönöm a lehetőséget!
-
Zsadi
őstag
Én is megkaptam a nyereményt! Köszönöm!
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Tegnap megérkezett a mini bluetooth hangszóró. Köszönöm a játékot és a nyereményt is!
Alex
-
Mooka-Miki
senior tag
Én is megkaptam tegnap a mini hangszórót. Nagyon jópofa és a méretéhez képest még jól is szól.
(Egyedül a mikrofon gyengécske benne, alig hallottak ha azt használtam telefonálásra, bár ezt úgy is csak a próba kedvéért csináltam, nem hinném, hogy valaha erre fogom aktívan használni.)Szerk.: typo
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Megvan a póló, köszi!
Jól is néz ki és még a méret is stimmelПутин, иди нахуй!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest