Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
addikt
Amíg ki nem kerül a kalaposok listája, addig lehet tolni a kalaptippeket
-
Bjørgersson
félisten
Miert is?
Valaki linkeljen egy facepalm smileyt...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Out
addikt
válasz Bjørgersson #202 üzenetére
Mi értelme van megkérdezni, hogy ki miért játszik? Feltettem egy mi lenne ha... kérdést, ez minden. Kaptam utána hideget és meleget is emiatt.
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
nap
addikt
Most tűnt csak fel, hogy a nyereményt felajánló cég neve mennyire hasonlít az enyémre...
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
parkr
őstag
nah, meg is vagyok. egy bögrét szeretnék!
-
Out
addikt
válasz eszterencs #205 üzenetére
Köszi a választ, akkor egy egeret szeretnék
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
sNORh
addikt
Mindjárt vége Remélem a kalapban leszek
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Rayyy
senior tag
Na, miben fogad velem valaki, hogy én kalapban leszek, ő meg nem?
Minden a legnagyobb render!
-
sutyesz96
őstag
Vége!
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
-=MrLF=-
senior tag
Kalap!
QNAP-PROHARDVER! nyereményjáték:
1. Az alábbiak közül melyik QNAP mobil app segít abban, hogy bejelentkezve a NAS-ba, azon távolról is el tudjunk indítani egy letöltést?
Qmanager2. Mi a QNAP legutóbb kiadott termékszériája?
TS-x313. Mikor adta ki a QNAP az első TS-101-re keresztelt NAS termékét?
20064. A QNAP Silent NAS széria (amibe a HS-210 és HS-251 tartozik) milyen rangos nemzetközi termékdíjat nyert idén?
iF Product Design5. Maximum hány REXP bővítő egységet (REXP-1600U-RP vagy REXP-1200U-RP) lehet bekötni egy NAS host-ba?
86. Hogy hívják a QNAP DDNS szolgáltatását?
MyQNAPCloud7. Hány QNAP NAS modell támogatja a SAS HDD-ket?
58. A legnagyobb QNAP NAS és a maximális számú, legnagyobb hozzá csatolt bővítőegység összesen hány HDD-t foglal magában?
1529. Melyik volt az első QNAP széria, amelyiken megjelent a HDMI port?
TS-x69 Proprotonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
Sordoran
addikt
válasz sutyesz96 #211 üzenetére
Én bamba, már pénteken észrevettem, hogy van játék, mondom ráérek kitölteni. Erre most 15:51-kor jut eszembe, hogy úristen! Van amit megtudtam gyors nézni, de (jó) pár dolgot tippeltem. Eddig minden játékban ahol indultam kalapos voltam, de itt csekélynél is kevesebb az esély erre.
szerk: Jah, hogy már meg is nézhetem jó-e, hát nem, grat kalaposoknak.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
psn
tag
en el sombrero, gracias!
Attól, hogy sok ember mond hülyeséget, attól az még hülyeség marad!
-
geekthink
csendes tag
-
juliabrilke
veterán
Ebben a topikban kell akkor nyafogni, ha nem bírom elviselni, hogy 1 kérdést elrontottam?
Nem volt egyértelmű/túl nehéz volt/netes oldal félrevezetett. Válasszátok ki valamelyik kifogást.
[ Szerkesztve ]
-
hasman
tag
Jó játék volt, gratula a kalaposoknak!
(külön örülök neki, hogy nem voltak egyszerűek a kérdések. Igaz bele is futottam kicsit, de hát biztos járt így más is ) -
BiP
nagyúr
válasz geekthink #217 üzenetére
Pl. TS-869 Pro.
A spec. nem írja le külön, de a képeken már szerepel.(#218) juliabrilke: Vagy így:
Gonosz mód ON:
Nem érdekel, Te nézted be, user error, Te vagy a hülye Válaszd ki valamelyiket.
Gonosz mód OFF.
Megesik az ilyen. Mondjuk most nagy a pofám, mert sikerült, de volt már, hogy fogtam a fejem rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Lacok
őstag
Kalap
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
-=MrLF=-
senior tag
válasz geekthink #217 üzenetére
[TS-269 Pro spec] ott azt írják, hogy van rajta.
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
zol2
tag
Gratula a kalaposoknak!
Én a SAS-kérdést csesztem el, mert ugyan megtaláltam az 5 SAS-modellt, de van ilyen is:
http://www.qnap.com/i/en/news/con_show.php?op=showone&cid=315Ez a kettő ugyan nem natívan, de REXP bővítőkkel támogatja a SAS lemezeket.
Persze így sem 9, de nem is 5...Nem picsogás, elfogadom, hogy elcsesztem, de azért akkor is
-
Calyd
csendes tag
Szerintem az első kérdésnek nem volt korrekt a megfogalmazása. De sajnos az utolsó miatt így is kiestem volna, amit viszont a egy kicsit QNAP számlájára írok. Minden modell adatlapját átnéztem HDMI után keresve, de az angol oldalon nincs benne a specifikációkban; igaz, a képen látszik. Viszont itt benne van.
Lehet, hogy csak simán gugliznom kellett volna. -
BoneDragon
veterán
..és az első kérdést rontottam el, grat magamnak.
-
tfalcon96
aktív tag
Uccsó kérdésre kommentben a válasz.
March 6, 2012:
"QNAP: Hi, TS-x69 Pro series does have HDMI port, but it's reserved and does not have any function."EZ azért fura. De egyébként kalap.
[ Szerkesztve ]
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
zoltan6
őstag
a 9-esnél direkt rákerestem a terméknél böngészőbe ctrl+f-el hdmi-re,nem volt találat.milyen egy számozás szerint adják ki a termékeket? nehogy már előbb legyen x69,mint x51.
-
tPedro_
őstag
Kalap, grat mindenkinek.
-
djpety
tag
válasz tfalcon96 #227 üzenetére
Van HDMI portja, ez az első amin VAN, de nincs gyárilag funkciója azon kívül, hogy a biosba/bootolási folyamatba diagnosztizálhatsz. Persze ügyeskedéssel lehet rá okosságokat varázsolni Na ezt jól megaszondtam!
https://nyaripeter.hu/ | iPhone 14 Pro | Watch Ultra | MBP 13" | LG 35WN75C-B | tv 4th gen | Shadow PC | NAS: KVM + XPenology
-
Televan74
nagyúr
Sok átlagfelhasználónak,nehéz és becsapós kérdés volt a játékban.De majd kiderül,hogy kinek lett jó ha kikerül a hivatalos kalap lista.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
quailstorm
nagyúr
válasz tfalcon96 #227 üzenetére
én innen szedtem az utolsó kérdésre a választ
(#231) djpety: pont linkeltem hogy FW upgrade óta van értelme
[ Szerkesztve ]
-
tfalcon96
aktív tag
válasz quailstorm #233 üzenetére
A TS-x69L és a TS-x69 Pro egyáltalán nem ugyanaz egyébként, de már az is hamarabb jelent meg, mint a többi, ami a felsorolásban volt.
-
MasterHUn
senior tag
Gratulálok a nyerteseknek. sajnos 2-3 rossz válaszom van ebből 2-ő megkérdőjelezhető főlleg a HDMI port-os kérdés De amit a verseny szervezői tartanak jó válasznak az a helyes
Még 1x gratula mindenkinek
Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //
-
Dj Sügi
őstag
Elvileg kalap. A hatosra tud valaki dobni egy linket, hogy pontosan hol lehetett megtalálni?
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
hamizoli
tag
Grat a kalaposoknak és a leendő nyerteseknek. Úgy néz ki, én is belekerültem a kalapba és bízok benne, hogy nyerek is valamit
régi név:hammer1
-
yossarian14
tag
Nekem a második kérdés volt a legnehezebb. Sokáig a TS-x51-et jelöltem. Később egy másik kérdés után kutatva feltűnt, hogy nem időrend szerint növekednek a széria számok.
Ezenkívül a 9-es kérdés volt még nehéz. Ott a x69L széria kicsit megkavart.
De amúgy KALAP!
-
tfalcon96
aktív tag
Ha hiszed, ha nem: myQnapcloud főoldalán kiveri az ember szemét
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Kalapkalapkalap
-
addikt
Kalap
-
Vakegérke
félisten
Nem sikerült.
A kalaposoknak gratulálok.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
kchryss
veterán
Ez az első nyereményjáték amiben nem leszek kalapos azok közül amin indultam
Gratula a kérdés készítőinek, most megfelelő nehézségű kérdések voltak és a válaszokkal sincs probláma. Az utolsó kérdésen csúsztam el, ahogy olvasom a topikot az lesz a szórókérdés. Éreztem, hogy annak jobban utána kéne néznem, de csak hajnalban volt 3 órám a kérdések megválaszolására és nem fért bele az időmbe. Jó játék volt, köszi és sok sikert a kalaposoknak. -
DRB
senior tag
Benéztem az első kérdést, vagy mellékattintottam. Most megint megnéztem a Qnap oldalán és egyértelmű a válasz, úgyhogy inkább mellékattintás lehetett. Mondjuk a végeredmény szempontjából ez már mindegy, de segáz, majd legközelebb jobban odafigyelek. A többi kérdéssel nem volt gondom, minden ott van a gyártó oldalán, feketén-fehéren.
A kalaposoknak grat! -
lafaty80
addikt
8. kalap, remélem most sikerült egy főnyereményt elhoppolnom végre (vagy legalább valami nyereményt )
Amúgy a hdmi-s kérdést meg is kérdeztem, mert én találtam egy típust, ami ugyan nem konkrétan nas volt, de volt rajta hdmi kimenet, és hát a kérdésben nem volt benne a nas szó.
[ Szerkesztve ]
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
ebegab92
senior tag
Kalapba kerültem végre Utóbbi 2-3 játékban mindig elszúrtam valamit, de hátha most nyerek
[ Szerkesztve ]
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest