Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
nálunk a rendszergazda csinálta azt a suliban, hogy ha késve hozták ki neki a pizzát, akkor megmondta a gyereknek, hogy: "b@zmeg nem kapsz borravalót, hanem majd csak akkor, ha időben kihozod..." én nem szoktam ilyen bunkó lenni... meg türelmes vagyok... ahonnan rendelni szoktunk, onnan átlagban 20-30perc alatt kihozzák frissen-forrón (kecskemét belvárosból kb 10perces út) és úgy csinálom, hogy kirakom a pénzt/csekkeket a hűtőre, hogy mikor csöngetnek, kéznél legyen... párszáz forint borravalót mindig rászámolok... 40-50 perc környékén csökkentek rajta, ha nagyon késnének... 1óra fölött meg kb semmit nem kap (százasra kerekítek felfelé és kész)
én ma pár zsömlét fogok venni, aztán otthon ham&eggs-es készítek... ahhoz jött meg az étvágyam...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
tibi666
senior tag
válasz mephi666 #252 üzenetére
én debrecenben vagy a don pepétől, vagy a don pedrotól szoktam. mindig hamar hozzák, és finom. a rendelés értékétől függően 2-300ft borravalót szoktam adni, és előkészítem a pénzt. ő is haladni akar, meg én se akarok tökölni előtte.
volt olyan hely, ahova 1 óra várakozás után betelefonáltam, és még ők voltak felháborodva, hogy mindjárt indul a futár, ne aggódjak. na, ezt kétszer eljátszották, azóta nem rendeltem onnan. meg olyan is, hogy felhív dühösen a futár, hogy itt áll az ajtó előtt, de nem látja a nevemet, most mi van. mondom neki, akkor benézted, és rossz helyen vagy. az kizárt, a gps ide hozta... aztán kiderült, hogy egy utcával arrébb volt a gyerek. érdekes módon mindenki mást jó helyre hozott eddig a gps. tőlük se rendeltem többször.
ha meg pesten vagyok, akkor mindig más a kiválasztott.
a ham&eggs meg nagyon finom, csak én nem rajongok annyira a tükörtojásért. most hogy eszembejuttattad, holnap, ha megyek bevásárolni, akkor veszek tojást, és jóféle kolbászt, olyan rántottát csinálok, hogy csak na. meg egy kis sajt is kell még bele.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Úgyszint, Don Pepe a nyerő
De Kecsón nem tudom mi lett vele, kinyitott már a Malomban a "műhelyük" mephi?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
blokad
senior tag
3 havi adag ciba vision air optrix plus kontaklencse 10800 HUF hozzá lötyi 3100 HUF.
Két tejszínkocka;két dobos szelet;két szekszárdi tál összesen 1100 HUF. -
mephi666
nagyúr
ott volt sokáig don pepe, de múltkor, amikor ott akartunk pizzát enni, be voltak zárva (kb 3-4 hónapja... nem vagyunk oda a malomért és ritkán megyünk be) nem tudom, újra megnyitottak-e? finom volt a pizzájuk tényleg...
ma szerintem valami bolognai-t rendelek, mert délután beújítok egy x2 250-et és nehéz egyszerre gépet szerelni meg kaját főzni (asszonynak meg valami salátát hozatok, mert ő meg később ér haza és az hidegen is ehető) mást nem tervezek venni...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
pohár
félisten
válasz mephi666 #256 üzenetére
Jaja, már nyár elején is be voltak zárva
Ha felhívod őket, akkor mi van? Valaki csak felveszi a telefontMi miután bezárt, mindig az Italiano-ból rendeltünk rendes kaját meg pizzát is (ha jól emlékszem ez a neve )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #256 üzenetére
na, a proci nem jött meg a boltba, így nem rendeltem kaját sem... viszont vettem 2 doboz karpackie sört 2x140huf-ért a közeli vegyesboltban (a menü így lecsós máj lesz...)
-
JetiRulez
őstag
Ma vettem egy nagy levegőt.
Majd sapkát is veszek. Nyílt a Timur utcában egy új turkáló.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
sagesz93
addikt
Ma suliba vettük töriből az invesztitúraharcot, infóbol a word-öt vesszük, etc..
Amúgy ma lendületet is vettem magamon, majdnem lekéstem a buszt
Amúgy nem vettem igazából semmit. -
szakalistvan
senior tag
Pizza :
Rendeltünk be a céghez egy családit,ki kellett mennem a portára érte egy szál pólóban mert nem engedik be a pizzást sok a lopás(NEM én voltam),azt mondja a srác 1350.Néztem kereken,de nem röhögött.Adtam 50Ft borravalót nehogy má bunkónak nézzen,ja amugy 2150 a családiMájkrém,4 zsömi,piskótatallér 620 píz
-
DeadMeat
nagyúr
És most jön a csel:Megengedte a futárnak,hogy a kapu bejáróra barkoljon,igy nem zuzzák le az uton közlekedők a kocsiját a futinak.A másik oldalon nincs hely.Muszáj átmennie oda a pizákkal,és csak becsönet vele,aztán viszi ki a többit. Rafinált mi?
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
mephi666
nagyúr
mit vettem ma? 2érzéstelenítő+1 foghúzás ára: 6000huf, de a tudat, hogy este bírok normálisan aludni és nem ébredek fel kb. 40-szer, megfizethetetlen... de legalább még mindig zsibog a fejem, mintha ittam volna... csak kicsit drága a móka...
...habár jobban is el tudtam volna költeni ezt a 6ezret... pl 1üveg finlandia, 1üveg metaxa meg néhány sör jobban jött volna
-
legenda
Singer_2250_Tradition varrógépet az asszonykámnak...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pohár
félisten
válasz mephi666 #274 üzenetére
Én simán aludtam foghúzás után, még öblögettem is egy kis hp-vel foghúzás után
Én 3 szelet sonkás pizzát és egy üveg NaturAqua-t egy pékségből
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
concret_hp
addikt
virágot az asszonynak, meglepően olcsón (750)
egy "magyaros csirke" elnevezésű kínait (660)
2 csomag instant teát 229/db
3 zsömi szumma 35vagy fullba vagy sehogy :D
-
pohár
félisten
válasz concret_hp #277 üzenetére
A Sherry-ből szoktál kínait venni?
Ott vannak ilen dolgok
A magyaros csülök vagy miazisten is nagyon jó nálukGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
JetiRulez
őstag
Egy nagy tál Somlói galuskát ettem ma 695 Ft-ért.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
60 Ft-ért vettem ma a kórházban egy pohár meleg vizet, ugyanis elfogyott a Tiramisu íz az automatából.
-
pohár
félisten
válasz JetiRulez #281 üzenetére
Pppppfffffff
Én nagyon nem vettem semmit mostanában, majd parfümöt tervezek magamnak, mert totálisan kifogytam, így is apám Pumáját koptatom
[ 4876 megjelenés ]
Hoppá, de népszerű (lett) a topic
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Vettem ki az automatából 20k-t.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ABE
őstag
Vettem 1,5 liter házi tejet, 300 birodalmi tallér volt az ára flakonnal együtt.
-
JetiRulez
őstag
Reggelire egy Ernő menü volt a Burger Kingben 500 Ft-ért.
Jó rég nem ettem már hamburgert."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
No-kia
addikt
egy e3200 procit
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Lengyi
aktív tag
4 doboz sört, egy pakk ásványvizet és 2 doboz cigarettát. Nagyjából 2000 Ft-ért.
-
pohár
félisten
Én is azt akarok a közeljövőben
Most rendeltem egy Paco Rabanne XS 30ml parfümöt, ~3600ft-ért
Akinek kell olcsón, nagyon olcsón parfüm, szóljon és megoldjuk
Még van másfél napotok hogy jelentkezzetekGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Gergő_
őstag
mivel szezonja van, többek között sütőtököt
-
-
pohár
félisten
-
JetiRulez
őstag
Ma lett volna egy Joystick 500Ft-ért, de az utolsó másodpercben túllicitáltak, úgyhogy csak egy Ikea hotdog volt 100 Ft-ért.
[ Szerkesztve ]
-
JetiRulez
őstag
válasz concret_hp #296 üzenetére
Én nem tudhattam. Sose volt még bankkártyánk.
-
mephi666
nagyúr
válasz JetiRulez #297 üzenetére
anno, amikor középsulis voltam, valahogy akkor volt még tényleg 500-as benne... meg mintha kb. minden automatánál lehetett volna pénzt is berakni... (most mintha nem lenne már ilyen lehetőség...) középsulis voltam és általában úgy spóroltam meg a zsebpénzemet, hogy suliba menet mindig beraktam az aznapi 200ft-osomat a kártyámra egyébként volt nálam kaja meg menzás voltam mindig... az a pénz csak csokira meg hülyeségekre ment volna el...
ma mit veszek? szerintem néhány doboz sört, aztán otthon egy jó fürdőt (karpackie sör 140huf/doboz a közeli kisboltban... 6db szerintem beugrik)
-
pohár
félisten
válasz mephi666 #299 üzenetére
Elvileg most is lehet betenni borítékban pénzt az automatába
Túlléptük az 5000 lekérést is!
Hajrahajrá, meséljen mindenki mire költi a fizuját, vagy szülők pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest