Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4351) lócitrom válasza gekkoXT (#4348) üzenetére


lócitrom
őstag

sajnos nincs hangtárcsázás. én legalábbis nem találtam erre vonatkozó beállítást. még egy 3310-es is kiválóan tudta hogy kell ezt. és szerintem nem ez az egyetlen Nokia-s dolog, ami azóta is hiányzik legtöbb telefonból.

a korlátozások fő oka a GDPR bevezetése. bár ezzel tudnék vitatkozni bőven, mert az ujjlenyomatom is pont annyira személyes adat, mint az arcképem. elméletben mindkettőt titkosítva tárolja a telefon, mégsem globálisan engedélyezett. értem én, hogy GDPR, de akik megalkották a szabályozást nem gondolták túl a dolgokat. EU kiadásban a korlátozások döntő többsége viszont fel van oldva.

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

(#4352) Dare2Live


Dare2Live
nagyúr

Olyat lehet állítani, hogy hangerő ne master volume legyen hanem alapból csengetés ha alkalmazásban vagyok app....

alkalmazást lehalkítom, erre halkan is csörög...

don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

(#4353) Darth_Revan


Darth_Revan
veterán

Sziasztok!
Indiai régióra váltva feltettem a legfrisebb OTA-t, majd csináltam egy gyári beállítás visszaállítást és most lengyel régión van az arcfeloldás miatt. Viszont olyan problémám van, hogy az időjárás modul nem működik és folyamatosan leáll hibát dob...más is találkozott ezzel, ez általános hiba ebben a frissítésben ?

(#4354) NemMo válasza RTG (#4350) üzenetére


NemMo
őstag

Tényleg jópofa.

(#4355) Darth_Revan válasza Darth_Revan (#4353) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Most újraraktam a MIUI oldaláról leszedett zip-el és csináltam mégegy visszaállítást, de ugyanez a probléma..az idpjárás modul úgy tűnik nem működik a legfrissebb rom-ban :(

(#4356) CoolBoy323 válasza Dare2Live (#4352) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

Button Mapper lehet ezt is tudja

(#4357) lócitrom válasza Darth_Revan (#4353) üzenetére


lócitrom
őstag

árulja már el nekem valaki, hogy miért jó állítgatni régiót és kínlódni vele, mikor tudvalévő, hogy vannak mellékhatásai? most ez nem számonkérés, de értetlenkedve nézem, hogy ezzel vesződtök. rendszertöltő feloldását követően, aki elvan MIUI-val annak erősen ajánlott, hogy tegye fel az EU kiadást vagy bármely más kitakarított változatát az ilyen problémák miatt. mondjuk ez a hibajelenség lehet GPS vagy gyorsítótárral kapcsolatos is, de ez a régiózás inkább hátrány, mint előny.

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

(#4358) NemMo válasza lócitrom (#4357) üzenetére


NemMo
őstag

Én azért váltok régiót, hogy legyan face id és témák app. Én hongkongi régión nem tapasztaltam mellékhatást, csak indiain amin van egy letörölhetetlen app valami alkalmazásbolt

(#4359) Darth_Revan válasza Darth_Revan (#4355) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Úgy tűnik valóban a ROM a hibás, mert felraktam az előző stabil romot (10.2) és azzal nincs ilyen gond. Úgy tűnik nem véletlenül érhető el még csak néhány országban, hisz még van benne pár bug :U

[ Szerkesztve ]

(#4360) NemMo válasza Darth_Revan (#4359) üzenetére


NemMo
őstag

Nálam működik az időjárás widget global stabil 10.3.4.0-án

(#4361) Darth_Revan válasza NemMo (#4360) üzenetére


Darth_Revan
veterán

AMikor indiai régióból OTA frissítettem, akkor működött mindaddig amíg nem csináltam gyári visszaállítást. Ez volt az egyetlen alkalom amikor működött.

Utána próbáltam azt is, hogy global 10.2 felraktam, majd frissíttetem a hivatalos oldalról letöltött 10.3 global stable-re, de akkor is ugyanaz, az időjárás modul összeomlik, azaz nálam még a hivatalos oldalról letöltött global ROM-al sem megy, tehát nem az a probléma, hogy indiai régióból valami hibásat töltene.

[ Szerkesztve ]

(#4362) NemMo válasza Darth_Revan (#4361) üzenetére


NemMo
őstag

Az fura, hogy frissen telepített rommal nem megy. Esetleg ideiglenesen telepítsd fel a transparent clock & weather nagyon jó és ingyenes

(#4363) Ricardo válasza Darth_Revan (#4361) üzenetére


Ricardo
félisten

Próbáld ki, hogy törlöd az időjárás app adatait.

(#4364) lócitrom válasza Ricardo (#4363) üzenetére


lócitrom
őstag

ezt említettem. meg úgy még 1-2 dolgot. de marad a szöszölés a régiókkal, verziókkal :F

[ Szerkesztve ]

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

(#4365) Darth_Revan válasza Ricardo (#4363) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Elsők között próbáltam, sajnos eredménytelenül.

(#4366) D1L1ZS válasza NemMo (#4358) üzenetére


D1L1ZS
őstag

Használd a Redmi system manager (no root) így szerepel a Play Áruházban / telefonon System app removerként jelenik meg.

Egyszer én is indiai régióra váltottam, aztán egy alkalmazást csak ezzel tudtam törölni.

Néztem is egy nagyot, hogy jó pár olyan alkalmazás telepítődött, ami eddig nem is volt feltelepítve.

Egyébként én most US régión vagyok, meg néha UK. Google Asszisztens miatt, de most pár hete nem érhető el sajnos valamiért, pedig nem változott semmi, angolul használom a telót stb.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #

(#4367) D1L1ZS válasza D1L1ZS (#4366) üzenetére


D1L1ZS
őstag

Most töltődik a 9.4.12 Global dev OTA US régió! 529 Mb

Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #

(#4368) assemble válasza RTG (#4350) üzenetére


assemble
addikt

Milyen appal lehet hasznalni ezt a kamerat?

Mas: a gyari tok amugy nem lenne rossz, de kicsit tul rygalmas vagy nem feszes, mindenesetre a vegeredmeny, hogy kicsit tul konnyen lejon rola, neha latom a sarkain, hogy nincs teljesen rajta, es vissza kell igazitani. Masnak nincs ilyen problemaja?

(#4369) RTG válasza assemble (#4368) üzenetére


RTG
tag

4341-ben a link

(#4370) gy.laci


gy.laci
csendes tag

Nillkin fóliás telefonról tudna valaki feltenni egy képet?

A múlt: gy.laci felhasználónak 29 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#4371) fery02 válasza Balzak83 (#4324) üzenetére


fery02
addikt

Köszi a linket!
Érdekelne még, hogy ha már ez ilyen robosztusabb tok, hogy nem-e próbáltad esetleg ez a féle filléres monstrumot is a korábbiakban. :)
Jelenleg ilyenben hordom, de végülis megérdemelhetne lehet egy drágábbat is, csak ebben tutira védve érzem a telefont, de ha te is ugyanezt érzed a Ringke-vel, akkor lehet tényleg én is veszek egyet.

[ Szerkesztve ]

(#4372) RTG válasza fery02 (#4371) üzenetére


RTG
tag

szia !

ilyesmiben nem gondolkoztok ? autóban is használható, mágneses tartóval, plusz a gyűrű kihajtható, így kitámaszthatod az asztalon pl videó nézéshez, videó telefonáláshoz stb. nyilvános helyen is magabiztosabban nyomkodhatod, az ujjad hátul a gyűrűbe dugva : nem tudják kikapni a kezedből és elszaladni vele, ill le sem ejted szelfizés közben...pl. szerintem praktikus.

(#4373) RTG válasza gy.laci (#4370) üzenetére


RTG
tag

itt vettem, adtak mellé két lencsevédőt is.

(#4374) tomboy0013 válasza RTG (#4373) üzenetére


tomboy0013
veterán

Jó kis pénzkidobás ez a 7-8 dolláros fólia. Én 1,4 dollárért kettőt szoktam venni és a masszív asztalhoz csapást is kibírta meg a padlóra ejtést is :D

(#4375) RTG válasza tomboy0013 (#4374) üzenetére


RTG
tag

Kicsit én is elgondolkoztam előtte,mivel az előző telefonjaimon jóval olcsóbb fóliák voltak. Aztán mégis kipróbáltam,van-e az árán kívül érdemi különbség. Nincs. :-) Nem baj,ez is megvolt. Pipa.

(#4376) gekkoXT válasza RTG (#4375) üzenetére


gekkoXT
senior tag

Biztos van különbség üveg és üveg között. Az első, amit rendeltem, már attól eltört, amikor felrakás közben lehúztam róla a belső oldali fóliát.

(#4377) Balzak83 válasza tomboy0013 (#4374) üzenetére


Balzak83
senior tag

Ez örök vita tárgya. Én az olcsó üveg védelmét nem vitatom, viszont az a komfort amit a nillkin felülete nyújt határozottan jobb mint bármilyen olcsó üvegé, és ezt sok üveg és telefon után állítom. Nyilván valakinek ez nem szempont, nálam számít. És ezzel nem vitát akarok generálni. Most xprotector van fent, ami egy kicsit jobb mint egy olcsó kínai, de érzem a különbséget, hogy ez nem a nillkin kategória.

@fery02: ezt nem próbáltam, kicsit olyan mint egy abroncs futófelülete. A Ringke tokot amiatt rendeltem, mert ennek átlátszik a hátlapja, ha már a kevlárost vettem, akkor nem akarom elrejteni. Nem nagy a választék átlátszó tokból, eddig sima szilikon volt fent, ezt kiváncsiságból rendeltem. Nem bántam meg, tényleg jó használni.

(#4378) ZsyfKo válasza Balzak83 (#4377) üzenetére


ZsyfKo
senior tag

Én is évek óta Nillkint rendelek a telefonokra, van különbség, nem egyszer volt hogy az olcsó olyan volt mint a műanyag, én nem sajnálom rá azt a 2-3ezer Ft-ot, hogy normális üveg legyen rajta.

OnePlus 8T

(#4379) fery02 válasza Balzak83 (#4377) üzenetére


fery02
addikt

Köszi a véleményezést a tokról!:)

(#4380) Toth_Jani válasza ZsyfKo (#4378) üzenetére


Toth_Jani
őstag

"az olcsó olyan volt mint a műanyag"
Egy idősebb vegyészmérnök ismerőst megkérdeztem erről, azt mondja ez azért van így mert ezeket a kijelzővédőket már nem hengerlik mint a síküveget, hanem öntik mint a táblás csokoládét.
Ezért teljesen megváltozik a szerkezete az anyagnak, és tapintásra inkább műanyagnak érzik, persze az biztos nem mindegy hogy milyen alapanyagból öntik.

(#4381) Balzak83 válasza Toth_Jani (#4380) üzenetére


Balzak83
senior tag

Én a rugalmasságban is észrevettem különbséget, az olcsó merevebb sokkal, a nillkin rugalmasabb, hajlítható. Persze szilánkosra törik mindkettő, ha túlfeszítem, de elég látványos a különbség. Mivel az elsődleges feladatuk az ütés elnyelés, emiatt jobb választás egy rugalmasabb üveg.

(#4382) gy.laci válasza RTG (#4373) üzenetére


gy.laci
csendes tag

Köszi a képet. :R

Esetleg a Nillkin CP+ fóliáról van valakinek véleménye?

A múlt: gy.laci felhasználónak 29 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#4383) RTG válasza gekkoXT (#4376) üzenetére


RTG
tag

ok, persze, h van. mint minden termék esetén, itt is választhatsz a "belépő szint" és a "high-end" között. tuti biztos, h én pl az egyik említett kategóriát sem venném meg soha. a hitvány nem kell, a csúcsra meg nincs pénzem . az egészséges középútban hiszek, próbálom a keretből a lehető legtöbbet kihozni. nem tudom, h a kilenc dolcsis üveg mennyire "túl drága", egyszer kibírtam, kipróbáltam, tényleg jó. jól illeszkedik mindenhol, nem zsírmágnes és :F őőőőő ennyi. ezt a tudást valóban meg lehet venni jóval olcsóbban is. remélem a nillkin szolgálata kimerül annyiban, h a zsebemtől védi a telefont, és sose tudom meg, h hogyan "törik".

(#4384) kinder93


kinder93
aktív tag

A mai beta frissítéssel irtó jó akkuidőt produkál a telefon.:D Másnál is?

[ Szerkesztve ]

(#4385) gekkoXT


gekkoXT
senior tag

A global vajh mikor fog nálam felajánlkozni?

(#4386) tomboy0013


tomboy0013
veterán

Tudnátok segíteni? Már jó régóta semmilyen értesítés nem jelenik meg a zárolási képernyőn pedig be van kapcsolva az opció az értesítéseknél. Ez valami régi béta bug vagy miért nem jelennek meg?

(#4387) fery02 válasza kinder93 (#4384) üzenetére


fery02
addikt

Nagyon jó lett igen, nálam is.

Plusz hirtelen annyi még, hogy a gyári Óra alkalmazás is másabb lett kinézetre (plusz Felhasználási feltételeit is újra el kellett fogadni), meg kaptam "Játék Turbo" alkalmazást is.:D

(#4388) ZsyfKo


ZsyfKo
senior tag

crDroid.

OnePlus 8T

(#4389) zool1


zool1
őstag

A stabil romra ugye bármikor fel lehet tenni a developer global romot?

[ Szerkesztve ]

(#4390) Viper26 válasza zool1 (#4389) üzenetére


Viper26
nagyúr

Ezek szerint XDA oldalról el van látva rendesen? :)

iPhone 14 | FR955

(#4391) zool1 válasza Viper26 (#4390) üzenetére


zool1
őstag

Nem tudom. Ez hivatalos Xiaomi rom. Csak a kettő közti váltás ilyen egyszerű, vs mókolni kell vele.

(#4392) Balzak83 válasza zool1 (#4391) üzenetére


Balzak83
senior tag

Mehet neki. Ne a kínaira, csak arra kell figyelni

(#4393) zool1 válasza Balzak83 (#4392) üzenetére


zool1
őstag

:R

(#4394) zool1 válasza Balzak83 (#4392) üzenetére


zool1
őstag

Feltettem, de ebben a fejlesztői romban, még nincsen dark mode... :DDD

(#4395) lócitrom


lócitrom
őstag

jöhetne már az a frissítés stabilba, mert ez az éjszaka 4-5% merülés azért vicc, mikor minden ki van kapcsolva.

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

(#4396) KoNZoLik@ válasza lócitrom (#4395) üzenetére


KoNZoLik@
veterán

Az pedig egyáltalán nem sok🙄

***14 éve a PH-n! KoNZoLik@ felhasználónak 816 pozitív értékelése van*** 永遠に落ちない***

(#4397) KoNZoLik@


KoNZoLik@
veterán

AOD-t ne is keressek ezen a telefonon?

***14 éve a PH-n! KoNZoLik@ felhasználónak 816 pozitív értékelése van*** 永遠に落ちない***

(#4398) CoolBoy323 válasza KoNZoLik@ (#4397) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

Keresheted, de nem találod meg :) Nem Amoled...

(#4399) KoNZoLik@ válasza CoolBoy323 (#4398) üzenetére


KoNZoLik@
veterán

Oksa köszönöm ezt nem tudtam, hogy az amoled kiváltsága 😂

Amúgy brutál kis telefon ez mèg így Mate 20Pro után is👍

[ Szerkesztve ]

***14 éve a PH-n! KoNZoLik@ felhasználónak 816 pozitív értékelése van*** 永遠に落ちない***

(#4400) KoNZoLik@


KoNZoLik@
veterán

Ez a SOT nagyon durva,és még félig van az aksi👍

***14 éve a PH-n! KoNZoLik@ felhasználónak 816 pozitív értékelése van*** 永遠に落ちない***

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.