Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
A "gyári" MIUI "hülyeségeiről" érdemben nem tudok nyilatkozni, mivel kb addig használtam, amíg megjött az engedély, kb 1 hét. Viszont a Xiaomi.eu romon ment, és ki is jelezte. Igaz ott is kellett a kód a kapcsoló megjelenítéséhez. Azt nem próbáltam ki, hogy ha a kapcsolót eltüntetem a VoLTE bekapcsolása után, akkor mi történt volna. Szerintem akkor is ment volna, mivel a kód a kapcsolót jeleníti meg.
Samsung Galaxy A52S
-
szkaroly
senior tag
Én amikor 2021 augusztusában megvettem nem aktiváltam a VoLTE-t a menüben. Rá két hétre egy szolgáltatói frissítéssel (GPlay) magától aktiválódott és mai napig működik (Yettel). Csak később írtam be a kódot hogy a menüben is megjelenjen. Tehát az utóbbi nem szükséges a működéshez.
Poco F6
-
MODERÁTOR
Értem én, hogy mióta lecserélted a telefont, az összes -szerinted MIUI-specifikus- bugot felsorolod, de most nincs igazad.
A VoLTE működése a szolgáltatótól is függ. Pár éve az összes Xiaomimon ment a Yettel VoLTE, ha nem is azonnal, de idővel biztosan.
A VoLTE-kapcsoló nem láthatósága szintén függ a szolgáltatótól. (Konkrétan tudok olyan szoftverfrissítésről, amiben a Yettel "kérte" a Xiaomit vagy a Samsungot, hogy rejtse el a VoLTE-kapcsolót a menüből.) Ahogy Samsung, OnePlus, stb. modellek esetében sem feltétlen lesz kapcsoló, sőt, olyat is olvastam, hogy konkrétan VoLTE-jelzés sincs, csak onnan látod, hogy működik a szolgáltatás, hogy nem vált le 4G-ről a telefon.Szóval elhisszük, hogy nem jött be neked a típus es a rendszer, de tájékozódj, mielőtt leírsz valamit!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest