Ez pontosan így igaz. Direkt nem lőttem le a poént
A krémes szósz három dologból áll össze: a kisült szalonkazsírból, a keményítős főzővízből, meg a tojásból. Óvatosan kell a tojást adagolni, lekapcsolt tűzzel, mert különben rántotta lesz belőle. De ha nem túl melegen keveri össze az ember a szajrét, akkor isteni selymes szósz lesz belőle. Ha egyszer eltalálja az ember, akkor rá is érzett, onnantól kezdve easypeasy. És mint montad, nem olyan, mint az itt megszokott dolog. Szóval ha vendégvárónak csinálja az ember akkor még jól rá is csodálkoznak a népek Jó cucc, nekem a kedvenc kajám csinálni. Enni meg a kirántott hús
(#9) adlersson: pekorínóó románóóó, pármezsánó rezzsiánóó Jó sajtok, csak bírja a pénztárcád
Szerk.: Még valami eszembe jutott. Csirkecsecs, azaz pipicici. Jó kis alapanyag, könnyű vele dolgozni, hamar átsül.
[ Szerkesztve ]