Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz hatpersze #6989 üzenetére
Okés, érthető.
Ezt a notification centert én is próbáltam egy darabig, de szintén nem nyújtott pluszt számomra. Egyszerűen bőven elég nekem a gyári.Zenei téren a Music Boss-szal jártam ugyanígy - a default beépített szintén elegendő.
Bár ebbe talán az is bejátszhat, hogy a Boss nem tudja (már?) azt a funkciót, amivel hirdetik, hogy bármelyik zeneappot el tudja indítani az óráról. Pedig pont erre kellett volna, hogy a Deezert vagy a Google Music-ot, vagy a teló saját appját lehessen váltogatni, de sajnos nem alkalmas erre, gondolom update-elni kéne - csak nincs már kinek. Kit-Kat meg kevés telón van már.Ez van, ezekkel a korlátokkal kell együttélni. Ennek ellenére még mindig príma "geekwatch" ez az óra, nagyon megkedveltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple Watch S5 40mm
- Apple link bracelet Silver bontatlan 12 hónap szavatosság
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs