Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
addikt
VESZEM MEGFELE!!!NÉGYNÉ!GY44!!!!
D4: hunPH, nonsense#2596
-
nonsen5e
addikt
Én bőven nem kiadáskor csatlakoztam be az egészbe, így a limitáltakról lemaradtam, és sokszoros áron ebayen meg semmit.
Szerintem előbb-utóbb azt is kiadják - bár az olyan, hogy ha van PS2-m és megvan hozzá a cd is, akkor a nemHD verziót bármikor játszogathatom PC-n is.
I-VI.-ig megvannak droidra, VII-VIII. PC-re, a kettő közötti részek is jöhetnének HD-sítve.
Amúgy kíváncsi vagyok a grafika fog-e változni.Lehet jobb, sőt az is, de ez az én kis "betegségem", hogy minden hibája ellenére...
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
Erre csak azt tudom mondani, mint minden más hasonló helyzetre...
Nem vagyunk egyformák. Vannak akik évente megveszik a FIFÁT, a Call of Dutyt és társaikat... ÉN ezt nem értem, mivel azok a játékok nem az ÉN világom, nekem nem jönnek be - másnak attól még lehetnek a világ legjobb játékai is. Ettől még nem mondom, hogy szar játék, mivel ha tényszerűen szar lenne akkor nem venné meg senki.
Aki megveszi és tetszik neki, az élvezze csak - és döntse el mindenki maga mi a jó.[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
Amúgy ha tényleg kijön nagyon kíváncsi vagyok a PC-s billentyűzet + egér irányítás kivitelezésére. Avagy marad ott is kontroller only? Abban az esetben ha nincs se bill+egér irányítás nem lesz se egy jó kis HD-sítés (TR) akkor majd csak ha elromlik a PS3-am.
Mert mondjuk itt jobban időre megy az egész harcrendszer mint a PC-n eddig kiadott 7-8-ba. Vagy kap valami jó kis átalakított felületet mint a XIV mikor átkapcsolom bill+egér és kontroller között.D4: hunPH, nonsense#2596
-
nonsen5e
addikt
LR mondjuk elég jó lenne a szokásos (MMO)RPG irányítással. WASD irányítás, balklikk interact, 1-2-3-4 képességek és akár lehetne Q v. E majd gördítés és katt a Recovery Items / Eradia képességek menüjéhez.
Mondjuk az első kettőnél is lehetne valami mittudomén olyasmi, hogy egérgörgő + WASD körülötti gombok (harc alatt ugye mozogni nem lehet - szóval akár azok is) az utasítások végrehajtásainak módjára.
Megmozgatta a fantáziámat.
-
nonsen5e
addikt
Holnap lesz amúgy Tokyo Game Show - majd akkor okosabbak leszünk. Ha a TR Definitive Editiont vesszük alapul akkor még idén kijöhet (1 hónap bejelentés és release között).
orichalcos: Azt náluk már náluk számtalanszor észrevettem.
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
Érdekes amúgy a belinkelt amerikai SQEX-es accountos kép, nekem Európai belépett acounttal nem mutatja. Aztán lehet ugyan azért, mert a Steam logó is még csak a Japán oldalon bukkant elő.
Remélem nem FAKE, de ez reményre ad azért okot: [link]
A zene szintén szubjektív dolog, minden mást benyelek mert mind igaz, de szerintem az egyik legjobb OST.
-
nonsen5e
addikt
Fake alatt nem azt ertettem, hogy az amerikai kepet valaki osszephotoshopolta volna vagy egy ugyanugy kinezo weboldalt elkeszitett volna, hanem anno egy Lightning Returns hirdeto poszterre is kikerult a "PC" felirat. Vagy az vegul Photoshop volt?
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
UPDATE no. 549687:
[link]
Streamelős mobil applikáció iOS/Android eszközökre (WP megint nem kap a jóból...), az eddigi lista: VII + XIII. Akár ez úgy kötődhet a Steamhez, hogy PC-ről sugrározhatjuk az okos eszközeinkre? Remélem a Steames PC játék lehetőség mindenképpen lesz.D4: hunPH, nonsense#2596
-
nonsen5e
addikt
Tonnányi XV és type-0 hír - félreértés ne essék, azokat legalább ennyire várom, de egy olyan beböfögésnek is örültem volna, hogy "Jön, hogy rohadnátok meg, JÖN!"
-
nonsen5e
addikt
És az miért lenne a Steamen keresztül - semmi értelme nem lenne. Na meg már, hogy már 2 napja kint van a Steam logó maga, és a weboldalon meg ugye az áll szépen egymás mellett, hogy
PS3, X360, Steam, DiveIn - e szerint két külön dologról lehet szó,I want to believe...
Amúgy ez a világ többi részén, hogy megy? Létezik olyan, hogy korlátlan mobilnet? Nekem az amúgy elég hatalmas mennyiségű 12gigás mobilnetemet szerintem pár óra játék eléggé megfogyasztaná. Mert elég valószínűtlen, hogy valaki mobilról akarna egész nap FF-ezni OTTHON, mert ha pl. ez az egész DiveIn és Steam egy kalap alatt lesz egy PC-re is streamelős szolgáltatásnál, akkor nem tudom, elég valószínűtlen, hogy nincs az illetőnek se PC, se a két konzol egyike...
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
válasz Bad Pritt #35 üzenetére
Az a baj, hogy SEMMIT NEM LEHET TUDNI.
ldave: Ez igaz (mondjuk az ARR nem Steam exkluzív, a XI meg egyáltalán nem Steames) - de egy kész játék és streamelős szolgáltatás között elég nagy a különbség.
Nem tudom: Steamen van más hasonló próbálkozás is? Én úgy tudom, csak játék.D4: hunPH, nonsense#2596
-
nonsen5e
addikt
Elővásárolva!
KÍváncsi vagyok majd az Atom Z3740-es táblámon mit fog produkálni.
Viszont kár, hogy a második kettő csak tavasszal jön, semmi időm nem lesz.S bár user által, de a számomra legidegesítőbb problémája a konzoloknak is meg lesz oldva:
Ráeresztem a 32xCSAA-t meg amit csak találok és akkor nem fog a fél képernyő villódzani.[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
Amúgy hol írták, hogy a másik kettő jövőre jön?
Steamen azokról semmi hír, az SE honalpján, facebookján, twitterén szintén semmi.
Square portál írja azt, hogy jövő tavasz - de erről forrás van esetleg valahol?D4: hunPH, nonsense#2596
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Autós topik
- C# programozás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mozilla Firefox
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- További aktív témák...
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.