Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
RHawtin
csendes újonc
Hello!
Erősen gondolkodom, hogy beruházok én is egy OP 3ra, csak pár dologra nem találtam elég infot, többek között, hogy milyen a koncerten, fesztiválon, hatalmas basszus mellett felvett videók audiojának a minősége? Ha van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata és megosztaná azt megköszönném
-
RHawtin
csendes újonc
Hello!
Tervezem egy példány megrendelését, csak nem igazán tudom honnét érné meg legjobban, tudtok erre tippeket adni esetleg?
-
RHawtin
csendes újonc
Az a gondom, hogy nem szállitanak az országomba (Szerbia), ezt elfelejtettem az előbb pontosítani. Gondolkoztam csomagtovábbítókon ( konkrétan mailboxde.com), valakinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata, esetleg az oldalnak valamilyen magyar verziója?
-
RHawtin
csendes újonc
Hello! Tegnaptól kezdve én is 1+ 3 tulaj vagyok, és valóban tökéletes telefon viszont van egy kis gondom vele, sehogy se akarja automatikusan beállitani a pontos órát, helyette 5 órával kevesebbet mutat.Ha kézileg állitom be akkor meg azok az appok melyek használják az órát szintén 5 órát késnek.Amerikában lett véve, lehet az miatt csinálja.Valakinek esetleg javaslata?
-
RHawtin
csendes újonc
Szerbiában élek, itt többnyire 3G van mindenhol, remélem megúszom komplikációk nélkül köszi btw
-
RHawtin
csendes újonc
Köszi srácok, így már sokkal érthetőbb. Híváslehetőség hiánya vagy lassú mobilnet, nem is tudom melyik a rosszabb...
-
RHawtin
csendes újonc
Ez lehet a hszmből nem volt nyilvánvaló, de egyetértek, lassú net egyértelműen rosszabb... egy kicsit off, de több google search után sem lettem sokkal okosabb, van valamilyen módja annak, hogy a belül betört képernyőjű android eszközt PCn megjelenitsük? kikellene zárnom a képernyőt ahhoz, hogy USBn keresztül menjen, az meg a fentebb leírt okok miatt esélytelen.
-
RHawtin
csendes újonc
Hello, azt valahogy be lehet állítani, hogy ha screenshotolok egyből a galériába mentse?
[ Szerkesztve ]
-
RHawtin
csendes újonc
Mire használatos a Nova Launcher Prime progi, megéri megvenni?
-
RHawtin
csendes újonc
Hello!
Van rá valami mód, hogy az új frissités Óra widgetje ne foglalja el a fél képernyőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest