Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandika83
csendes tag
Sziasztok
Tegnap óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy 735-ösnek. 710-esről váltottam,amit közel 3 évig nyüstöltem.
Elég nagy a differencia minden tekintetben Szuperul működik rajta minden és nagyon bejön a zöld szín
Lenne pár kérdésem:
-van olyan program amivel a lumia 710-ről át lehet szedni az üzeneteket? (Adatsegéddel próbáltam,de csak a bejövő üzenetek egy részét tette át,májusig bezárólag). Próbáltam hogy töröltem beszélgetéseket, sok mindent de így is májusig tette a dolgát
-most a névjegyekkel szöszölök,mert addig szinkronizálgattam az outlookot, míg a névjegyek egy része eltűnt.
Melyik a legjobb program amivel biztonsági mentést lehet készíteni a kontaktokról? (Ha lehet mentse úgy ahogy van, összekapcsolt facebook,outlook ki tudja milyen formában)
-az outlook naptárban valamiért a születésnapok 1 nappal korábban jelennek meg mint a facebookon van.. Valahogy lehet ezt módosítani?Köszönöm előre is a segítségeteket
-
bandika83
csendes tag
Sziasztok!
Sms-eknél hogy lehet beállítani hogy egyes karakterek (pl:í ) ne rövidítsék le az üzenetek hosszát?
Nagy luxus, ha van egy hosszú magánhangzó, akkor egyből 70 karakteres lehet egy üzenet
A Lumia 710-en megtaláltam, de ezen még nem.
Köszönöm a segítséget -
bandika83
csendes tag
válasz Anubis_9 #4099 üzenetére
Köszönöm lehet én is így teszek
A Lumia 710-ben mintha lett volna olyasmi valahol a beálíltásokban hogy bizonyos karaktereknél rövid mássalhangzót küld a hosszú helyett. Érdekes,mert egyedül az é-t szmolja normálisan, ha í,ú,ő,á stb van egyből 70karaktert lehet max írni egy sms-ben -
bandika83
csendes tag
Sziasztok!
Az imént jött meg az ebay-ről rendelt kék előlapom.(vezeték nélküli töltéshez)
Többen is írtak róla, de gondoltam én is írok pár gondolatot.
A színe nagyon ütős-kedvenc színem-,viszont a minőséggel már annyira nem vagyok megelégedve.
Látszólag gyengébb anyagból készült mint az original, ezért a jobb oldala nem illeszkedik jól. A jobb felső sarka kiáll kb 1mm-t és a gombok is csak minimálisan emelkednek ki a környezetükből.
Kinézetre teljesen olyan mint az eredeti,a belső oldalán van csak pár kisebb eltérés.
3347Ft volt és kb 3 hét alatt ért ide.
Sajnos ahol lakom megszűnt a Nokia care már egy ideje, de gondolom az eredeti hátlappal nem lenne ilyen gond. A vezeték nélküli töltés sem fontos -
bandika83
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom mitől lehet de az elmúlt pár napban jóval lassabban töltődik a telefon. Az egyik program szerint 15.8%/óra a másik program szerin 10.2%/óra.
Próbáltam eredeti töltővel is,utángyártottal és power bank-kal is.
Mivel lehet a gond? A merülési sebesség nagyjából olyan,mint korábban.
Köszönöm előre is a tippet
Szép napot! András -
bandika83
csendes tag
Sziasztok!
Már bő 1.5éve használom a kis telómat. Az elmúlt 1.5hónapban 1-2furcsaságot tapasztaltam. Az egyik, hogy a képeket nem rendezi úgy el mint korábban (hely és időszerint) Az összes készített képet a szeptemberi hónap alá teszi be és helyszínt sem mutat hozzájuk. A kép készítési időpontja jó, megnéztem az időpontokat a file-ok esetébe miután a gépre felmásoltam. A Gpstuner outdoor navigation is elkezdett szarakodni kb, azóza,mióta a képek is. Állandóan kidobál,pedig már 1000éve használom.
Gondoltam lehet egy reset-et kéne meglépnem, viszont akkor elveszne az általam legjobban kedvelt facebook alkalmazás a jdb for facebook. valamiért ez teljesen eltűnt az áruházból és csak a fapados változat elérhető -
bandika83
csendes tag
válasz this is life #19237 üzenetére
Szia!
Köszönöm az ötletet. Most kipróbáltam, hogy felmásoltam a gépre és a telefonon nem hagytam semmit. Így az új képnél a mai dátum szerepel. Én is gondoltam erre. Viszont,pont egy nyaralás kellős közepén kezdte el csinálni, és nem tudom mihez kötni. Valamint még azt figyeltem meg, hogy az sms-ben kapott képek,amit pár hónapja kaptam, egyik sem jelenik meg, csak az szerepel ott,hogy médiatartalom beolvasása.
-
bandika83
csendes tag
válasz this is life #19240 üzenetére
Sajna a social scout csak kiegészítője a régi jdb for facebooknak
Most azért feltelepítettem azt is, köszönöm azért a tippet
MMS: folyamatosan működő mobilnetem van (igaz most lejárt a keret) -
bandika83
csendes tag
válasz this is life #19245 üzenetére
Köszönöm a tippet. Kipróbálom
Mms-t én is csak egyik barátomtól kapok, aki a beosztását küldi el,miután lefényképezte. Csak furcsállottam, hogy egyszer eltűnt az összes megjelenítése, csak az utolsó látható -
bandika83
csendes tag
válasz this is life #19245 üzenetére
Nem találom az áruházban
-
bandika83
csendes tag
Sziasztok!
Valaki már itt szóba hozta az imént a beszédhangszórót. Nekem az a gondom vele, hogy egyik pillanatról a másikra elnémult, így volt fél napig... Ma egész estig nem volt gond, erre most megint néma. Kihangosítás megy.. Semmilyen mechanikus behatás nem érte.
Nem lehet szoftveres gond ? Most kíváncsi vagyok reggelre kipiheni-e magát..
Találkozott valaki hasonló gonddal? Mennyiből jön ki nagyságrendileg egy beszédhangszóró csere?Köszönöm a segítséget
-
bandika83
csendes tag
Sziasztok!
Volt egy 735-ösöm, amit nemrég vettem és wp10van rajta.Mivel közel 2.5éves, ezért gyárilag 8.1el jött ki, Az előz tulaj összekutyulta a dolgokat ahogy nézem,így nyomtam egy gyári visszaállítást. Ez sem hozta meg a kívánt javulást,mert csinál 1-2fura dolgot.
Nyomnék visszaállítást a recovery toolal, azonban, bár felismeri a készüléket, azt írja ki kis gondolkodás után, hogy nem lehetséges az információk olvasása a telefonról...
Mi lehet a gond? Nyomjak hard resetet inkább?
Köszönöm a segítséget -
bandika83
csendes tag
Sikerült közben a következő módon:
-elindítottam a programot
-én állítottam be,milyen készüléket keressen
-a keresés alatt újraindítottam a telefont és lám, itt vírít a telefonon a 8.1Ez a 2.735-ösöm, amit most használtan vettem. Az elsőnek teljesen meghalt a beszédhangszórója, amit a hangszóró csere sem oldott meg.
Még 1-2apróság. Jobban tetszik a 10-es,mint a 8.1.
A következőt dolgot tapasztalta még valaki?
-ha telefonhívás alatt bejön egy hívás, azt nem jelzi a szaggatottan jelző csipogás hívás közben (kép megjelenik, hogy van hívás, de hang nincs..)
-ha emailt kapok nincs hang és rezgés sem..Kíváncsi vagyok hogy a folyamatot végigcsinálva fennálnak-e ezek a hibák
-
bandika83
csendes tag
válasz this is life #20497 üzenetére
Köszönöm a tippet
nem tudom ez kinek fájt ez a fícsör.. Sok embernek kifejezetten hátrányára van, ha nem tudja azonnal fogadni a hívást.
Agyatlan "fejlesztők"... A 8.1nél be lehetett állítani, hogy felolvassa az sms küldőjét. Itt van ilyenre lehetőség
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 4
- Windows 10
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.