Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
válasz bandika83 #4100 üzenetére
Ahogy már Vindex kolléga írta, beállítások>> hálózat+>> és sms-nél csökkentett karakter kódolás
Coyote85: Easy Transfer elindítod, a kiírt számot beírod a böngészőbe és mehet
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
this is life
Ármester
-
-
this is life
Ármester
válasz bandika83 #19241 üzenetére
Fb-ra a slimsocial for facebookot hasznalom, kis meretu , a betuk normalis meretuek , uzenetet is lehet kuldeni belole ,gyors valtahato a hatter szine , fekete vagy feher .. eddig nalam bejon az app. A mobil netnek csak aktivnak kell lennie , az mms-hez nem kell egyenleg hozza , amugy a beallitasokban van olyan lehetoseg hogy mobil adatatvitel nelkul is kuldheto mms... bar ennek a beallitasa nem tudom mennyire befolyasolja a fogadast ... bevalłom oszinten ,mar azt se tudom mikor kuldtem vagy kaptam mms-t...
Dog
Erdemes ha van facebook alkalmazas a telefonodon kileptetni magad , a rorlest azert nem javaslom mert ha az ms fele fb appot hasznalod akkor a torlese utan nem vissza telepitheto, allitsd alaphelyzetbe a onedriveot az appon belul a beallitasokban lesz , s mint fentebb is irta egy forumtarsunk viber elozmenyek torlese...mondjuk egy messenger reinstall is jo hatassal van a tarhelyre , persze majd csendesen felhizlaljak magukat . S mielott efelejtenem az edge cache,elozmenyek ...stb torlese se art .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz bandika83 #20496 üzenetére
A hivasvarakoztatas jelzes , pontpsabban annak hianya w10 funkcio (hala az ms-nek) angol nyelvre allitva a kisegitao lehetosegek menuben a hivo nevenek kimondasa nemileg javit a helyzeten , de a csipogas hivas alatt etol nem javul meg es mar nem is fog...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok