Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
aramis00
tag
válasz janes1976 #1383 üzenetére
Szia!
Írod, hogy szürkét vettél.
Nem csak a topic melletti képen is látható színekben kapható?
Vagy a szürke = a weboldalakon feketének mondottal?
Élőben még nem láttam ezeket a színeket, de holnap beugrok egy Telenorba, hátha vannak kirakva 735-ösök...Azt látom, hogy a fehér, narancs és zöld, fényes felületűeknek tűnnek. Ez a sötét, (legyen) szürke olyan gumis tapintású, matt?
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.
-
aramis00
tag
válasz janes1976 #1414 üzenetére
Hami33, janes1976: Köszi az infókat.
Ma beugrottam nálunk a Telenorba. Egy szürke volt kirakva. Így már egyértelmű a szín és az anyag (legalábbis a szürkére vonatkozóan ). Viszont ez a szín nem annyira tetszett. Ezért inkább fehéret kérek majd, aztán max veszünk később más színű hátlapot is... Sose volt még WP-unk. A fényképező és a kijelző miatt viszont inkább ezt a szintet választottuk beugrónak, nem az 5-6-os sorozatot. Meglátjuk mennyire tetszik meg a rendszer és maga a teló. Az egyik kollégának volt 800-asa, nagyon dicsérte.Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.
-
aramis00
tag
válasz Tamás34 #1649 üzenetére
Gyorsboltban ugyanezt 2990-ért kapod meg, de akár a következő munkanapra nálad lehet. Van több színben is. Én is most nézegetem ezeket. A héten várom a teló érkezését, és addigra szeretném, hogy a tok is meglegyen...
Mondjuk nekem eddig ez tetszik a legjobban: [link]. csak tartok kicsit a minőségétől, mert ez egy utángyártott tok.Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.
-
aramis00
tag
válasz Tamás34 #1667 üzenetére
Holnap tervezem rendelni, mert remélem péntekre a telefon is ideér hozzám! Írok majd, ha ráraktam!
Nagyon off: Ha van, aki esetleg nem használja az ajándék wireless töltőjét, és megválna tőle, privátban keressen meg.
forest_ns:
Ez nem biztos, h bug. Vagy legalábbis nem abban az értelemben, ahogy gondolom, hogy gondolod.
Droidnál (is?) ROM függő (jelenleg még ezt használom). A gyári ROM-omon a bedugott fülesnél minden hangjelzés a fülesre van továbbítva. De most pl. egy MIUI ROM-on vagyok és itt az értesítések, ill. bizonyos csengésszám után a hívás jelzése (csengőhang) is a külső hangszórón szólal meg. (Az én logikám szerint azért mert, ha bedugtad a fülest, de mégsem vagy a készüléknél (irodában nálam előfordul gyakran), legalább így észreveszed a jelzést/hívást.) Sajnos ez nem mindenkinek hasznos funkció, és Droid-on sem tudtam kikapcsolni.[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.
-
aramis00
tag
Earpods-szal használja valaki a telefont?
Működik a mikrofon, hívás fogadás/befejezés, hangerő szabályzás stb.?andikaaa
Korábban kérdezted, h milyen fülest használunk, ajánlunk. Én már jó ideje ezt használom (több telefonon át). Droidon szívás, hogy nem teljesen kompatibilis az apple féle "csináljunk mindent máshogy, mint mások" dolog miatt, de még így is, amire használom, kiválóan megfelel nekem. (Talán van is rá szoftver az app boltban, de annyira nem zavar, h keressek ilyet.)
WP-on remélem legalább ilyen szinten működik, vagy van szoftver, amivel (a fenti, nekem szükséges) alap szinten működőképessé tehető!Hangzás szerintem jó, mikrofonja is príma (amikor headset nélkül telefonálok, akkor szokták mondani, h nem mindig hallanak olyan jól). Kényelmes is, nem feszül be a füledbe, nekem jobban bejön ez, mint az agyba dugós gumigyűrűs fülesek.
[ Szerkesztve ]
-
aramis00
tag
válasz Anubis_9 #2230 üzenetére
Talán még aktuális:
Ez azért történt, mert a CSV-ben a számok oszlopának a fejlécben (az excel 1-es számú sorában) valószínűleg a gmail-nek értelmezhetetlen elnevezés volt. Ha megvan még a CSV, írd át ezt "Mobile Phone"-ra, majd mentsd le. A gmailben meg töröld a "hibás" névjegyeket, aztán importáld a friss CSV-t.
Utána mehet a kapcsolatok menüben, amit cellpeti írt!
(Én tegnap költöztettem így symbian-ról a névjegyeket.)Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hardcore café
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen TV-t vegyek?
- EAFC 25
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest