Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz Anubis_9 #1426 üzenetére
A 735-ön konkrét fagyás csak rosszul megírt app miatt volt eddig (vagy lehet hogy a pre-8.1-esre valót tettem fel a 8.1-re való helyett? ), akkor pár másodperc után újraindította magát. Ezen kívül váratlan önrestart talán kétszer volt egy hónap alatt; droidon nekem jóval többször (pedig Nexus S-em volt, elvileg nem gyárilag taknyolt, hanem relatíve alap droiddal)
Whatever.
-
baji
tag
válasz Anubis_9 #1426 üzenetére
Én semmi ilyesmit nem tapasztaltam, teljesen jól működik minden.
Egyébként ez a fagy a windows nem igaz már ha a mai asztali rendszereket megnézed. A mai fagyások 99% hardver miatt van, általában túlmelegszik. Én nem is emlékszem mikor fagyott le utoljára az asztali gépem, jó pár éve már.
https://makerworld.com/en/@Bayi
-
cellpeti
nagyúr
válasz Anubis_9 #2230 üzenetére
Ha anno droidról felnyomtad a google-ba a névjegyeket( talán automatán is felteszi), akkor nem CSV-t kell betöltened, hanem csak simán bejelentkezni a Google fiókba.
Kapcsolatok -> ... -> fiók hozzáadása -> + fiók hozzáadása -> Google és innen már maga betölti a névjegyeket.
Édesapám is droidról jött át és neki egyszerre betöltötte.
Most van a családban két darab Lumia 735 és egy darab 530DS.
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
MK VII
veterán
válasz Anubis_9 #2227 üzenetére
Úgy látom Te pont az android rendszert keresed eme gyönyörű Windows rendszerben... Nem jó hozzáállás!!!
Ha android rendszerről váltottál akkor gondolom legalábbis sejtem,hogy egy google fiókod legalább van és azt is sejtem,hogy oda mentetted a névjegyeidet.. Na most.. Ha ott vannak akkor minek fájlozgatod a névjegyeket.. Beállítod a google fiókot és onnan leszedi a névjegyzékedet.. Kész...Számítógéphez kötéshez meg a legutolsó adatkábel is jó amivel még a mobil turmixgépet is tudod tölteni laptopról. Ez a problémád is kilőve.
Biztonsági mentés? Ott van a OneDrive.. Nem véletlenül találták ki.. Mindened oda mentheted és akármikor akármilyen telefonra vissza tudod állítani!!!!
(#2219) Dany007
Éééértem... Na hát Pc-n is csak a windows..[ Szerkesztve ]
-
mzsolti
csendes tag
válasz Anubis_9 #2252 üzenetére
Ha mindenképpen progit akarsz akkor: Windows Phone app for desktop
szerk.: és igen, magyar nyelvű
[ Szerkesztve ]
-
aramis00
tag
válasz Anubis_9 #2230 üzenetére
Talán még aktuális:
Ez azért történt, mert a CSV-ben a számok oszlopának a fejlécben (az excel 1-es számú sorában) valószínűleg a gmail-nek értelmezhetetlen elnevezés volt. Ha megvan még a CSV, írd át ezt "Mobile Phone"-ra, majd mentsd le. A gmailben meg töröld a "hibás" névjegyeket, aztán importáld a friss CSV-t.
Utána mehet a kapcsolatok menüben, amit cellpeti írt!
(Én tegnap költöztettem így symbian-ról a névjegyeket.)Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.
-
-
MK VII
veterán
válasz Anubis_9 #2298 üzenetére
Nem hiszem,hogy rosszat akart kezman kolléga.. Egyszerűen csak neki is furi,hogy android felhasználóként miért nem volt eddig is gmail-os névjegyzéked.. Mondjuk tényleg tök alap,hogy oda menti az ember a névjegyeit... Mindegy nem is ez a lényeg most... Az édesapámnak is a mult héten mondtam,hogy miért nem oda menti,mert szólt hogy eltűnt egy csomó telefonszáma mikor frissítette a telefonját... Persze,mert simán a telefonra mentette őket nem a gmail-ba.. Azóta oda menti..
Próbálok segíteni:
Azt írod van CVF formátumban lementve névjegyzéked. Vagy vCard-ban esetleg? Ha a kettő közül valamelyik akkor fel tudod szinkronizálni a gmail-os címedre.Először is:
Lenyitod azt a fület és kiválasztod a Címtár-at.Aztán,ha ezzel megvagy akkor Az egyebek fül alatt van olyan,hogy Importálás.Rányomsz.
Utána kapsz egy ablakot amiben megadhatod a CVF vagy vCard fájl helyét és fel tudod tölteni a gmail-ba.
Elvileg ezek után már kész is és a Címtár fül alatt meg tudod nézni a névjegyeidet.
Ezután a telefonon beállítod a google fiókot és szinkronizálsz mindent ami ott van.
Ezek után már a telefonkönyvben be tudod állítani a szűrést,hogy honnan kapkodja és mentse a névjegyeket.
Sok sikert!![ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
válasz Anubis_9 #2308 üzenetére
Semmi cinizmus nem volt a mondandómba, a mai világba már a adatainkat a fiókunkba tároljuk, bármilyen telefont veszünk így a legkönnyebb és legegyszerűbb szinkronizálni, ez van, de mondtad hogy kölcsönbe van egy droidod, ha azon fent vannak a névjegyeid amit szeretnél 735-re átmásolni akkor csak kapcsold be rajta a BT-t a 735-ön pedig indítsd el a Adatátvitel appot, simán átmásolja és ennyi,
cellpeti
Névjegyalbum szűrésénél ki van pipálva a Facebook?
hegti
Ezek itt nem játszanak
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
csabi94
őstag
válasz Anubis_9 #2387 üzenetére
Használtam korábban, és nem találtam. A beépített app segít az adatforgalomnál, és nagyon pontos (volt, hogy tök egyszerre jelzett a szolgáltató sms-ével), nem úgy, mint a Call Meter NG, viszont sajnos hívásokra nem jó, és arra nem is találtam semmit (igaz, nem is nagyon kerestem ).
-
Wendelke
senior tag
válasz Anubis_9 #2384 üzenetére
Igen a dedikált ékezetes betű lenne jó, de én sem találtam semmi lehetőséget arra, hogy az ékezetes betűk kint legyenek a billentyűzeten.
Ezt a "nyomva tartjuk, és előugrik az ékezetes betű" verziót nem annyira bírom, jobban szeretek gyorsabban írni/ gépelni.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
btudos
nagyúr
válasz Anubis_9 #2429 üzenetére
Azért ha el is akarod adni, jobban nézz körbe, DT-900 már kapható 8 000 Ft-ért, ami jobb a DT-601-nél.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
törölt tag
-
vrmus
csendes tag
válasz Anubis_9 #2563 üzenetére
Megnyugodtam, hogy nem egyedi jelenségről van szó. Talán szoftveresen javítják majd ezeket az apró, de bosszantó hibákat.
Egy régi ismerősömnek szerettem volna részvétet nyilvánítani egy halál-eset kapcsán, más nem lévén messengeren keresztül..sikerült egy nagy like-jelet küldenem kezdésnek..
-
-
Intel fan11
őstag
válasz Anubis_9 #2875 üzenetére
Legalább a töltője lehetne szétszedhető mint a lumia 800nál hogy töltő adatkábel együtt! Úgy visszaraktam azt a töltőt a dobozába és be a szekrénybe, hogy látni sem akarom! Vagy arra gondolnak microsofték biztos volt már lumiám? Biztos sz.rul megy Bill Gates papának!
[ Szerkesztve ]
Battletag: hojszi#2983
-
Intel fan11
őstag
válasz Anubis_9 #2882 üzenetére
t-nél van telekom app meg a honlapon be lehet lépni az előfizetésbe és mutatja miből mennyid van!
Más: Amit adtak ajándékba vezetéknélküli töltő meg a külső akksi az előfizetéshez! ezek külön mennyibe kerülnének ha megakarnám venni t-nél? Keresgéltem, de nem találtam a honlapon!
[ Szerkesztve ]
Battletag: hojszi#2983
-
Dany007
veterán
válasz Anubis_9 #2875 üzenetére
De wifin at lehet kepeket meg videókat / zeneket filmeket... Nem?
Meg nem lrobaltam de lattam h van wifis filetransfer az áruházban... Akkor meg minek az adatkábel?
Droidon ott volt az air droid app. Amióta felfedeztem mar vagy 2 éve azota nem használok adatkabelt.
Remelem itt is megoldható lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Suzuki topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
Állásajánlatok