Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jety91
őstag
válasz ZoliM@ster #9374 üzenetére
-
rin02
aktív tag
válasz ZoliM@ster #9486 üzenetére
Szia! A beállításoknál a hozzáférési pontnál állítsd be elsődlegesnek a WiFi kapcsolatot.Utána működni fog a WiFi, és nem vesz le pénzt.
Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html
-
jety91
őstag
válasz ZoliM@ster #9499 üzenetére
Pontosan ahogy mondod, valaki: [link]
Ne az Operaban állítsd be, hanem a kapcsolatoknál
[ Szerkesztve ]
-
Laci993
csendes tag
válasz ZoliM@ster #9547 üzenetére
Alapból milyen firmware volt rajta, ZoliM@ster?
-
válasz ZoliM@ster #9603 üzenetére
Mármint mekkora OLD. Az iPhone-os App Store-ban már szinte kezdetek óta van ez az alkalmazás, és még csak nem is szaggat ennyire Azért másfél év alatt igencsak elöregedett a poén.
“All nothings are not equal.”
-
markingoo
csendes tag
válasz ZoliM@ster #9606 üzenetére
köszi a választ látom ,más is van ugyan ebben a helyzetben.
-
janos666
nagyúr
válasz ZoliM@ster #9607 üzenetére
Pedig volt már hasonló S60v3-ra, már vagy 1 éve is (inkább amiatt mondom, hogy nincs akkora a lemaradás az iphone-hoz képest).
Van ettől hasztalanabb accelerometer progi, valami dobókocka, de tök használhatatlan, inkább önálló életet él, és csak úgy hébehóba reagál a mozgatásra is (persze csak síkban mozgatva, pedig a kocka 3D-ben pattog...).TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
kp78
addikt
válasz ZoliM@ster #9622 üzenetére
Szerintem ott is mukodnie kell,hogy raallsz a fulre hosszan a cerkaval, ekkor elougrik a menu es ott tudod atirni. bocs az ekezetekert, mobilrol irok.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
peugeotmate
őstag
válasz ZoliM@ster #9642 üzenetére
Azért fél óra alatt illene neki jelet találni... Bár a körülmények sajnos sokban befolyásolják! Nem hinném hogy szervízben csinálnának vele valamit, hiszen van amikor talál jelet. Egyszerűen nem erre van a telefon kitalálva. (De ha arra jársz, esetleg megnézetheted )
meg
-
footy
addikt
válasz ZoliM@ster #9642 üzenetére
Tutira nálad lehet valami probléma, nekem kb 1 perc alatt talál jelet. (31.0.008)
Érdemes lenne egy hard reset után kipróbálni valami más programmal(Sygic) is, hogy ki tudd zárni a hardveres problémát. -
footy
addikt
válasz ZoliM@ster #9648 üzenetére
Ha nincs hardverers hibája akkor valószínűleg az a baj hogy teleraktad programokkal.
(Én arra tippelnék hogy olyan alkalmazás(hackelt teló vagy általad szignózott program) van a telón ami bekavar. -
ALI_G
veterán
válasz ZoliM@ster #9657 üzenetére
3-4 műhold az kevés. Várni kell még jobb jelre.
-
janos666
nagyúr
válasz ZoliM@ster #9661 üzenetére
A gramin a memóriakártyára települt, amit nem formáztál. Ilyenkor én arról is le szoktam törölni a rendszermappákat kártyaolvasóval. Ha az nincs, akkor telefonnal is lehet formázni reset előtt. (Persze most már ne tedd, csak mondom, hogy ha alkarod legközelebb...)
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
pethYeti
addikt
válasz ZoliM@ster #9672 üzenetére
Persze személyesen veszem! 70000 2 év garival! Hogy tudom megnézni ? Product Code-ból hogy tudom megállapítani hogy magyar-e?
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
válasz ZoliM@ster #9674 üzenetére
Köszi!
5800-ra melyik a legjobb lejátszó progi? Smartmovie-ról olvasgattam hogy akad meg kifagy:S
Más: olvastam hogy csökkentették a doboz tartalmát, nah és ha nekem ezt írták e-mailbe hogy ez van benne akkor az igaz?
2 év garanciás:
- usb
- stereo headset
- cd
- pengető
- töltő
- 8 gb microsd
- magyar nyelvű leírás
- pótceruza
- bőrtok -
pethYeti
addikt
válasz ZoliM@ster #9674 üzenetére
Beírtam az E51-em PC-jét a nokia oldalra de az nem derült ki számomra hogy milyen országba szánták, csak az jelent meg hogy van hozzá frissítés!
-
footy
addikt
A garmin gondolom kárytára volt telepítve, azért maradt meg. Így viszont akkor tuti, hogy valamelyik program volt a ludas a gps problémában.
-
pethYeti
addikt
válasz ZoliM@ster #9678 üzenetére
Azt láttam, de továbbra sem tiszta hogy mi alapján tudom megállapítani hogy Magyarországra szánt-e(ott helyben).
Am a fw frissítés meddig tart?
[ Szerkesztve ]
-
ZozzHUN
addikt
Szia
nekem is volt hasonló gondom, azóta felvilágosultam. Az A-GPS be volt kapcsolva, ami interneten keresztül kapta meg a műholdak pozícióját, ha az be van kapcsolva, de az internet nem, akkor egy fél óra alatt se találja meg a műholdakat.
Úgy kell kikapcsolni az A-GPS-t, hogy bemész Alkalmazások/Hely/Helymeghatár./Helymeghatár. módok
és itt van 4 dolog, abból 2 érdekesebb: kiegészített gps, és a hálózat alapú
szerintem ha kilövöd a hálózat alapút, akkor lassan, de betölti a GPS a műholdakat, internet nélkül is. -
HardRic
addikt
válasz ZoliM@ster #10075 üzenetére
Operát nem szeretem. Széttördeli az általam gyakran látogatott oldalakat, míg a gyárin teljesen olyanok mint gépről.
-
taip
senior tag
válasz ZoliM@ster #11732 üzenetére
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
hossszú
őstag
válasz ZoliM@ster #12219 üzenetére
Köszi a segítséget
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
tariattila
veterán
válasz ZoliM@ster #12245 üzenetére
Nekem kb ugyanakkor rinyál hogy forduljak mint a garmin...???!!!
-
henesa
aktív tag
-
FRENK1988
veterán
válasz ZoliM@ster #12253 üzenetére
Megcsuktam az autó elejét, és munka nuku így a legjobban szeretett tárgytól válok meg (amire még lehet kereslet)
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
-
rin02
aktív tag
válasz ZoliM@ster #12430 üzenetére
Na de akkor sem 55 ezer forint.
-
tresh
veterán
válasz ZoliM@ster #12430 üzenetére
Erről beszéltem, utána nézel a dolgoknak aztán ha minden rendben megveszed, csak az ilyen 55 k újért vicces kategória ill vmi ázsiai cucc bár korrekt gsm boltba az is kiírják hogy ázsiai és akkor rögtön tudod miért annyi az annyi
-
northbr!ght
csendes tag
válasz ZoliM@ster #13143 üzenetére
Csak hangot szeretnek felvenni, videot nem.
Koszi a valaszt."Ne csak hidd, hanem tudd is!"
-
tariattila
veterán
válasz ZoliM@ster #13160 üzenetére
Ez szerintem annyira aktuális és helyénvaló hsz.,hogy kár off-ba rakni !!!
...hátha beolvas ide a Nokia vezérigazgató...
-
Kleroo
veterán
Azért kezdenek észhez térni. Maemo,az x6 már kapacitív.de pl egy samsunghoz képest elég komoly lemaradásban vannak. Szerencséjük,hogy sokan már csak elvből se vesznek koreai "vackokat" merthogy a nokia=telefon.
De mostmár tényleg belehúztak. Bár egy oled kijelző még elférne....[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
rin02
aktív tag
A kapacitív hiányodra itt az X6. Az meg tényleg igaz, hogy nem az N97 a zászlóshajó... Ismerősömnek olyan van, és igencsak nem érzékelek túl sok különbséget ez meg az között. Főképernyő, nagy tárhely, azt ennyi. Biztos vannak még nagyon sok "jó" tulajdoinságai, de kétszer ennyit nem ér. Szerintem a zászlóshajó a Nokiánál az N900. Lehetne kapacitív kijelzős, és kész is a nagy durranás. Persze azért nem ilyen egyszerű, de annak van multitouch-ja, 3D chip-je, nagyobb processzor, stb. Már már hasonlít az iPhone 3GS-hez, sőt.
-
tariattila
veterán
válasz ZoliM@ster #13603 üzenetére
azaz... és memóból se vitték túlzásba...
ezért van nekem a legkisebb méretű ámbátor szép fekete téma fent...majd a gúglifonon is megunják az animált hátteret meg a hullámzást ha fele annyi időt megy az aksija... hiába erős a vas...
-
Boha
aktív tag
válasz ZoliM@ster #13603 üzenetére
igen
a rég 6233 telfomon lehetett betenni flash mozgó háttérképet és nem is fogtat telót semmitOBORZIL
-
KTTech
veterán
válasz ZoliM@ster #14390 üzenetére
Na, csak azért is megnéztem Munkadíjjal 10500 Ft a kijelzőcsere nálunk (bruttó).
[ Szerkesztve ]
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
HardRic
addikt
válasz ZoliM@ster #15203 üzenetére
Végre valaki, aki pont ugyanúgy érez, mint én. Pacsi.
-
HaliAdi
tag
válasz ZoliM@ster #15203 üzenetére
mi vele a gond?
Üdv: HaliAdi ! /Ha valakit érdekel egy termék, az PÜ-t is küldjön + jelezze, hogy milyen témában ír... köszönöm /
-
karldergroße
senior tag
válasz ZoliM@ster #16730 üzenetére
Még egy kérdés: Igaz az, hogy az RDS nem működik a rádiónál?
-
NGyuri
aktív tag
válasz ZoliM@ster #16730 üzenetére
nekem mindkét verzió volt, a navi igényesebb anyagból van és jobb szerintem az összeszerelés minősége. Meg elegánsabb a fémes keret.
[ Szerkesztve ]
hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
kp78
addikt
válasz ZoliM@ster #22448 üzenetére
Hát nem tudom, mert nekem Samsung sose volt szimpatikus, legyen szó touchwiz-ről, bada-ról, vagy bármiről.
Android-ot egyelőre csak a feleségem X10 mini pro-ján próbáltam, hááát amit mindenki istenít, az nekem nagyon nem jön be.
Nem tudom, hogy egyéb komolyabb típusokon lévő 2.2 milyen, de vhogy nem merem bevállalni ismeretlenül.
Szerintem semmi gond a symbian-nal, minden nap kikapcsolom, így semmi fagyásom nincs.
Csak lenne kicsit jobb a vas.
HTC volt két havernak is, szidták épp eleget őket, hogy miket csinálnak, bár azok még winmo-s modellek voltak.
Szóval teljes a tanácstalanság, marad egyelőre az 5800, mert az 52-es szofttal semmi gondom, nem mintha korábban sok lett volna, vhogy jó példányt fogtam ki.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
ferrari1
őstag
válasz ZoliM@ster #22448 üzenetére
" Még az ún. "zászlóshajónak" titulált N8 is egy sz@r.Rendszer,sebesség,kezelhetőség és minden szempontjából,amit hallottam róla. "
Én meg azt hallottam, hogy sz@r a Ferrari is, igaz még nem ültem benne de biztos az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest