Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Honnan van a telefon?Nekem amazonról és bizony megjött a 4.4.4.Bár nekem a 4.4.3al sem voltak ilyen gondok.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Skillet
addikt
az érintőkijelzőnek semmi baja sincsen. nem is értem, mi bajotok vele. szoft: nekem is hiányzott belőle pár dolog először, de a nagyját már megoldottam egyetlen appal. a másik meg, hogy szerintem ez nem a telefon hibája. gondolom ilyen a gyári android rendszer. nekem előtte htc volt. ott sok jó megoldás van alapból, szinte mindenre. de... ott is voltak hiányosságok. mindegyik rendszerben mást vesznek egyértelműnek, hogy benne kell legyen. a rendszer stabil. mostmár jóideje használom és semmi bajom vele. a tiédre is jönnie kellene a 4.4.4-nek. milyen telefon ez? lehet arra még mindig várat magára az update.
rossz a telefonod valamiért és emiatt általánosítasz. elhiheted, ha ennyi nyűgünk lenne a G-vel, akkor tovabblépnénk. én legalábbis biztosan. a telefonnak semmilyen olyan nyűgje nincsen, amivel ne lehetne együtt élni. a helyedben megpróbálnék feltolni rá egy GPE-t. többen itt nagyon meg vannak vele elégedve. egyből meglenne az update is. aztán ha még mindig gondok vannak, akkor add el. az csak duma, hogy nem kell senkinek. már miért ne kéne?
ez egy jó telefon. hidd el. a hiba nálad lesz. vagy így, vagy úgy, de oldjad meg az. update-et. utána gyere vissza és mesélj.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
pete_21
addikt
Power toggles-t tedd fel, ezzel tudod majd kapcsolni az auto rotate-t. Nagyon jó program, nem buherálod vele a rendszert. Ez megbízható.
A képernyő nem tudom miért nem jó nálad. A 4.3-mal, 4.4.2-vel, és 4.4.3-mal is rossz?
Illetve mit értesz azalatt, hogy a Hangouts beragad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest