Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
architect26
aktív tag
-
architect26
aktív tag
Felraktam a gyári GPE 4.4.4-t tegnap este, és felis ajánlotta a lollipopot, el is kezdtem letölteni, csak út közben az a gondolatom támadt, hogy előtte nyomok egy factory resetet( vagy full wipe nem tudom... mert közben ugye automatikusan tölti az alkalmazásokat) és akkor újraindításnál csupasz rendszeren úgy szedem le ota-n a lollipopot... Nos az a probléma, hogy azóta is ha rányomok a check for update-re, akkor nem talál semmit, és már sokszor nyomogatom a gombot és semmi, nem ajánlja föl a 5.0.1-et. Megtudjátok mondani miért van ez? Köszi a választ előre is!
[ Szerkesztve ]
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
jaj gyerekek nem megy ez nekem winusb-t frissíteném, erre kiírja, hogy x64-en nem indul...na hagyom. egyébként milyen idő közönként ajánlja fel az android a frissítést??
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! GPE lollipop ról át akartam menni CM12-re, de amikor telepíteni akarnám kiírja, hogy E: error can't mount system(úgy sem megy ha előtte manuálisan pipálom be a mount systemet). TWRP 2.8.4.0-ről vagyok, de CWM-ről is ugyan az a szitu Szerintetek mit kell csinálnom?
Per aspera ad astra
-
-
architect26
aktív tag
válasz architect26 #13411 üzenetére
"GPE 5.0.1 wants to install CM12, these are the steps that worked for me: (xt1032) 5.0.1 GPE -> 4.4.4GPE -> 4.4.4 RETAIL UK -> TWRP 2.8.4 -> Mount System manually (i got the error before that system could not be mounted while flashing) -> Format DATA (i dont know why this seems to be the solution to plenty errors in wipes and installations) -> Factory reset -> Transfer ROM and GAPPS -> Flash -> Reboot."- xda user
így sikerült!
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Rá lehet valahogy erőszakolni bármelyik CM12 témát GPE-re?
[ Szerkesztve ]
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
kivancsisagbol feltettem a cm12 nightlyt hogy mi a helyzet vele... hat elkepesztoen bugos, random rebootok, rossz memoriakezeles, maps pl nagyon laggol... maradok a gpenel
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Ugye tegnap feltettem kíváncsiságból a CM12-t. Ma visszaállítottam fastbootban a gpe4.4.2-re(mert hirtelen az volt letöltve), és újra kitkatem van. Igenám, csak hogy figyelmetlenül rutinból rányomtam az automata 4.4.4 frissítésre, és amikor a zöld robot logo alatt telepítette a 4.4.4-et kikapcsolt a mobil, SE KÉP SE HANG, ergo tégla..... ilyenkor verem a fejem a falba, hogy hogy lehetek ilyen szerencsétlen.
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
-
architect26
aktív tag
Ez azt jelenti, hogy hamarosan megkapjuk az új motoflashert, amivel helyrehozhatjuk a halott bootloaderes moto g-t.
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Egyébként a cordonon kívül van más szerviz, ami vállalná az 1 éves amazon uk-ról rendelt moto g javítását?
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Emberek van megoldás!
UNBRICKPer aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Rég jártam erre, 1 év várakozás után sikerült újra életet lehelni a téglásított Moto G-be, és az lenne a kérdésem, hogy tudtok e ajánlani olyan 6.0 Romot, ami stabil és akkuidőben is kiemelkedő? Eddig csak Cyanogen Nightlyról tudok, de hát abból is melyik a "stabil" nightly... Előre is köszöntem a segítségeteket! Újra él a G-erő!
Per aspera ad astra
Új hozzászólás Aktív témák
- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Subaru topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest