Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
Up, mert megérdemlem.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
gabor85
őstag
egyetértek. nagyon rossz.
-
Wictor
őstag
Tegnap délután volt Viasat3-on. Tűrhető, de csak mert sok a csaj benne...
-
Motion_Blur
félisten
magyar filmet én meg nem nézek az tuti
úgyhogy elhiszem hogy szar, mi más lehetne
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
moha21
veterán
Nem, ez nem tűrhető, ez egy agymosás. Lányok ok, hogy jól néznek ki, de a film minden szempontból csak erősít minden sztereotípiát.
(#4) Motion_Blur: Pedig akad jó, bár igaz nem mostani. Ehhez képest egy aranypart is oscar-t érdemel.
Ez valami High School koppintás vagy mi.
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
EczkE
veterán
[ Szerkesztve ]
Asszem mindenféleképpen!
-
westcoastog
veterán
Az imdb listáján a világ legszarabb filmje.
(#9) Domxc
Amikor én néztem akkor az első helyen volt.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
-
gabor85
őstag
D1rect megmondta hogy agymosás nem létezik
Mé nem figyelsz?Bunkó mód on:
A szőke lány lófejű
Bunkó mód offLinkelt fenti képen a bal oldali néz ki "helyesen".
Egyébként a film weboldalán van egy nem élő bakik menüpont, na oda lehetne linkelni a filmet úgy ahogy van.Ja, hogy még jobban emeljem a hangulatot, arany drága kedvencem is feltűnik benne; Steiner Kristóf. Na ez aztán kellett mint tanyára a villany.
Nem bántásból, de ezt a filmet kár volt leforgatni. Mondjuk aki aludni akar annak bátran anjánlom.
-
Domxc
senior tag
válasz Motion_Blur #10 üzenetére
Rossz a memoriam.
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
moha21
veterán
De nem jó arra sem! Ez egyszerűen minden szempontból rossz. Nincs benne színészi játék sem.
Azért megnézel egy régi Sergio Leone filmet és nem tudod, hogy mi baj van a világgal.
(#7) EczkE: Nácizombit nem néztem. Nem elég, hogy zombi még náci is_?
(#11) gabor85 : Végén csak lesz itt tényleg agymosás.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
A lényeg a lényeg, hogy ez egy orbitális szar, nagyobb amerikai, tinis, koleszos filmekből összelopdosott, szarul megvalósított bitangpusztulatossan fostos izé.
-
moha21
veterán
válasz westcoastog #14 üzenetére
Pontosan
-
Domxc
senior tag
válasz westcoastog #14 üzenetére
Ez a veg csunyan Babi Neni.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
darál0w
Jómunkásember
TV-ben a hétvégén, asszem' Fokuszban, ezzel példálloztak, hogy milyen jo is a magyar filmipar.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz westcoastog #18 üzenetére
majdnem ilyen reakciom volt.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
máyköl
veterán
Életemben nem láttam még ennél szarabb filmet, az tuti...
-
Dr. Romano
veterán
Számomra a legutóbbi legszarabb: Rubber, amióta ezt láttam, kereket se nagyon szívesen cserélek
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
baluka26
nagyúr
válasz westcoastog #8 üzenetére
Kis Vuk is ott van szerencsére
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz westcoastog #23 üzenetére
Pedig az eredit még most is szívesen nézem apuval, klassz kis mese, mint a Ludas Matyi
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
albert8
veterán
Szerintem ez a legszarabb[link]
CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGREFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
adalbert1
veterán
Ebből a filmből egyszer láttam pár percet. Annyi bőven elég is volt, kíváncsi vagyok hogy ki az aki elmúlt 10 éves és végig tudja szenvedni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz adalbert1 #29 üzenetére
Én 5 perc alatt áttekertem, igazából nem is tudok mit írni.
Egy ilyen valamit még kritikával se lehet illetni.Minden színésznek mondott senkiházi tróger aki ebben részt vett szégyellje magát...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
koshmar
addikt
Anno megnéztem.
Annyi maradt meg az egészből, hogy Labancz Lilla kb. háromszor olyan gyorsan tud gépelni, mint én.Láttam már rosszabbat, de az amerikai volt. [link]
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Crystalheart
őstag
De némi optimizmusra is ad okot: ha ilyeneknek, mint ez a Forgács Gábor, megengedték, hogy megmutassa, mit (nem) tud, akkor nekem laza lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
Életem legrosszabb filmje, amire emlékszem, az a "A Balta" című alkotás.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest