Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #2456 üzenetére
Ennél nagyobb felesleges...ez tökéletes lenne a topikhoz szerintem
Szerk..pont beleillik
vagy ez..jobb minőségü viszont van háttere
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #2459 üzenetére
Öhm valaki aki ért hozzá...megkéne csinálni a 3.at átlátszó hátérrel..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #2462 üzenetére
nekem sincs gimp pedig azzal én is megtudnám
Amúgy az árnyék sem fontos szerintem..
Az első lehet azért lenne jobb mert pixeles..és a minecraft is egy nagy kockaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
-
Sirandrish
legenda
válasz antikomcsi #2531 üzenetére
Öhm a favágó ő maga..ha egy balta van a kezébe
-
Sirandrish
legenda
Vagy akár ezt vagy ezt.
Ezek több videón keresztül magyarázzák hogy mit miért meg hogy csinál illetve amit nem azt is látni a videón
Ráadásul ezek Magyarok![ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz antikomcsi #2535 üzenetére
Én személy szerint azért linkeltem a videókat mert én ilyenről még nem hallottam hogy lerakom a favágót.
Ha neked uncsi, akkor mutasd meg a fiadnakEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz antikomcsi #2539 üzenetére
Ebben úgy látszik hogy benne van de ez egy régebbi verzió.
Ha a fiadnak is ez az 1.7.3 van akkor hajrá(#2541) tudtommal az a legfrissebb
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #2548 üzenetére
Gyors átfutás után, de majd még átnézem
"K: Mi az a pre-reasle?
V: Pre-reasle:"Mindkétszer elírtad...az pre release (szerintem)
"K. Slim golyót honnan lehet szerezni?/"
1. Az Slime és ne legyen a fele magyar a fele angol..Slimeball és nem golyószerk: jah és a link is rossz...ütöttél egy space-t a végén
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #2550 üzenetére
'K: A creeperek és a pókok miért nem halnak meg a napfénytől?
V: Ez a két zombi nem hall meg a napfénytől, de csak sötétben spawnolódnak"Itt meg lehetne említeni hogy az Enderman-nak meg pl a víz fáj
"K: Nyugodtan dolgoztam, nem volt a közelben semmi ami megsebesíthetett volna miért kezdtem hirtelen meghalni?
V: Valószínűleg elfogyott a kajád. (csirkecombok)"Ez nem feltétlenül igaz mert ugye az éhség váltja ki a sebződést, ettől lehet hogy az inventorym tele van kajával. Igazából a fogalmazással vannak problémák.
Szerintem: K: Miért kezdtem hirtelen sebződni és nem meghalni
V: Valószínűleg éhes lettél amit az éhségmérő (csirkecombok) jelöl, mihamarabb juss ételhez."K: Felgyulladt az erdő. Mi történt?
V: Vagy egy villám gyújtott vagy az egyik fát közel rakta a lávához a játék."Helyesen, : Vagy egy villám gyújtotta fel...
Ennyi.
Majd jönnek a többiek is átnézni[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #2555 üzenetére
"K: A creeperek és a pókok miért nem halnak meg a napfénytől?
V: Ez a két zombi nem hall meg a napfénytől, de csak sötétben spawnolódnak."Ezt esetleg kijavíthatnád MOB-ra...szóval nem az a 2 zombi (lévén hogy 1 fajta zombi van a játékban) hanem az a 2 mob.
És ezzel egyidejűleg bővíthetnéd a "fogalomtáradat" egy "Mob" szócskával amit mondjuk a "a játékban fellelhető szörnyek gyűjtőneve" szavakkal definiálnál...
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #2558 üzenetére
Öhm amúgy támogatom az új első hsz-t de ez már túl hosszú lesz.
Azt a kérdés/válaszos cuccot be kell rakni egy txt-be, felrakni valahova és a hozzászólásba belinkelni hogy "GYIK - IDE KATTINCS" vagy a másik lehetőség hogy ide valaki szimplán elküldi hsz-ben és azt az egy hosszászólást linkeljük be az első hozzászólásba.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #2563 üzenetére
És ugyanezzel a megoldással kéne szerintem a kérdés/válaszos cuccot és a texture packos cuccot is
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #2567 üzenetére
Ha a saját blogodat linkeled szerintem tiltsd le a shz.eket (ha lehet) mert akkor szét fogja húzni a topicot, mivel valaki majd ott fog kérdezni valaki itt...
-
Sirandrish
legenda
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Cucuska2 #2608 üzenetére
És mi fog változni az 1.8.1/1.9pre-hez képest?
Jahj bocsi, olyan szórakozott vagyok...hát persze hogy semmiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
-
Sirandrish
legenda
Első hozzászólás hogy áll Petikém?
-
Sirandrish
legenda
Neeeem, viszont jobban örültem volna ha mondjuk a bétáért nem kell fizetni (Blizzard se kér pénzt a bétáért, és az EA sem csak hogy a nagyokat mondjam), de ha már mindenképp fizetős a cucc akkor elvárnám hogy amint kilép a beta fázisból ne annyi különbség legyen hogy eltűnik a bal felső sarokból egy szó.
Végül is a vásárlók fizetnek azért hogy felhívják Notch figyelmét arra miket kéne javítani, amikkel ráadásul nem is igen foglalkozik.
És hát valljuk be, ahány verzió már napvilágot látott...hát hogy is mondjam...nem egyenesen arányos a fejlődéssel.
1.8-ba is belerak "csomó" újdonságot de csak 1.9-ben lesz értelme?
Hagyjuk már..
Ha már a bétával is betegre kereste magát akkor elvárható lenne hogy ha már neki nincs is kapacitása rá, akkor vegyen fel 2 embert aki újítja a játékot.
Millió olyan mod van ami fényévekkel túlmutat az eredeti játékon, amiket ráadásul a modderek valószínűleg boldogan Notch rendelkezésére bocsátanának..
Szóval minimális ráfordítással egy ezerszer jobb játékot is kaphatnánk, de mivel nem törekszik ilyesmire, eléggé nyilvánvaló hogy amúgy szarik a fogyasztói társadalomra.Lehet ez sokakat nem érdekel de engem picit meghat.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #2621 üzenetére
Hát erre mit mondjak?
Jah megvan, ne legyen több mint egy évig bétaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #2624 üzenetére
Notch bevenne 1-2 moddert a kis bandájába, akik amúgy szerintem még pénzt sem kérnének, és már rég kész lenne.
Jah és ezerszer jobb is lenne.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Fejlesztés? Én nem találkoztam vele
High-Res textura packal a net már egy éve tele van, én is használok pl.
Moddolni szintén nem nehéz, legalábbis Paszuj általában pikkpakk megoldja.
Jelenleg a szerón amin játszunk van : Buildcraft,Industrial Craft 2, Planes, Vehicles, és WW 2 gun is. Szóval az sem nagyon lesz újdonság...Egyébként nem kéne itt nagy újításokat belerakni, ezt már régebben említette is.
Több féle anyag/szin kombináció, és a blokkokat mondjuk lehetne negyedelni.
Sokkal szebb, látványosabb és magasabb felbontású cuccokat lehetne készíteni ugye negyed annyi helyen is, és ugye ez a játék lényege.Szóval nem kell itt atommagot hasítani...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #2628 üzenetére
Hát mivel nem mindent csinálnak multira.
Ha egy mod Singleplayer akkor az Singleplayer...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Misa 64x64es texture packjához egy fájlt kell bemásolnom..
Kegyetlen nagy buhera
A moddoláshoz meg annyit hogy ha kis buherral is, de működik ami Notch nagy mod támogatásáról még nem mondható el..
Nem mellesleg az elmúlt 1 évben mit csinált? bele rakott 3 új itemet?
A Minecraft fele ennyire sikeres sem lenne ha nem lennének modok...szóval Notch bébi össze tehetné a két kezét hogy ha már ő nem is...több száz ember foglalkozik a játékával..Ezt a lenéző dumát( a képpel együtt) meg hagyd olyankorra amikor igazad is van.
-
Sirandrish
legenda
Én beszélek másról?
Elmondtam hogy van több ezer mod és sok sok modder akiknek a munkáját Notch valószínűleg ingyen is felhasználhatna.
Erre te azt mondod hogy ingyenes Bétával nem lenne pénz a fejlesztésre.
Az ingyenhez általában nem kell pénz.
És ezek után megemlíted hogy miket ígér Notch amivel csak az a baj hogy az összes "új" ötlete már egy éve működik ergo az ötleteit egytől egyik lopja...mellesleg az ígéretekkel is tele van a padlás.
Aztán jössz a nagy buherával ami egyenlő 1 azaz EGY másolással.És akkor neked van igazad? Mégis miben?
Egy olyan dolgot nem mondtál ami rácáfolna bármire amit én mondtam.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Nem a fizetős bétával van a gond hanem azzal hogy nem Notchnak addig volt fontos a MC amíg eladott belőle néhány milliót..azóta olyan tempóval halad a fejlesztés hogy...milyen alternatíva van a kurva lassúra?
-
Sirandrish
legenda
válasz X3B6O0X #2648 üzenetére
Game design, programming, graphics: Markus Persson ("Notch") from the beginning, later Jens Bergensten ("Jeb") and the rest of Mojang
Music and sounds: Daniel Rosenfeld ("C418")
Ingame artwork (paintings): Kristoffer Zetterstrand
Additional programming: Paul Spooner
forrás: minecraft.netHa ennyien vannak akkor nem portolják, és ne csináljanak másik játékot...egy játékhoz is kevesen vannak
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Cucuska2 #2653 üzenetére
Ehhez csak annyit tennék hozzá hogy az NPC falvak sem az ő ötlete volt és nem mellesleg az övé ÜREEEEEEEEEEEES!
4 Faház az nem egy falu..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz dabadab #2659 üzenetére
Én szét is moddolom (Paszujjal) csak azt nem értem hogy Notch miért nem tárgyal az igazán májer modderekkel.
Tuti megengednék hogy beletolja az alap MC-be a modjaikat, és ráadásul neki sok mindent nem is kéne tennie.
Questekkel nem igazán találkoztam a játékban, ergo marad az építés..ha nem az akkor mi a lényege?
Mellesleg tényleg kegyetlen jó vétel...de CSAK a modok miatt!Cucuska2 Megyek az MC-be..jéé egy falu..jah de üres...hm..
Minek nézzek utána? Engem nem Notch interjúja érdekel hanem a játéka, amiben jelenleg a falvai üresek...legalábbis 1.8.1ben.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz dabadab #2663 üzenetére
"Megkerdezhetem egyebkent, hogy milyen tapasztalataid vannak szoftverfejlesztes teren nagyobb projekteknel? "[/]
Semmilyen!
De tudod mit?
Hidd el hogy egy majdnem 4milió darabban elkelt 15dolláros játék után ennél százszor gyorsabb lennék...
Várj, nem én...hanem az emberek akiket alkalmaznék.
És tudod miért? Mert hajtanám őket hogy a játék, amit idáig több millióan megvettek (ergo nekem sok sok pénzt hozott)az fejlődjön és még több millióan megvegyék (még több lóvét termelve nekem).
Az nem fejlődés hogy havonta el-el lopja vagy hogy szebben fogalmazzak "kölcsönveszi" 1-1 modder munkáját!
Az hogy ő sajnálja a pénz (hosszú távon saját magától), az nem az én problémám!Vannak modderek akik egyedül vagy maximum 2-3as csoportokban dolgoznak mégis többet hoznak ki magukból mint ők tizenakárhányan, és ez tény!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Cucuska2 #2666 üzenetére
Jah az még egy vicc, ha már felhoztad.
Belerakja az ételmérgezést 1.8ba amit csak 1.9ben lehet gyógyítani?
Belerakja a hihetetlen Endermant ami droppol, de a dropját csak 1.9ben lehet használni?
Mégis mi a francnak adta ki az 1.8at?
Mielőtt megkérdeznéd..azért nem játszunk azzal mert arra még nincsenek modok, és az alap MC nekünk kevés![ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Cucuska2 #2668 üzenetére
Ez nem fogás hanem hülyeség!
Ha belerak egy betegséget akkor az legyen gyógyítható, vagy szimplán ne rakja bele csak akkor ha MÁR gyógyítható!
Egyébként ez is egy olyan dolog ami egy k*rva jó ötlet csak elég gyér megvalósításban!
Mellesleg az ételmérgezés nem adott semmiféle titokzatosságot mivel az MCwikin fent volt első pillanatban hogy ez biza az, de meg se próbáld gyógyítani mert nem lehet majd csak 1.9ben.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #2670 üzenetére
Tök jó ötlet az egész (persze nem Notch ötlete).
Kis faházak, itt egy furnace, ott egy kerítésből megkomponált asztalka, emitt egy búzaültetvény...de ki rakta oda?[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Serricon #2674 üzenetére
A g*cibe hogy ezek nekem nem jutottak eszembe
Pedig tök egyértelmű !Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #2676 üzenetére
Jó-jó de nem a én házamból lopják majd a nyersanyagot igaz?
Nyomassad a képeket ahogy érzedEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz dabadab #2678 üzenetére
"Ugyanis a Mojangnal nagyjabol ket programozo (notch es Jeb) dolgozik a Minecraft kodjan, a tobbiek az egyeb feladatokon vannak."
Na.
Hát ez a büdös nagy probléma!
Sokkal többen kéne hogy dolgozzanak egy ilyen projecten!Mellesleg nem gondolom azt hogy nálam van a bölcsek köve, viszont nem gondolnám hogy az a megfelelő hozzáállás hogy 2embert állítanak rá egy játékra ami már egy éve is pénzt hozott pedig még most is csak béta.
Amúgy nem tudom rémlik-e de mi ezt már egyszer megvitattuk!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz X3B6O0X #2682 üzenetére
Ez nem anti-Notchos mozgalom hanem vélemény!
"A moddereket meg minek fölvenni? Maguktól is fejlesztenek azok"
Pontosan...neki már csak bele kéne pakolni más munkáját a saját játékába.
-
Sirandrish
legenda
válasz Dzsokszer #2685 üzenetére
A játék tetszik.
Notchot és az MC-t elismerem.
Csak azt nem bírom hogy ha véleményt nyilvánítok olyan dolgokról amik egyértelműen baromságok, például az üres NPC falu ha már szóba jött, akkor egyből megmondják nekem hogy az nem úgy van meg kevesen vannak meg kevés a pénz.Ha így van akkor nem kell ígérgetni, nem kell belerakni használhatatlan és értelmetlen funkciókat és kész.
De ha belerakja, akkor azért had mondjam már el a véleményem úgy hogy közben nem szólnak be 4en és nem próbálják a saját véleményüket rám erőltetni.
Ha mégis megteszik akkor vitába szállok és ennyi, amivel szerintem nincs probléma amíg az normális mederbe folyik.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest