Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fizban

csendes tag

A leírásban említett JB romot szeretném használni. Annyi problémám van, hogy nekem portugál i9100-asom van. GB-s volt mikor vettem, most épp Cyanogen 9 van rajta. Ezért úgy gondolom, hogy itt sem ártana egy 3+1-es frissítés. Használjam nyugodt szívvel ezt a romot, vagy külön van portugál is, ugye a régiók között nincs említve Portugália!

Azért is kérdezem, mert egyik barátomnak is portugál i9100-asa van, és nála voltak problémáim. Neki TMN-es van, nekem vodás, természetesen függetlenítve vannak! Ő gyári JB-t akart, mert a Cyanogen nem tetszett neki. Odinnal rátettem egy XEH-s magyar romot, ami amit a sammobile oldaláról szedtem le. Felment, de az S betű után nem ment tovább. Úgy tudtam életre lehelni, hogy az én régi vodás protugál romomat húztam rá. Utána Kiessel frissítve csak egy GB romot húzott rá. Az övét most úgy hagytam.

Most olvastam a leírást, és az enyémmel megpróbálnám, de nem tudom, hogy az említett rommal megy-e.

Másik kérdésem az lenne, hogy ha nekem nem kell gyári rom, érdemes-e frissíteni a CSC, PIT és PHONE fájlokat? Mit frissítenek?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés