Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovesz82
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, adott egy Lumia 532-es telefon és reggel bekapcsolás után nem indult el. Csak a felső sáv jelenik meg, ott található egy lakat. Semmilyen csempe, a jobb oldali menü se hozható elő. PIN kód beírásáig el se jut a telefon már. Felső sáv lehúzható, bluetooth, wifi ki-be kapcsolható, de értesítés nincs, mi lehet az a lakat.
Indulás után egyszer valami hosszú kódsorozatot írt ki, de onnantól kezdve azóta semmi.
Hard Reset csak a végső esetben szeretném, sok fontos kép és pótolhatatlan telefonszám található a telefonon. Esetleg hogy lehetne ezeket lementeni róla hard reset előtt telefonnak ebben az állapotában?
Jah, win 8.1 van rajta[ Szerkesztve ]
-
Kovesz82
tag
-
Kovesz82
tag
válasz scyllarus #794 üzenetére
Sim nélkül nem próbál tam még. Sd nincs benne. Számítógép látja, de telepíteni kell hozzá drivert. Azt megpróbálom még. Arra én is gondoltam. Szinkronizálva nem volt.
Hogy működik a WDRT? Erről írsz pár szót? Bocs, de inkább Androidhoz vagyok szokva.
Nekem eleve az gyanús, hogy miért Nokia feliratú hiba jött? Mióta nincs már Nokia??? Microsoft van...[ Szerkesztve ]
-
Kovesz82
tag
válasz scyllarus #803 üzenetére
A számítógép felismeri hogy ez egy Lumia 532 telepíti a drivert. A suite amint rá dugom a telefont. Azonnal látja hogy ott van valami Windows phone, de kéri hogy kapcsoljam át a menüben Nokia suite módba. Bármit csinálok, nem kapcsolódik. Telefon semmit nem ajánl fel hogy tudnék változtatni.
Azt nem tettem fel amit mondtál. Azt még megpróbálom.
Windows 10 és laptop, nem asztali gép -
Kovesz82
tag
válasz Kovesz82 #807 üzenetére
Hiába telepítettem fel, a WDRT felismeri hogy egy lumia telefon, de milyen oprendszer van rajta, milyen verziójú azt nem, majd ő felajánl egyet, hogy azt telepíti... de mi alapján mondja meg, ha azt se tudja milyen telefon ez? A suite továbbra is azt kéri, hogy állítsam át a telefont suite módba. Valószínűleg odáig már nem jut el, hogy szinkronizálni tudjon. Magát a tartalmat látom raja (kép, zene, dokumentum stb.) de annál többet nem tudok vele mit kezdeni.
-
Kovesz82
tag
Itt van a kép, eddig jut a Suite! Tovább gomb nem aktív. Eszközkezelőben fel van telepítve a telefon, azt a drivert tette fel amit a WDRT telepített. Innentől kezdve nagyon passz nekem.... valószínűleg a telefon oprendszere addig nem jut el, hogy tudjon kommunikálni a számítógéppel...
Ebbe gondolom nincs valami fastboot módszer igaz? Bár androidnál azzal csak particiókat tudod újra rakni... Nem tudom milyen rendszere van a windows mobilnak, hasonló mint az asztali windows? -
Kovesz82
tag
válasz scyllarus #810 üzenetére
Igen, a kép lemaradt, pedig fel is töltöttem mégse tette oda. Soft reset lényegében nem a restart vagy az akku ki-be opció? De megpróbálhatom. Idő közben gondolkodtam. A sim lock valószínűleg azért van ott, mert a PIN kódot várja. Ha nincs benne sim kártya, akkor az az ikon van, amikor nincs sim kártya. Valószínűleg össze omlott a rendszer úgy, hogy a PC nem tud kommunikálni vele. Igazából ez egy kölcsön kapott telefon, hogy a csináljam meg ha tudom, mert szervíz nem fog sz**akodni vele, rányomja a hard resetet aztán csók
A lemaradt kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest