Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Ne haragudj meg, de nem értem. Maximális grafika úgy hogy kikapcsolsz effekteket? Még ha helyettesítenéd valamivel (ENBSeries pl, annál elvileg van bokeh DoF is), de így... persze ízlése válogatja, ha neked bejön akkor örülök neki de felesleges ezt "maximális" grafikának beállítani.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
ENBSeries. Eredetileg GTA-hoz lett kitalálva, de több játékkal is működik (Skyrim például bámulatosan jól néz ki vele).
Túlhúzottak a színek, de szerintem illenek a világhoz.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
Szerintem sokkal jobban illik a ME3-hoz a darkosabb tónus, de ízlése válogatja.
Én mondjuk jobban szeretem ha "érintetlen" a játék látványvilága. Ha olyan a játék hogy ráfér egy remaster - pl. HL1 vs Black Mesa, vagy System Shock 2 a textúrapakkokkal és egyebekkel, esetleg a Resident Evil - akkor oké, de amúgy nem babrálom a látványt, kimaxolom 'szt kész. Az ME-t (meg a Bioshock-okat) nem fogta meg az idő vasfoga szerintem, a megálmodott látvánnyal tökéletesen elégedett vagyok.
-
tDr1v3r
veterán
Mondjuk én speciel nem értem mit rugóztak sokan a végén. Butaság lett volna azt várni, hogy happy end lesz egy eleve darkos játék vége...
Én tavaly végigjátszottam a trilógiát, a második és a harmadik részt (az elsőt nem, volt hozzá valami amúgy, de elég gyenge lett volna elvileg) a DLC-kkel és az extended cut-tal amit a patchhel hozzáadtak, szerintem érthető és teljesen okés lett a vége. A történetíró leváltása se látszódott rajta igazán, szerintem ő is ilyen irányba vitte volna el a végkifejletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- HP nyomtatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest