Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rerrietllub
tag
Sziasztok.
Telefon vásárlás előtt vagyok, lejárt a hűség időm a vodánál. Max 35e Ft-ot szánnék készülékre a meglévő előfizetésem meghosszabbításával.
Az egyik kiszemeltem a Xperia L. Tetszik a telefon, bár élőben ma fogom megnézni. Szóba jöhet még a Htc Desire 500. Mindkettőt odaadnák nekem most 28500 Ft-ért.
Esetleg még az Lg Optimus L5 II-t néztem, az 8500 Ft lenne, itt az ár ami nagyon vonzó. Tudom, hogy nem ugyan az a kategória, csak nem nagy a választék és lehet amire én használnám megfelelne. Vagy a Samsung S3 Minit néztem még, bár az 34990 Ft.
Most egy htc Desire X-et használtam amíg le nem tiltotta a Vodafone.
A szívem a htc felé húz, de szerintem a Sony szebb. Amire használnám az zene, internet, facebook leginkább. Elvétve egy két fotó, videó. Így a kamera nekem nem igazán lényeges. Játszani sem szoktam szinte soha. A méret is kritérium, ugyanis nem rendelkezek lapát kezekkel , max 4,3-as kijelző ami szóba jöhet emiatt.
Köszi a segítséget!Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
Rerrietllub
tag
Köszi a választ. Valamiért én is így gondolom. Amire én használnám szerintem meg felel az Lg is. Én is úgy hallottam, hogy nem valami nagy durranás a Sony kijelzője. Viszont nem tudom zenei téren mit alakít az Lg. Elég sokat hallgatom a zenét telefonon munkahelyen is és utazás közben is.
Már átnéztem a teszteket és valóban gördülékenynek tűnik az Lg.
Élőben fog kiderülni, erősen gondolkozom, hogy megéri-e a felárat a Sony vagy a Htc esetleg a Samsung.Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
Rerrietllub
tag
Annyit kérdeznék még a tulajoktól, hogy a középső fizikai gomb milyen célt szolgál még? Pl ha bejövő hívás van fel tudom venni vele?
Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
Rerrietllub
tag
Tegnap meg akartam nézni élőben is a vodánál, de sajna nem volt kitéve, meg az üzletben sem. Így nem tudom még eldönteni mi legyen, attól félek, hogy sokkal "gagyibb" minőségre mint a Sony vagy a Htc.
Viszont sokkal olcsóbb is.Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
Rerrietllub
tag
Akkor most már tényleg meg kell néznem élőben
Az a baj nincs a közelemben Médi Markt sem, meg semmi.Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest