Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz Phantomhive #48667 üzenetére
Névjegyzéket gépre én MyPhone explorerrel szoktam másolni.
A legfrissebb STABIL ROM pedig Mur5ik CM7.1-e
Nemtom, tökmindegy, kapj le egy random 2.1-et, vagy ha az van akkor jó, mehet rá a 2.3. 2.1-el manapság nem érdemes vergődni, megéri egyszer kicsit szenvedni a 2.3-ért, mint állandóan a 2.1-gyel. -
pikszel
addikt
válasz Phantomhive #48667 üzenetére
1: A címtárba belépve nyomsz egy menü gombot, majd importálás/exportálás > exportálás az SD-kártyára,
vagy
szinkronizálod a google fiókoddal2. Arra vigyázz, hogy ne ész nélkül nyomkodj mindenfelé.
3: Gingerbread-ből szerintem ez a legstabilabb, jóféle üzemidővel. Biztos jönnek majd, hogy az így régi, meg úgy, meg vannak azóta hibajavítások, patchek, de ragaszkodom ahhoz a kijelentésemhez, hogy ez a legstabilabb rom.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
quailstorm
nagyúr
válasz Phantomhive #48670 üzenetére
Elviselhető, egy embernek már sikerült. itt van elejétől végéig a sztori, tanulságos, potenciális hibák is vannak benne
Ha átrágtad magad rajta és nem világos szólj. Megéri frissíteni, az ilyen hülyeségek is megszűnnek mikor a teló kizárja a külvilágot. 2.1 már nem támogatott státuszban van.
(#48675) Szoke1982: unbrick, működik, kellett használnom ne ijedj meg ha csak huszadjára ismeri fel a gép[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest