Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbocskai
tag
válasz Levi941127 #21630 üzenetére
Jah, az a para, hogy azért nem árt ha tudok néha videót is felvenni.
-
dbocskai
tag
Amint megvettem, azonnal cseréltem a stock romot, CM7.1-re. Rootoltam is telót azonnal.
Viszont, amit észreveszek, hogy random mikor nem én teszem le a telefont egy hívás után, a kis készülék téglává változik és csak akksi kivételre reagál.
A másik zavaró gond, hogy a vétel kritikán aluli néha (Budapest belvárosában, néha 0 vételt kapni elég fura).
Vajon HW vagy SW gond lehet ez? Meg lehet valahol nézni online, hogy mennyi garancia van még a telóra? Mert a telenor-os gari papír annyira érthetetlen számomra.
Mit jelent az 1 év plusz 1 év "önként vállalt" garancia?köszi
-
dbocskai
tag
válasz Levi941127 #22681 üzenetére
A magyarországi képviseleten biztos vagyok benne, hogy annyit tudnak, mint ami gsmarena-ra kimegy...
-
dbocskai
tag
Rekord akksi idő CM7.1-el.
Csütörtök reggeltől mai napig húzta a teló töltés nélkül. Kis telefonálással, netezéssel. -
dbocskai
tag
CM 7.1-em van ha frisiteni akarom 7.2-re, mindent le kell törölnöm, ujrakalibrálni, appokat ujra leszedni?
-
dbocskai
tag
http://www.telefonguru.hu/hir/Megjelent_a_ZTE_Grand_X_2012-7-19
Nah és a ZTE-nek honnan volt Tegra 2 driverje... Én annyira azt látom, hogy az LG a ludas nem az Nvidia...
-
dbocskai
tag
http://www.gsmarena.com/ics_update_for_lg_optimus_2x_is_coming_after_all-news-4639.php
coolság van elvileg!
-
dbocskai
tag
Amúgy engem annyira nem zavar a memory leak, 3-4 naponta eszembe jut és egy unalmas percben ujrainditom a telót és már megy is.
-
dbocskai
tag
válasz Ferenczi Áko #29969 üzenetére
Mivel és hogyan tudok minden egyes adatot/üzenetet stb lementeni a készülékemről?
És mivel tudom olyan állapotba helyezni, hogy ezeknek ne legyen nyoma?
Most CM 7.2-t futtatok rajta.(Nem találtam meg rendesen az első oldalon)
-
dbocskai
tag
Amúgy ez egy dolgot jelent, áprilisban azaz HAT HÓNAPPAL EZELŐTT volt már majdnem teljesen kész ICS ROM, tehát most hitegessenek az nvidia driveres szöveggel, de hogy ennyi idő alatt két mókus is kipofozta volna azt a ROM-ot működőre az biztos.
Ez semmi más mint leállított projektet jelenthet (nem véletlen az a leakelt az a ROM),
mondjon bárki bármit, szerintem nem lesz hivatalos ICS, viszont így főzőtt annál hamarább! -
dbocskai
tag
Am csak nekem tűnik rohadt lassúnak is?
-
dbocskai
tag
Hát sajnos mától én se a 2X-esek táborát erősítem, további sok szerencsét.
-
dbocskai
tag
Hát gyerekek két napja nyúzom az új S2-esem és lehet itt mindent fényezni, de sajnos a két telefon nagyon nagyon messze van egymástól. Hasonló story mikor az alcatelem után megláttam édesapám Galaxy S-ét.
Szerintem aki teheti még most meneküljön és 50 ezer forint környékén vegyen egy egymagos telót, Samsungot, HTC-t, Sony-t és élvezze a stabilitás a tökéletes smooth-ságot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Spórolós topik
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- E-roller topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest