Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CUskater
tag
válasz KonzolKartel #1050 üzenetére
Nekem is van egy kis "leválás" a bal oldalán, de alig észrevehető. Ha nem írja itt valaki, akkor észre sem veszem.
"Az élet szar, mondta Jézus, és bedobta a tömegbe a keresztet!"
-
CUskater
tag
Én az áprilisit raktam fel, de kipróbáltam az Fr12-t is. Igazából teljesen jó az áprilisi gyári rom. Csak a root-ot toltam rá. Az akksi pedig nekem reggel 6-tól este 8-ig merült 85%-ra, ebben nem volt semmi hívás, semmi nyomogatás, csak a zsebemben volt.A spicám talán csak fele ennyit merült hasonló "használat" mellett. Tehát szerintem az akksi üzemidő javulni fog még, mert ugye sleep módban nem indokolt egy dupla többletfogyasztás a spicához képest. Abban is 1500mAh-ás akksi van. Sőt a spica is csak azóta ilyen jó, hogy yonip kernel van fent.
-
CUskater
tag
válasz Ra's al Ghul #1090 üzenetére
Tud 1080p-t, de nem egy nagy eresztés, mivel csak 24fps, ami elvileg folyamatos kép, de valahogy mégse. Viszont 720p-be egész jó a minősége. Youtube-on keress rá, van rengeted full hd-ban felvett video a telefonnal.
-
CUskater
tag
válasz jooker82 #1118 üzenetére
Nekem is van egy kis rész a bal oldalon ahol átvilágít. Viszont szerintem nem arról van szó, hogy elválik a kijelző az üvegtől!!! Ha jobban megnézitek (már akinek van ilyen "hiba" a telóján), akkor az lehet hogy az üveget és a kijelzőt összeragasztó cucc keskenyebb egy pár tized mm-el és a kijelző széle ahol fehéren világít úgymond "kilátszik". Tehát szerintem nem átvilágít, hanem ott eleve keskenyebb a ragasztó réteg és "kilátszik" az TFT panel széle. Amúgy piti dolog, alig észrevehető, és eléggé meredek szögből látszik csak.
-
CUskater
tag
TISZTÁZZUK szerintem gyorsan a tévhitet, miszerint ez KIJELZŐ LEVÁLÁS!!
Ez nem igaz!! Mindenkinek akinek van ez a "hibajelenség" GYÁRILAG ilyen, tehát nem egy külső behatás eredménye. Nem a használat során lett ilyen, csupán keskenyebb a ragasztó réteg ezeken a pontokon. TEHÁT NEM VÁLIK LE SEMMI SEHONNAN. Üdv."Az élet szar, mondta Jézus, és bedobta a tömegbe a keresztet!"
-
CUskater
tag
Alkottam gyorsan paintbe egy művészi rajzot a "hibáról". Nem akartam az egészet körbe színezni feketére, de szerintem a lényeg látható. És a hiányzó ragasztómennyiség szélessége 0,1 és 0,2 mm körül lehet. Csupán annyi a történet, hogy ez a pár tized "látványos" ha oldalra fordítod. Tehát gyárilag ilyen a stuff, nem a user nyomkodta szét a ragasztót a kijelző és az üveg között! Soha az életbe nem fog erősödni a hibajelenség. Sajnos ez ilyen és kész. Az enyémen is látszik egy kicsit, lásd néhány hozzászólással feljebb. Az én csőröm is böki a dolog, mert egy drága telefonnak ne legyenek még csak ilyen apró hibái sem, de ezért nem küldöm vissza garanciába. Mondjuk nálam tényleg csak nagyon kevés fény látszik ki. Nálam viszont a logo környéke tökéletes, csak a bal oldal hibázik egy keveset.
[ Szerkesztve ]
-
CUskater
tag
Ezen a youtube-os videón is látszik (sőt ezen elég durván, ezt már én is visszavinném), az említett hiba. Tekerjétek 1:35-re.
-
CUskater
tag
Feltettem az OC kernelt, amiben lehet 1,3GHz-ig húzni az agyát. 4000 körüli quadrant eredménnyel. Én viszont arra használom, hogy a pimpmycpu pogival lejjebb veszem a proci feszkóját 0,1V-al. Illetve bekapcsolom a "Force minimal freq when sleeping" opciót, aztán majd talán ez még lök kicsit az akksi üzemidején. Amúgy nekem elmegy 2 napot, ha nem nagyon gyötröm. Ha gyötröm 1 napot akkor is lazán elmegy, nem olyan vészes dolog mint a tesztben.
-
CUskater
tag
válasz Balázs1986 #1209 üzenetére
Az 1.4-el azt írják, hogy nem megy a pimpmycpu progi rendesen. Én ezért tettem fel az 1.3at.
-
CUskater
tag
válasz Balázs1986 #1211 üzenetére
1000 MHz-n használom, és alulfeszelve. 1V helyett 900mV. Progi nélkül nem tolja fel 1300ra, mert quadrantban nem nőtt az eredményem, csak mikor magam emeltem fel 1300ra.
-
CUskater
tag
Olyan progit keresek amivel a telón lévő appokat lehet egy *.apk fájlba kimenteni. Minden egyes progit külön *.apk fájlba természetesen. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Androidos tablet topic
- Bestbuy játékok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U