Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamasgal
senior tag
válasz Engineer81 #12126 üzenetére
"Szerintem helytelen az az érv, hogy 87-ért az ember ne számítson túl sokra. Igenis a telefon tudja azt, amit a specifikációban írnak. Ha tesznek bele GPS-t, akkor az működjön is rendesen, mert kifizettem az árát."
Maximálisan egyet értek, én is pontosan igy gondolom! Amikor az embertől el akarják LOPNI a cégek a pénzt akkor jön az igéret földje, ahogy kiatad a lét, le vagy szarva!
-
C.Brigante
veterán
válasz Engineer81 #12171 üzenetére
pontosan mire célzol ezzel? nem dobnál 50k-t az o2x re egy sgs2-ért?
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
válasz Engineer81 #12188 üzenetére
persze, h sok, ez nem vitás! csak pontosan nem értettem mit akartál szemléltetni.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
wolruf
őstag
válasz Engineer81 #12711 üzenetére
Amit te írsz (iKörte) az központi ügyfélszolgálat és támogatottság. Na ez az, ami Magyarországon nincs. Amíg a gyártók nem képviseltetik magukat, addig kizárólag a himihumi-mostmegszűnök-másnévenújranyitok-nemvállalomasajátügyeimet kiskereskedők ,,importőrcégek'' vannak. Azok meg nézheted, hogy mikor vállalnak be akár 3 fillér ráfordítást is. Valószínűleg a RAModat sem küldik vissza a gyárba/importőrhöz/képviselethez, mert az nekik ráfordítás és büdös. Nekem pont a Zamzunggal volt nagyon sok csörtém (videokamera), némi fenyegetés után hogy-hogynem, felfogták, hogy tényleg rossz a felvételre nem használható kamera
Egyszerűen ragaszkodni kell a megoldáshoz, nem belenyugodni, hogy nem oldják meg. Sajnos tényleg kár, hogy kb. birkózni kell.
Nálam most pont a másik véglet van. Emberke behozta az eszközt, agyon van verve az eleje, látszik, hogy kapott az élettől. Mivel csak fél éves a cucc, ragaszkodik a garanciához. Az, hogy egyértelműen a fizikai behatás miatt hibásodott meg a dolog, most őt nem érdekli. Oldjuk meg, mert garancia és ő a tudatos vásárló, blabla. Szóval azért a másik oldalon is rossz ülni (félreromolt kacatokat időt/energiát nem kímélve helyrehozni, melyért az ügyfél nem felel, hiszen az azonnal, magától rossz volt, ők nem csináltak semmit és különben is).(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Dawee
tag
válasz Engineer81 #12714 üzenetére
Nem úgy van, hogy vásárlástól számított 3 napon belül szó nélkül vissza kell venniük? Legalábbis én csináltam már így, sőt még úgy is, hogy visszakértem a pénzt olyan indokkal, hogy ajándékba kaptam és már van egy
3 munkanap alatt (érdemes pénteken venni ) meg sztem azért ki lehet deríteni a hibákat.A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
MrChris
nagyúr
válasz Engineer81 #12711 üzenetére
Kitartó vagy beérik a gyümölcs. Két hónap alatt ötször vittem szervizbe végül mindent megjavítottak, még a töltő is elromlott, azt is kicserélték. De most már minden müxik 2.2vel, talán lett egy jó és relatíve olcsó telóm (flottásüzleti...) Ha csak háborgok és nem segítek a szerviznek valszeg még mindig szívnék.
Nekem már ez is túlméretes darab ezért az SGS2 meg a 4"nál nagyobb készülék kiesne a kezemből. -
Land
veterán
válasz Engineer81 #14315 üzenetére
Ez 2.2 ugye? Nekem is újraindult az. Frissíts 2.3-ra...
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz Engineer81 #14317 üzenetére
GSM boltban megvettem a telefont és mondtam, hogy dugjuk már fel tölteni egy kicsit, erre a rádugás pillanatában újraindult. Hazamentem és legyalultam... Felejtős a gyári 2.2. Akkor már inkább 2.3 alapú Topogigi, MIUI, CM7 stb... Vagy persze a hivatalos 2.3, ha az is jó.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Balázs1986
addikt
válasz Engineer81 #14315 üzenetére
A gyári időjárás (meg pár másik) widget azon kevés dolgok egyike amit minden rom-ban azonnal kipakolok kezdőképernyőre (naptár, kedvenc névjegyek, rádió, zene, jegyzetek, napi teendők, időjárás, energiagazdálkodás...).
V10d eu open verzió ezzel stabil volt (voda hungary-t nem próbáltam).
Most a gyári 2.3 eu open szintén stabil.
Topogigi rom-okba is bemókoltam, ott sem csinált galibát.[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
válasz Engineer81 #14497 üzenetére
istenem, hogy ez a cég semmiből nem tanul... ezen dolgoztak fél évig?
pedig még annak ellenére is hittem benne, hogy összeszedik magukat, hogy megszabadultam a telefontól... de úgy látszik nem megy ez nekik... -
ferikek
aktív tag
válasz Engineer81 #14497 üzenetére
Hihetetlen... nálam a gps ok (legalábbis úgy tűnik, de sztem ma élesben tesztelem), csak z e-mail szolgáltatás rakoncátlankodik (frissítésnél gyakran kilép az e-mail szolgáltatásból...)
ez az adatforgalom viszont érdekes. hazafele jövet kb. 10 percig volt 3g-s adatforgalom és generált uh h semmit nem néuztem 15 MB-t Carhome, F-secure és on-screen lekapocsolva, uygnúgy ahpgy a szinkronizálás is (mondjuk googl etalk működik, lehet h az az oka???)
-
gabcsee
tag
válasz Engineer81 #14502 üzenetére
ez ismert hiba a KDZ-s update-el
- vagy felrakod a smartfalsh-es verziót, amiben ez a hiba már nem lesz benne.. viszont ezzel vállalod h le lesz gyalulva a telód (előtte backup stb).
- vagy az alábbi workaroundot használod:
1) kapcsold be a GPS-t
2) így indítsd újra a telót bekapcsolt GPS-szel
3) GPS program indít, és ekkor találnia kell jeletamúgy meg érdemes szerintem CM-et feltenni, mert nagyon szuperül működik
-
ferikek
aktív tag
válasz Engineer81 #14502 üzenetére
Nekem is eldobta pár perc után... Ez így azért durva. Legalább ha mondjuk kijavítanák ezt a hibát 2-3 hét alatt, de semmi. Szerviz nem tud mit kezdeni a hibával, mert szoftveres, és nincs nekik újabb. Kíváncsi vagyok h az LG mit mond erre, mert így tulajdonképpen javíthatatlan..
-
Caaabi
senior tag
válasz Engineer81 #14538 üzenetére
laptopról szoktam ilyenekt csinálni hogy a véletlenszerű áramkimaradás se fordulhasson elő.. LG PC SUITE IV van fent a laptopon, rádugom a telót, mivel gyári a rom rajta és telefonros igy a mentést hogyan tudom kivitelezni? ( jobb alsó sarokban található ikonnal esetleg? telefonon tárolt adatok biztonsági mentése és visszaállítása ?) én csak a clockworkmod os mentéshez értek sajnos :S
a frissítést hogyan tudom ezek után megcsinálni ha csatlakoztattam a telefont a géphez és megnyitottam a pc suitot ?(a gps-t nem használja telóval, rendes gps-t használ kocsiban úgyhogy az annyira nem vészes.. )
[ Szerkesztve ]
-
Caaabi
senior tag
válasz Engineer81 #14543 üzenetére
ez igy mostmár nekem nagyon tisztának tűnik köszönöm a részletes leírást az upgradeeléssel viszont még pontosításra szorulok.. tehát ha rádugom a telot akkor hol találom meg azt a menüpontot h upgrade? és az hogy telenoros tudja majd a suite h melyik rom kell vagy ennek nincs jelentőssége?
[ Szerkesztve ]
-
Caaabi
senior tag
válasz Engineer81 #14551 üzenetére
remélem minden gördülékenyen fog menni köszönöm a segítséged
-
noxon
őstag
válasz Engineer81 #14729 üzenetére
Hello... nekem is volt ilyen. A routeren belűl van valahol a wifi beállításnál, hogy chanel, nekem pl chanel 13 és a 2x-ben is a wifi beállításoknál a szabályozási tartományt 13-ra raktam és látta a routeremet.
We live in a simulated world...
-
drpele
senior tag
válasz Engineer81 #14746 üzenetére
Hányas csatornán üzemel a WIFI-d? És a telefonon hányig van engedélyezve?
SSID-t nem rejtetted el közben? Az elérhető hálózatoknál látható, vagy ott sem tűnik fel?"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz Engineer81 #14746 üzenetére
nézd meg a router beállításokat. korábbanis volt valaki akinek hasonló problémája volt és neki is a routeban volt elállítva valami.
-
Skynet258
veterán
válasz Engineer81 #14752 üzenetére
Ez nem feltétlenül telefonhiba, lehet a szomszéd vett egy routert/átállította a meglévőt, és az az 5-ös csatornán fut, ami bezavarta a tiéd jelét, jártam már én is így.
Én a router-emet jó ideje az 1-es csatornára teszem, és azóta nincs ilyen wifi gondom. -
Naras
őstag
válasz Engineer81 #14961 üzenetére
Egy sima memóriapucolás is megteszi sztem, nem kell újraindítani feltétlen.
janes74: A GPS nálam jól működik, pik-pak megtalálja magát a teló... lehet baseband frissítés javítana a dolgon...
Erre valakinek valami válasza esetleg?
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Skynet258
veterán
válasz Engineer81 #15262 üzenetére
Köszi, akkor nincs rá nagyon semmilyen trükk ezek szerint... Esetleg még a BB/RIL párossal érdemes a tulajnak szórakoznia? Mi az ami GPS ügyben bevált (már ha van ilyen)?
-
Skynet258
veterán
válasz Engineer81 #15324 üzenetére
Köszi, ez is valami. Átadom neki az infókat, aztán kitalálja mit csinál meg ezek közül.
-
janes74
senior tag
válasz Engineer81 #15324 üzenetére
Nálam nem!Hamar talál jelet,aztán eldobja és keres,keres,keres.......
-
babosf
aktív tag
-
Coleszi
tag
válasz Engineer81 #15816 üzenetére
azért csak óvd, hogy el lehessen adni normál állapotban
-
Naras
őstag
"Almacsutkás"... hát ez nagyon jó
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
wolruf
őstag
"mert egy almacsutkás spanommal beszélgettem."
Nemmondod, hogy a zajfon érzékeli, hogy 2X van a túloldalon, aztán kikapcsoltatja?! Basszus, én meg mit kínlódok távoli eléréssel...Még jó, hogy nincs ilyen telefonnal rendelkező ismerősöm, csak csövik vannak, így nálam nincs kikapcsolás (igaz, GPS se megy )
Más. Játszom a gondolattal, hogy lecserélem a kettőXet. Megnéztem ezt a jó kis SE Xperia Pro-t, és hát tetszik
Lehet hogy nem 2 mag, de hogy zökkenőmentesebb, minta 2x, az biztos[ Szerkesztve ]
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Levi941127
senior tag
válasz Engineer81 #26294 üzenetére
Ez tetszett
-
firemanus82
senior tag
válasz Engineer81 #35900 üzenetére
Ennek függvényében meggondolandó hogy a v20s-t frissítsük! Már ha frissítene egyáltalán... LG szupport
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Beaumont
aktív tag
Szia!
Nálam egy ilyen probléma se fordult elő gyári V30-a val. A wifi tényleg használja, de nem ennyire drasztikusan.
Soha sem indult újra, és se töltés probléma, se BSOD nem volt. Tényleg ahány 2X, annyiféle helyzet van az ICS-el..."Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
OPiiPO
veterán
Akkor egyenlőre marad a V28G, azzal az össz. hiba:
- 72h uptime után szokott lenni call bug, megoldás: 60h uptime után újra szoktam indítaniWifivel nem merül, amióta a sleep bekapcs. csak a hálózati üzemmódra vonatkozik.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
esox
senior tag
Hali, nálam is v30 van (Manouche), és az első 1-2 restart óta semmi gáz nem volt vele hál istennek. Az igaz hogy szívja az akkut, de már hozzászoktam, hogy ha megy a wifi és 3g, akkor egy okosteló sem bír többet egy átlagos napnál, ami alatt azt értem, hogy déután a melóhelyen már tuti töltnei kell. Az AnTuTu benchmart nálam ez előb 7.025-öt hozott, második indításra már csal 6.938, de nem sokkal többet (na jó egy ezressel) produkált a kindle fire hd is (7.699), amiben bár nem tegrás proci van, de 4 mag, a tegra3as n7 pedig 12.599-el tolta. Szerintem ha párszor újraindítanám mindegyik mást mutatna egy picit.
Aki már rakott fel MIUI-t, és Manouche-t is attól kérdezném, hogy Manouche után érdemes váltani? Mert nekem az ui nagyon bejön, kérdés, hogy nem lesz-e csiga tőle a telefon.
[ Szerkesztve ]
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bambanő háza tája
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?