Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
válasz SkyLine3000 #35446 üzenetére
Kösz öreg de erre magamtól is rájöttem! A Root és a Reco is leírás alapján ment fel.De inkább megkérdezem valakitől aki jártas ebben és csinált már ilyet mert szar dolog ha a telefonoddal maximum az ablakot tudod csak kitámasztani mert másra nem lesz jó!Oldalakon keresztül megy az Offolás.Nem hiszem,hogy olyan nagy tragédia lenne ha ez miatt én is gyarapítanám az oldalt pár Hsz.-el.
És azt is leírtam,hogy szükségem lenne pontos linkekre!Nem csak a Fulmics-re hanem egy full módosítatlan 6.0-ra is amit majd visszarakhatok ha gond van.Sajnálom de amatőr vagyok és valahogy meg kell tanulnom!A telómón meg nem szívesen kísérleteznék csak úgy mert nem vet föl annyira a zseton,hogy rohanhassak másikat venni!Tehát!Letöltöm a Fulmics legfrisebbet az általam linkelt oldalról.Kapok egy Rart.Azt másoljam a memóriakártya gyökér könyvtárába.Lépjek Recoverybe.Zongorázzam végig a leírásban szereplő dolgokat a Wipe"menüpont"alatt.Majd telepítsem a memókártyára másolt Romot???
A másik amit nem értek,hogy látom az összefoglalóban van módosítatlan 6.0 de azt már Kdz-vel kellene vissza dobni ahhoz meg aztán pláne full hülye vagyok.Már ne is haragudj de ez a"Hátha sikerül vele"nem igazán jó alternatíva.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs