Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elec
csendes tag
Sziasztok!
Frissen cserélt akkumulátorral (amit - ha lehet hinni az aksira írt dátumnak - idén januárban gyártottak), KK Cloudyn, kikapcsolt GPS-szel, Facebook és hasonló appok nélkül, ugyan bekapcsolt wifivel, olykor lte-n lógással, miért csak 3 óra a screen on time? Emlékszem újonnan 5 óra felett volt hasonló körülmények között. Mit nem veszek észre, mi okozhatja? Köszi.
-
Elec
csendes tag
válasz Mesterlovesz #70507 üzenetére
Köszi a választ, de már a túl van a hetedik töltési cikluson is, szóval szerintem nem ez lesz.
Vizsgáltam wakelock detectorral is, semmi gyanús dolog, mégis merül egy éjszaka alatt 10+%-ot. -
Elec
csendes tag
Sziasztok!
CM12-t használok már jó pár hónapja, és 8 hónapos aksival már csak másfél óra kijelzőidőt tud produkálni a telefon, reménykedem benne, hogy vmi szoftveres gond lesz, és nem csak ennyit bírt az akku, bár nincs túl sokat ébren ok nélkül a telefon.
Most tesztként visszatérnék a jó öreg KK-re, de természetesen, használnám tovább a telefont, a gyáritól meg kihullik a hajam, szóval ha van más megoldás a gyárit kerülném , ezért a testreszabhatóbb Cloudy-t választanámNem emlékszem sajnos, így a kérdésem az lenne, hogy a Cloudy2.2-vel, hogy bírta nektek a telefon a gyári kitkathez képest?
-
Elec
csendes tag
Sziasztok!
Parts4repairtől rendelt már valamelyikőtök kijelzőt? Milyen tapasztalataitok vannak? Esetleg valami más tipp, hogy honnan lehetne venni/rendelni?
Mikor elővettem a zsebemből a telefont észrevettem, hogy egy sávban nem érzékel, illetve néha sehol sem, nincs törés, repedés, nem volt leejtve.
Van egy elég izmos sárgulás (már inkább lilulás) a kijelzőn, szóval már úgyis esedékes volt a csere, de azért elég váratlanul ért..Előre is köszi az infókat!
[ Szerkesztve ]
-
Elec
csendes tag
válasz fery02 #73511 üzenetére
Köszi a tippeket, végül az etradesupply.com-ról rendeltem egy kijelzőt (kerettel együtt) (grade S+) vasárnap este.
Tegnap (szerda) délre már hozta is a dhl, 3 munkanap kínából, azért nem semmi..
Kb 20ezer forintba került szállítással, trackinggel, mindennel.
Ma volt időm beszerelni a képernyőt (pontosabban átszerelni az összes többi alkatrészt az új kijelzőbe ).Meg vagyok vele elégedve, színek jók, betekintési szög talán jobb is mint volt. Első pár percben fehér háttérnél látszódtak csíkok, viszont ezek mostanra már majdnem teljesen eltűntek.
Láttam írjátok, hogy nyomásra elszíneződik a tietek, illetve a duplakopp nem működik, megnéztem és elég erősen kell nyomni, hogy elszíneződjön, de ennyitől a gyári is hullámzott, továbbá a duplakoppal sincs baj, érzékel mindenhol, megy akár a 10 ujjas multitouch is.
Annyit vettem észre, mintha kisebb lenne a fényereje, de nem vészes.Nem tudom, hogy-hogy lehet megállapítani, hogy ez most gyári, vagy legalább gyári minőségű alkatrészekből van-e, de az biztos, hogy ha valaki kicserélte volna erre a kijelzőre az eredetit miközben alszom, akkor reggel nem tűnt volna fel, hogy valami nem stimmel.
[ Szerkesztve ]
-
Elec
csendes tag
válasz fery02 #73694 üzenetére
Bocsi, csak most vettem észre, hogy reagáltál.
A kérdésedre válaszolva: Nincs más opció, csak dhl $16,49-ért. Esetleg úgy tudnál spórolni (kb pont egy szállítási költségnyit), ha keret nélkülit rendelsz, akkor úgy kb 15500Ft lenne.
Viszont annak a minőségéről nem tudok mit mondani. Van abból is ez az úgynevezett Grade S+, ez elvileg azt jelenti, hogy minden alkatrészét ugyanazok a cégek gyártották, amiket eredetileg is megbízott az LG.Mellesleg így több nap használat után is ugyanúgy meg vagyok elégedve vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest