Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmate
senior tag
válasz Chad Price #300 üzenetére
Én épp 4 hete rendeltem és ezzel érkezett meg: P770-S124-V5-MOD-by-Dean@etotalk.com
Egyébként valahogy le lehet ezt a ROM-ot menteni?
Egy apró dolog van, amivel nem tudtam kibékülni: a GPS. Sikerült működésre bírnom, de nagyon hektikus és gyengécske a jel, illetve nagyon nehezen óhajt műholdakat találni. Van valakinek valami jó és bevált ötletete, hogyan lehet kicsit jobbá tenni?
[ Szerkesztve ]
-
ZoleeWolf
tag
válasz Chad Price #312 üzenetére
Nem tudom segít-e, a beállításokban a megjelenítés menüpontban található a fény-beállítások.
Ott lehet a led működését engedélyezni, vagy tiltani a bejövő hívásra, elmulasztott hívásra, illetve olvasatlan üzenetre. -
Nyiaz
aktív tag
válasz Chad Price #312 üzenetére
Azon nekem se ment, de s113-on jó.
-
Athoszka
tag
válasz Chad Price #325 üzenetére
Valaki esetleg Budapesten meg tudná mutatni a készüléket? Most már közel áll, hogy a p770-es legyen a nyerő:-)
[ Szerkesztve ]
-
Nyiaz
aktív tag
válasz Chad Price #325 üzenetére
Igen, de előtte flashelni kell egy 113-at és utána cwm-ből tudod ezt rátenni. Magyarítani nem sikerült. Javaslom mentsd le azt ami most van.
Flash-hez a Flash prog kell amit megtalálsz a letöltött 113-as mappájában, lépések:
Drivereket telepíts
Elindítod a progit, nem dugod rá a telefont
kiválasztod a scatter file-t
Telefon kikapcs, akku kivesz, majd visszarak, nem beindít!
Flash gombra kattint, ha alul kiírja hogy searching, akkor telefon rádug
Skála fut, ha kész zöld kör látszikA CWM-et külön kell flashelni, az a különbség hogy ott a Download gombra kell kattintani. A S113 elfelejti a cwm-et újraindításra, de ha felrakod a pu_mod-ot akkor már nem fogja.
CWM-be lépés: bekapcs gomb lenyom, elszámol háromig utána egyszerre hangerő fel és le gomb is megnyom[ Szerkesztve ]
-
Nyiaz
aktív tag
válasz Chad Price #329 üzenetére
Az mindegy hogy s110-s113 között melyik, csak winflash verzió legyen. Ezek felrakása után nekem nem volt cwm, hiába írják, külön kellett flashelni. Sorrend:
Belső memória tartalmának mentése mert ott minden törlődik!
SD Kártyára másolás: pu_mod; root by javum.zip
Flash pl s110
Flash cwm (egyből utána)
Belépés cwm-be és felrak s113_pu_mod (clockworkmod könyvtárba kell másolni a fájlt)
Cwm-ből a root by javum.zip ( ha közben elszállt volna a cwm, újra kell flash)
KészAmúgy én is defyről jöttem. Elrontani eddig nem sikerült, pedig próbálkoztam rendesen, én sem értettem hogyan kell.
[ Szerkesztve ]
-
Nyiaz
aktív tag
válasz Chad Price #337 üzenetére
Enyém kék.
-
chab7
addikt
válasz Chad Price #349 üzenetére
Egyelőre még így is sok, de biztató az irány
(#351) Chad Price: És ez már úgy hogy a kezedben van és nézted, hogy nincs benne? Csak mert valahol a neten mintha egy tesztvideóban mutatta volna hogy van.
Már pont kezdtem magam rávenni hogy ne várjak a P780-ra hanem alig kellene a Defy árát megtoldani és P770 lesz belőle, aztán majd jövőre meg majd a P780 utáni modell.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
válasz Chad Price #353 üzenetére
Eszerint van a P780-ban.
BMM056 3-axis Magnetic Field sensor
Vendor Bosch
Range 600.0 ОјT
Resolution 0.0016667 ОјT
Power 0.25 mALenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
San398
őstag
válasz Chad Price #573 üzenetére
Az oldal közepe felé találsz olyat hogy "Flash Player for Android 4.0 archives" ebből célszerű a legújabbat letölteni és mellé egy olyan böngészőt amivel együtt működik [link]
Photon Browser, Next browser, beállításokban engedélyezni kell a flasht, egy próbát megérnekjemy: Ezzel elvileg meg tudod nézni mi az ami ébreszti a kijelzőt [link]
[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Nyiaz
aktív tag
válasz Chad Price #608 üzenetére
Nincs nekem bepipálva
-
Koszta
tag
válasz Chad Price #710 üzenetére
Ezt már én is megfigyeltem. Először valami időjárás widget panaszkodott rá, hogy nem találja. Most direkt megnéztem FB-n a check in részt, de kidobja, hogy kapcsoljam be a GPS-et, mert fogalma sincs, hogy hol vagyok.
-
Koszta
tag
válasz Chad Price #712 üzenetére
Ha etotalk-on működik, akkor talán ezt is meg lehetne oldani pár fájl másolásával. Itt van róla egy rövid hozzászólás.
[ Szerkesztve ]
-
Koszta
tag
válasz Chad Price #715 üzenetére
Igen, mindössze ennyi van ott. Esetleg abból nem lehet kiszedni a megfelelő részeket? Szerintem korábbi verzióra nem érdemes romot cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Koszta
tag
válasz Chad Price #715 üzenetére
Egy szép részletes választ kaptam a DUAL SIM topicban: [link]
Sajnos az etotalk-os fájllal sem működött nekem a lokalizáció. Lehet egy S110-ből kéne kivenni, csak nem tudom az mennyire biztonságos (illetve elérhető-e valahol a rom).
-
Koszta
tag
válasz Chad Price #725 üzenetére
Írtam minidealnek egy levelet ezzel kapcsolatban (hátha van valami tippjük, bár sokra nem számítottam), nagyon kedves választ küldtek:
"i think you can use GPS frequently.maybe the google localization received signal is not strong .have a nice day."
-
Koszta
tag
válasz Chad Price #727 üzenetére
Miért? Én bekapcsolom GPS-t, ha talál megfelelő számú műholdat, utána már szépen kiadja minden programban a megfelelő pozíciót (a hárombetűs navigációban és facebookon néztem).
[ Szerkesztve ]
-
BiFi
csendes tag
válasz Chad Price #710 üzenetére
Helymeghatározás: simán megy, widget, FB köpi, hogy hol vagyok, GPS + EPO +A-GPS, kb. mire betölt a google térkép, tudja, hogy hol vagyok.
Waze nem megy, valakinek valami megoldás? Aszonnya, hogy Laoszban vagyok.
Esetleg valami más GPS progi?
Ki mit használ?Az irígységért meg kell dolgozni, a szánalmat ajándékba kapod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest