Hirdetés
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Asztali gépben 500-as Green van, azon akkor gondolom ajánlott megcsinálni.. Igaz? Vagyis, van itt akkor olyan, aki már megcsinálta?
Viszont, notiban Nekem van egy WD2500BEVT-22A23T0 (Scorpio-Blue) és idle-ben kicsit érdekes kattogó hangot hallat, használat közben semmi ilyesmi. Az akkor ettől lehet? És új a vinyó, nincs egy hetes.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz FLATRONW #287 üzenetére
Én ezt eleve kikapcsolom, windows telepítés után kapásból...
Viszont a Notebook vinyóm, az úgy kezdte, ahogy ráduktam USB-SATA adapterre, idle-ben már hallottam is, hogy kattog... Notiba betéve eddig nem hallottam, de tegnap, ahogy egész nap használtam a gépet, hallottam... Szóval, sanszos, hogy nem csak az említett széria érintett itt...
A kérdés az, előfordulhat, hogy a noti vinyó is ez miatt kattog? Viszont az asztaliban a WDC WD5000AADS-00S9B0 (465 GB) eddig nem kattog (kop-kop-kop). Smart képek a lenti/fenti hsz-ben. Felső az 500-as, az alsó a notivnyó.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz spidersoft #311 üzenetére
Superfetch az, ami állandóan tekeri a vinyót. (asszem), na meg az index-elés, bár ezt ki lehet kapcsolni, így csak a superfetch marad.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jah, sry. Jólvanna.. De csak megtaláltam.
Most néztem, volt akinek 600k-t írt a WD.
Akkor nemsoká megcsinálom inkább. Biztos, ami biztos.
Kérdés az, hogy akkor ez elvileg WD Blue vinyóknál is működik? Megnézem nemsoká ott is az értéket.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hopp, nem raktam át IDE módba a vinyót, remélem az nem gáz. Ettől függetlenül megcsinálta...
"Idle3 Timer is enabled and set to 300 seconds. (5.0 minutes)."
Innentől majd figyelem... De ezek szerint, akkor érintheti a Blue szériát is a hiba... Sőt... Most megnéztem az értéket, 772... Most figyelni fogom majd, ha tovább nő drasztikusan, akkor letiltom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Igen, /R után írta, amit írtam dőlttel, tehát, hogy "Idle3 Timer is enabled and set to 300 seconds. (5.0 minutes)."
Innentől figyelem, folyamatosan, ha drasztikusan nő az érték, akkor kikapcsolom.. De azért nem semmi, hogy majdnem 30-al nőtt az érték eddig, pedig szinte csak 2szer be- és kikapcsoltam a gépet...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát most nem tudom, hogy 1-2-nél.. Mondjuk tény, hogy nem túl sokan tettük ezt szóvá. Csak pl. Nekem a hír olvasása után azonnal feltűnt, hogy akkor lehet, hogy ez okozza a hibát annál is.
Én is.
(#406) tjb007: Én azért hagytam 5 percen, mert 5 perc alatt, szinte biztos, hogy valamit csinál a vinyó, főként Vista/Win7 alatt. Ha mást nem, akkor dolgozik a superfetch. De Én figyelem mostmár, asztalin mondhatni "stagnált" a vonal. Notin majd figyelem folyamatosan...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #408 üzenetére
Tényleg, hd-sentinel-ről jut eszembe.. A free verzióval meg lehet oldani valahogy, hogy indításkor hébe-hóba ne figyelmeztessen, hogy ingyenes verziót használok? Jó oké tudom, hogy ez nekik "fontos", csak nekem elég az ingyenes verzió, és ez miatt néha ugye teljes képernyőn bejön a program, és visszaszámol 10mp-t.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest