Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
Nem nagyon szoktak ilyesmiket közzétenni, majd azok a hírek fognak jönni a 950-ről, hogy nem úgy fogy, ahogy várták, hamar kivezették a szolgáltató kínálatából, stb...
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
Ryoo
senior tag
válasz bluemirage #798 üzenetére
A postodnak ez a lényege: "Na a 950-nél tényleg nem gondolja a külső szemlélő, hogy drága, csak a gazdája tudja..." Mikor megveszek valamit, ki a .......-t érdekli, hogy más mit gondol róla, és tudja róla, hogy az egy drága dolog?? Tipikus apple felhasználói felfogás, én azért vagyok menő, mert apple termékem van (tisztelet a kivételnek), és mindenki látja, hogy az egy apple cucc, így mindenki tudja, hogy az egy drága dolog. Érdekes módon egy Nexus 5X-nél, ami szintén full műanyag, és árban nem sokkal olcsóbb, ellenben sokkal kevesebbet tud, senki sem rimánkodik, hogy se nem fém, se nem üveg. Idén nem sok mindenbe tudtak belekötni a 950/XL-be, a szar a csempe és a kevés app már unalmas volt, kellett találni valami újat.
Nekem speciel tetszik a dizájn, a continuum egy nagyon hasznos dolog, én tuti használnám, ha kapnék egy ilyen telefont. Kamerában pedig az összes jelenleg kapható csúcskészüléket alázni fogja a közzétett képek alapján, amit persze még nem kell készpénznek venni.
-
Ryoo
senior tag
válasz bluemirage #802 üzenetére
A prémium anyaghasználat sem mindenkinek azt jelenti, hogy fém és üveg. Rengeteg olyan telefon létezik, ami vagy az egyiket, vagy a másikat, vagy mindkettőt használja és nem lesz tőle prémium. Egy polikarbonát ház is ugyanúgy hathat prémiumként.
Személy szerint nekem sem ezektől lesz egy telefon prémium anyaghasználatú, konkrétan a hideg ráz az üveg hátlaptól, hozzányúlsz és gusztustalanul koszos lesz, aztán vadul törölgetheted, kiejted a kezedből és egyből pókhálós is lesz. Nekem pont attól prémium egy telefon, hogy nem törik halomra, ha véletlen elejti az ember.Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
Ryoo
senior tag
válasz Reinhardt #1247 üzenetére
Fájlkezelővel se látod a zenéket, vagy csak a Groove zenelejátszó nem látja a zenéket? Mert 8.1-en a beépített zenelejátszó szokott ilyen hülyeségeket csinálni. Próbálj meg leszedni egy másik lejátszó progit Perfect Music, vagy Modern Music és nézd meg azokban.
-
Ryoo
senior tag
válasz Reinhardt #1268 üzenetére
Ez elég érdekes, 2 dolog lehet szerintem.
Az 1-ik, hogy kezd meghalni a micros SD kártya, és emiatt veszti el az adatot.
A 2-ik, hogy a Win10 tényleg törli, ahogy a nem eredeti játékokat, szoftvereket a számítógépről, bár erre elég kicsi az esély, mert honnan tudná, hogy azt nem én rippeltem le.De igazából lehet, hogy egyik se, és azt se tudom melyik a jobb Azért, ha tudod próbáld ki egy másik SD kártyával, ha van talonba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest