Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probber
őstag
Nagyon szépen haladsz vele. Passzív lesz a vízhűtés rendszer, vagy van ott elég hely a ventilátorok számára a radiátor és az oldallap között?
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Probber
őstag
-
albert8
veterán
OMG
csak igy tovább
plexit elég nehéz lehetett hajlitgatniFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
veterán
Jesus.. ez durva.
Le a kalappal!Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
jones965
Modder
válasz Thunderzolee #57 üzenetére
Köszi!
Lesz ez még formálva, csak időm legyen.
-
Cthulhu Dawn
őstag
tárgytalan
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
veterán
-
Zodicus
senior tag
Nagyon komoly munka. Grat hozzá és várom a végeredményt én is.
-
Probber
őstag
Durvul a dolog, már mutatja magát.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
csib41
aktív tag
végre valami fogamravaló a ph-n!
Gyönyörű munka, le a kalappal!!! Erőt és kitartást a befejezéshez!
Az alaplapon a plexi kap majd megvilágítást?
ötlet: minden blokk legyen mattfehér a cső meg fekete énis ezen gondolkoztam régebben csak nincs alapanyagom se szerszámom bár én erősen a piros zöld kombón gondolkozok de ilyen munkát pár év múlva kiadok a kezemből (nálam a kisflex 4x ekkora mint a tiéd )
a készenlét mikorra várható? szinte jobban várom a kifejletet mint te -
csabi112
Modder
Szépen és gyorsan halad a házikó! Azért úgy látom lesz még rajta munkád bőven. Az előlapra kíváncsi leszek.
“Kreativitás = 10% tehetség és 90% elszántság.”
-
Probber
őstag
Hát ez eddig rettentő igényes munka! A tető majdani kialakítása, mint külső szemlélő, egyenlőre átláthatatlan. Tetszik, hogy még a memóriák is el vannak takarva, de én azt hittem, hogy valamilyen úton-módon a tartály is bekerül majd a "láthatatlan" helyre, a radiátorok közé.
-
zuchy
őstag
Nagyon jól alakul, jól néz ki! Azokat a 45 fokos letöréseket mivel csináltad, hogy olyan szép egyenes lett? Addig oké, hogy a befogja az ember a lemezt két falap közé, de ott hogyan érted el, hogy szép egyenes lett? Amikor én csináltam ilyet, akkor meggyűlt vele a bajom.
Mondjuk belegondolva egy oda illő fakockával meglehet hajlítani, miközben nyomja az ember, hogy az éle is megmaradjon.[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
jones965
Modder
-
Probber
őstag
Kizárólag építő kritika jelleggel: Számomra kicsit furcsán hat az a felsőrész, persze lehet, hogy csak azért mert még nem látom a végét, de az eddig látottak alapján valahogy nem illik a képbe. A minimalizmus - ha az volt a cél - így már kissé megszakad a tetőnél. Egyébként nagyon szépen haladsz vele.
-
jones965
Modder
-
félisten
Hű, már nagyon sokat kell görgetni.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
csabi112
Modder
Így lefestve már egész mást mutat! A zöld betétek pedig nagyon jó összhangban lesznek a feketével. Tetszik. További jó szerelgetést!
“Kreativitás = 10% tehetség és 90% elszántság.”
-
veector
senior tag
Nagyon jól néz ki
-
-
kpal
nagyúr
Részletes írás Plexit hol lehet venni ?
(Mi a szakmád hogy ennyire jól megy a gép építés mert vannak szerszámaid ? Én csak tátott szájjal nézem pár milyen kéz kézügyességgel csinálnak ilyeneket[ Szerkesztve ]
-
Probber
őstag
Jó gondolom, hogy mindössze egy merevlemeznek maradt hely ott a "radiátorházban"? Vagy talán elfér ott még egy? Egyébként szépen összeállt a dolog (a tető nekem még mindig fura), úgy nézem már csak egy kicsi van hátra. Ezt a munkádat azért majd mutasd be lehetőleg minél több, a témával foglalkozó külföldi oldalon is.
-
albert8
veterán
MÉg mindig nincs kész a zöldike?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest