Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
White Tiger
tag
Én ismerek onnan egy vadgazdászt. Hát, mit ne mondjak, a ''vadgazda csordák vonulnak az iskolából a kollégiumba'' tökéletesen illik rá Örülök h nem csak én látom így, ezek szerint tényleg van ott vmi gebasz
Részvétem, én nem bírnák ki ott 1 hetet sem, ha mind ilyenek.
Ezek a mai fiatalok...
zolle: A Zabhegyező - amennyire emlékszem - egy olyan srácról szól, aki nem találja a helyét a világban. Nem utálja, de nem is szereti, mert hisz ''nem az övé'' Amúgy erdeti angol nyelven nagyon rossz, a magyar fordítás miatt lett olyan sikeres hazánkban (nagyon jól használta a diákszlenget Gyepes, így nagyon olvasmányos lett)
[Szerkesztve]Ami nem öl meg, az erősít.
-
Kobaljov
senior tag
A borkérdést a Műegyetem oldotta meg okosan pár éve a legenda szerint: volt valami hazai vagy nemzetközi borverseny az intézmények között amire kitalálták, hogy beneveznek, de mivel, hogy nem volt boruk ezért elmentek Tokajba, ott vettek egy adag jófajtát és azt cimkézték fel sajátként. Megnyerték
-
chop
őstag
Gazdalkodasin vagyok elsoeves.
Cerebellum: szerencsere nem ugrottal nekem. Igazabol semmi kedvem vitatkozni veled, nekem erosen nyavajgas-szaga (ha nem tetszik a szo, akkor ignorald, legyszives) volt az irasaidnak, allitasod szerint nem, ezt tiszteletben tartom, a hiba valoszinuleg az en keszulekemben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest