Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Valaki tudna segíteni , hogy telefonálás közben, a Dell szerviz kéri a service tagot . És bekéne ütnöm , de betűt is tartalmaz , ha a 0-t nyomva tartom kijön a + jel , de a 2-3-3 stb , ott nem :/.
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
newwave0507
aktív tag
válasz alkatraz3000 #181 üzenetére
Igen... szó szerint
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
newwave0507
aktív tag
Én is ezért szedtem le eleinte a tokot róla , gyatrább a fogása sokkal .. , de aztán vettem egy olyant ami kinyitható , belepattan a telefon , fekete-fekete szín . Úgyhogy így most elvagyok vele
-
newwave0507
aktív tag
Nekem azt hiszem a Lumia 820 volt ilyen . Ott is rálógott vagy az előlapi , vagy a hátlapira. Már nem emlékszem pontosan , de lényeg a lényeg le kellett szedni.
-
newwave0507
aktív tag
Ez teljesen így van . Mindenkinek a saját igényeit szolgálja , nekem már volt windows phone , android , iOS . Nekem a leg megfelelőbb az iOS maradt. a windows phone-nak rengeteg hibája van .. folyton fagy , bugos.., nem is mondván azt , hogy zenét sem lehet rajta nyugodtan hallgatni , mert még arra is errort dob . Androiddal szintén ez volt a problémám , fagyogatott.. bár kevesebb buggal , ez még egy LG volt , sajnos a pontos típust nem tudom megmondani . Alsó kat közepe szerintem. Majd volt egy S3-am..na az eléggé jó volt , nem láttam bugosnak .. stb , az tetszett. Majd az S3at cseréltem i4re , nekem még 1x nem fagyott le amióta nálam van , és amire kell tökéletesen megfelel. De ez mindenkinek egyéni..,ahogy írtam is az elején . Nyilván kevésbé testre szabható mint egy Android , de szerintem letisztultabb , bár visszafogott.
-
newwave0507
aktív tag
Én ezért írtam le csak azokat , amiket tapasztaltam . Lehetséges , hogy mára már javították a hibákat a WP körül is .. nem mondom hogy nem . De akkor amikor én használtam biztosan probléma volt vele.
Android: Ezért írtam le hogy milyen készüléket használtam , annyira idegesítő volt hogy már szimplán egy sima hétköznapi használat mellett is folyton felugrott az üzenet , hogy " elfogyott a rendszer memória " mikor hely is volt a készüléken.. stb . Ezután lettem ideges , és tettem rá CM főzött ROMot , na azzal azért lehetett nagyjából orvosolni a hibát.
WP: Erről így röviden annyit , hogy Lumia 820 volt amit használtam , ez amikor vásároltam a T-mobileból 100e kategóriát képezte , azthiszem már 8.1 volt rajta ? talán igen . Rengeteg hiba volt vele . Aztán leesett egyszer 20 centiről és keresztbe belül elrepedt a panel . Az a furcsa, hogy egyik ismerősöm is ugyan ilyent vásárolt , majd neki is ugyan így elrepedt belül a panel egy ejtés után. Talán ez is vélhető "típushibának" ?
-
newwave0507
aktív tag
válasz alkatraz3000 #196 üzenetére
Akkor bocsánatot kérek, tévedtem . Így emlékeztem
-
newwave0507
aktív tag
Honnét tudod hogy mit használtam , meg mit nem ? A lumia 820 egy sz@r telefon ugye ? És az hogy az ismerősömnek is ugyan ilyen problémái voltak ? ja nem.. te tudsz mindent . Tipikus okoskodó ...
"Apple Fanboy" ? azért mert van egy iphone 4-em ? Te sem gondolod komolyan..
Nem ártana végig olvasni amit írtam, tapasztalataimat írtam le .. nem azt amit olvastam .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest