2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

iPhone 4 pár év után

4 év után is bátran felveszi a versenyt az androidos alsó-középkategóriás telefonokkal, az anyaghasználata pedig kiváló.

[ ÚJ TESZT ]

Tudnivalók

A telefon tartozékai
- headset
- SIM-kiszedő
- töltő (adapter + kábel)

Ha a telefont töltés közben használjuk, akkor figyeljünk, hogy a töltőkábelt a 30 tűs részénél ne hajlítsuk meg, mert ha ez többször előfordul, akkor a fehér bevonat megtörik, és balesetveszélyessé válik!

Ehhez a telefonhoz még a régi fajta fülhallgató járt (iPhone 5 szériától van az új), ha sokáig használjuk, kicsit nyomja a fület, de a hangzása megfelelő.

A "tipushiba":

2010-ben jelent meg a telefon, a fejlesztők valószínű nem fordítottak kellő figyelmet az antennára, ezért rossz helyre került. Nem egyszer tapasztaltam, hogy nem kap jelet a telefon, 3G megszűnik, 2G lép helyére (olykor) így ez nagyon idegesítő.

Az Apple kiadott egy bumper tokot a készülékhez, mely ezt a problémát némiképp orvosolja, de ezt a fajta megoldást még nem próbáltam ki, így erről véleményt nem tudok mondani.

Tok nélkül használva könnyen összekarcolódik, érdemes venni rá legalább egy védőfóliát. Először egy egyszerű tokot vettem rá, de mivel extrémsportot űzök, ezért elengedhetetlen volt egy kicsit komolyabb tok beszerzése, de ezt egy külön témába a végén leírom.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • MacSzerelmesedtem

    40 fölött megvettem életem első Apple termékét. Nem technikai bemutató, teszt vagy reklám lesz, csak erőteljesen szubjektív leírás.

  • Négy headset iPhone-hoz

    iPhone vezérléssel (jórészt) megáldott fülesek bemutatója a 3-17.000 forint közötti tartományból.

  • iPhone 4S áttekintés

    Megpróbálok minnél több helyre kitérni, tévhiteket eloszlatni, és esetleg újakat alkotni! :)

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.