Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
válasz T0rnad0 #7846 üzenetére
Igen a Vodánál olcsóbb a P30 Pro, mint a Mate20 Pro, de csak kis ideig "akciós" árú, viszont épp készleten nincs.
Én most hosszabítottam az előfizetésem és a két készülék között vaciláltam. Megrendeltem volna a P30 Pro, hogy majd megkapom ha lesz, de a központi nemtomki azt mondta, hiába írom most alá, ha az "akció" után jön meg, akkor a teljes árat kell fizetnem, ami épp akkor aktuális, az meg ki tudja mennyi lesz. Így Mate20 Pro lett, viszont arra kaptam 50k engedményt így elhoztam, de még barátkozom vele, eddig Xiaomi telefonjaim voltak.
Szóval ahogy nézem, beakciózták, emiatt sokan bemennek, elég jelentős várólista is volt, csak épp senki sem tud hozzájutni ezen az áron.
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Remiel
őstag
be lehet valahol állítani, hogy bizonyos alkalmazások értesítő hangja más legyen? ne ugyan azon a hangon jelezze az sms, gmail és egyéb olyan alkalmazások értesítéseit, amiknek nincs külön opciója erre mint a vibernek?
egyébként most hogy használom pár napja a telefont én halknak érzem a hangerőt, de lehet csak máshoz vagyok szokva
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Remiel
őstag
válasz Jack Oneill #7921 üzenetére
köszönöm
-
Remiel
őstag
sziasztok
az adatforgalmat szeretném beállítani, hogy adott hónap 14 - től a következő hónap 13 - ig lássam, de a beállítások között csak annyit találtam, hogy kezdési dátum, ahová csak számot tudok beírni... lehetséges amit szeretnék valahogy?
-
Remiel
őstag
válasz Szpisti #8228 üzenetére
Igen erre magamtól is rájöttem, de arra voltam kíváncsi adott időszakot is lehet e beállítani, hogy a végét is én határozom meg. Más telefonon lehetett, ezek szerint itt nem, de köszönöm a választ
-
Remiel
őstag
Megjött az alumínium tok amit rendeltem, tökéletes, a vételt nem zavarja és nagyon jól is néz ki vele a telefon pont mint a képeken, nem vastag, egyedül az a bajom vele, hogy a gombok a szokásos kínai ezüst színűek, de végül is elmegy... én a piros fekete variációt választottam, szerintem bőven ajánlott kategória... üveg nem jár hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
válasz magicbox #8691 üzenetére
Azt azért megkérdezném mindenkitől, aki most köpködi a Huawei-t, meg jaj hol lesz a beígért frissítés ésatöbbi, hogy mégis miért a cég hibája ha nem tudja a kialakult helyzetben betartani amit vállalt?
Mindenkinek figyelmébe ajánlanám a vis major kifejezést, ami ebben az esetben teljesen helytálló. Mégis mit tehetne hirtelen felindulásból a cég?
Működik a telefonod? Gondolom igen. Jön majd rá frissítés? Kiderül, de ez még idő.
Ez tisztán üzleti érdekek ütközése, nem a Huawei az első és nem is az utolsó cég aki esetleg a kukában végzi (bár ezt ugye egyelőre nem tudhatjuk), mert valakiknek ez áll az érdekében, a felhasználókat meg pont leszarják azok, akik épp a cég tönkretételén dolgoznak. Minek ide harag, attól jobb lesz bármi? Aztán mégis kire haragszol? Lehet rohanni panaszkodni bárhová, a lényeg az, hogy a Huawei nem szegett szerződést, minden bizonnyal dolgoznak valamiféle megoldáson, vagy legalábbis mindent megtesznek azért, hogy talpon maradjanak, mert elhiheted nekik ez fontosabb, mint neked a telefonod, amit max lecserélsz.
-
Remiel
őstag
válasz Skynet258 #8693 üzenetére
átlagembernek az életben el nem magyarázod mi történik... nem kell messzire menni itthon, migránsok, ecigi és még sorolhatnám mennyi hülyeség ömlik a médiából, de ugye ami a tévében meg a zinterneten van az mind igaz
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
Este voltam egy dohányboltban, aszongya az eladó, de jól néz ki a telefonod, mi az?
Mondom Mate20 Pro...
Mire ő, jaa Huawei? Az szar már az androidot is levették róla, add el, vegyél Samsungot
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
Na nekem is megjött tegnap a 9.1 Vodafone... hihetetlen, hogy nem tudják kijavítani, hogy a telefon újraindításánál maradjon a fényerő úgy ahogy beállítottam és ne menjen automatára vissza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs