Hirdetés

2024. március 1., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#36) citkar


citkar
addikt

Ami a garanciát illeti a "Tudom, kitörölhetem a kínai garanciával" megjegyzéssel nem értek egyet. Mivel első rendelésed, azért nincs vele tapasztalatod, de épp az általad vásárolt webshopnál már garanciáztattam és minden rendben sikerült, szóval él a garancia és ha figyelembe veszem, hogy Magyarországon is voltak problémáim a garanciáztatással, már a kínai webshopnál való garanciáztatás esetében a hosszú idő (kb. másfél hónap) nem is olyan riasztó.
Szerintem jó a teló, bár én általában kevésbé neves gyártóktól vásároltam hasonló telókat, természetesen olcsóbban. De kinek mi :)

(#3) ilyen_85:
A nexus tudtommal nem dual sim-es.

(#10) -KP-:
Hasonló dual simest, neves gyártótól, garanciával, újonnan, előfizetés nélkül sokkal olcsóbban én nem nagyon találtam (sőt, hazánkban csak drágábban), szerintem ha végig gondolod te sem.
(#15) -KP-
Ő nem szolgáltatótól vásárolt, az más kategória és valaki nem is akar hozzájuk fordulni, hűséget aláírni...két évre...aztán egy év után már azt várod mikor telik le a hűség, mert cserélnéd, unod a telód.

(#18) hunace:
40 ezerért neves gyártótól (mert a Huawei az), minőségi, új készülék, 2 GB RAMmal nem nagyon van.

(#20) Duliee
hasonló hardware-rel, de "csak" 1 GB RAMmal kapni 40-50 körül ÁFA-val...mondjuk az is elég. Szerintem nála a külső volt a döntő és azért is fizetett kissé többet az viszonylag átlagos árnál, ami ezt a SoC-ot illeti.

(#22) xmaas:
Moto G akkor sehol se volt, dual sim-es most sincs ennek az árnak a közelében és hazánkban még most sincs, így annál miért is lenne kisebb a rizikó?
" nemtudnak atkurni visszakapod a penzedet" a PayPal megvéd, olvass utána, ha nem hallottál róla
"ahol legalabb van garancia" a kínainál is van garancia, én éltem is vele, sőt, kevesebb bajom volt vele, mint más magyar garanciáztatással (nem a felső kategóriás garanciáztatást értem ezalatt, hanem a hasonló árú eszközökét).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.