Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
microsd81
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék beruházni egy ilyen telefonra, és azt szeretném kérdezni tőletek, hogy vásárlásnál mire kell odafigyelnem, illetve, hogy milyen negatívumai illetve pozitívumai vannak a telefonnak? Előre is köszönöm mindenkinek a válaszokat! -
microsd81
csendes tag
Üdv mindenkinek. 1x köszönöm a segítséget mindenkinek.2x mától én is büszke tulajdonosa vagyok egy ilyen telefonnak, s hát az első benyomásom, hogy od@basz ez a telefon! Szépen jönnek a frissítések is lefelé.
[ Szerkesztve ]
-
microsd81
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem hozzátok, mégpedig, hogy tényleg csak 2 pontos multitouch-öt tud a telefon? -
microsd81
csendes tag
Hogy csatlakozzak kicsit a fényképezéshez, ezt tegnap csináltam:[link]
-
microsd81
csendes tag
Üdv! Én egy ilyen tokot rendeltem az enyémhez:[link]
Már csak várom, hogy megérkezzen. -
microsd81
csendes tag
Üdv. Én is az edigiben vettem miskolcon, de nincs baja a készüléknek, s velem rendesek is voltak
-
microsd81
csendes tag
Sziasztok. Nekem is tegnap érkezett meg a case-mate tok a telefonhoz nagy nehezen, s igen patentül néz ki benne. Egész pontosan egy ilyen: [link] Holnap érkezik egy Brando fólia is, mivel sikerült erre a gorilla glassra egy szép karcot gyártani, csak tudnám hogy
-
microsd81
csendes tag
Sziasztok. Megkaptam ma a Brando fóliát fel is raktam a kijelzőre, de sajna nem az igazi. Konkrétan ilyen lett, a két szélén látszik igazán, nem tudom mennyire lehet ezt látni.[link] Igazából azt szeretném kérdezni, hogy akinek fóliája van a kijelzőn, mindenkinek ilyen? Tudtok esetleg olyan fóliát ajánlani, ami nem ilyen lesz ha felrakom? Olvasgattam erről az Zagg invisibleSHIELD-ről. Az mennyire jó fólia? Előre is köszönöm a segítségeket mindenkinek
-
microsd81
csendes tag
Sziasztok! Tapasztalt-e már valaki olyat aki vodafoneos, rajta van a mobil hálózaton, és se letöltés, sem feltöltés nem megy. Ugrált 3G és HSDPA között de semmi nem történt, csak ha újrainditottam a telefont. Szerintetek ez a telefon hibája, vagy hálózat?
-
microsd81
csendes tag
Én is erre gondoltam, mert a hálózatot nem dobja el egyáltalán.
-
microsd81
csendes tag
Sziasztok!
Ezt fedeztem fel a HTC Magyarország facebook oldalán:
Q: Meghibásodott a készülékem, mi a teendőm?
A: Keresd fel az üzletet ahol vásároltad a garancialevéllel vagy vidd közvetlenül a HTC hivatalos szervizpartneréhez:
TeleMax GSM Szerviz Kft.
TeleMax elérhetőségei:
http://www.tmx.hu/
2040 Budaörs, Kinizsi u. 4.
tel.: +36 23 880 319
email: info@telemaxgsm.hu[ Szerkesztve ]
-
microsd81
csendes tag
Sziasztok. Ma találtam ezt a pár skint one x, és one s-hez. Nagyon jók szerintem.[link]
-
microsd81
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. A következő a baj a telefonnal minden ok nélkül kikapcsolt. Itt még azt hittem, hogy véletlen úgy ültem le, hogy benyomodott a kikapcsológomb és kikapcsolt. De ezután próbáltam bekapcsolni, na az nem ment, gondoltam lemerült, feltettem töltőre, de nem vette a töltést egyáltalán. Ezután csak úgy tudtam visszakapcsolni, hogy vagy 1 percig nyomtam a bekapcsológombot és akkor tért magához. Na ezt eddig megcsinálta ma eztán még kétszer visszaálitottam gyári beállításra hátha valamelyik program hülyült meg, de sajna nem, mert kb 10 perce újra csinálta, és persze a töltöttség is rendesen visszaesett még ezen hibákon felül.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy szerintetek mi a bánat lehet a telefonommal? -
microsd81
csendes tag
Sziasztok. Most jött el az ideje, hogy beszart a telefon szervizbe kellett küldeni, 3hetet mondtak, kíváncsi vagyok, hogy ténylegesen mennyi időt fog igénybe venni ez az egész!
-
microsd81
csendes tag
Sziasztok. Látom megjött a frissítés, bezzeg nekem meg még mindig szervizben van a telom, pontosan ma három hete.
-
microsd81
csendes tag
Sziasztok. Végre visszakerült a készülék hozzám az egy hónapos szerviz után, de legalább jól megcsinálták
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest