Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
exlepra
tag
Sziasztok, lehet valahol kapni mostanában ezt a telefont egyáltalán?
Az összes webshopban csak rendelésre hoznak, számlával kellene nem kamionról leesett.thx
-
exlepra
tag
Na megvettem : (motoker)
Ami a melóhoz kell meg minden ahogy kell, outlook, calendar, contacts és a corporate directory is, az egyebeket majd este otthon.
Az eladó azt mondta, hogy ez már valószínűleg a Sony SLCD kijelzős, ki lehet ezt vhogy deríteni szétszedés nélkül?
-
exlepra
tag
Használtok vmileyn tokot ehhez a telefonhoz?
Vigyázok rá persze, de azért előfordulhatnak balesetek, vmi ilyesmire gondoltam, ami mindjárt ormótlanabbá teszi az eredeti formát, de talán véd is.
http://www.mobilefun.co.uk/case-mate-tough-case-htc-desire-black-p25471.htm
-
exlepra
tag
Hülye kérdés: miért nincs egyik programban sem bezár vagy kilép gomb vagy menüpont?
-
-
exlepra
tag
Sziasztok, USB tetheringet meg lehet oldani vhogy HTC sync telepítése nélkül a PC-n, vmi driverrel?
thx
-
exlepra
tag
Kezd elegem lenni ebből a telcsiből.
Elég gyakran túlmelegszik és olyankor egyfolytában rebootol, a másik ami roppan idegesít, hogy outlook syncnél naponta 2-3szor kiírja, hogy access denied, aztán nem csinálok semmit csak rányomok a save settingsre és megint megy. Touchdown-nal is szórakozik a régi nokia E66-m nem csinál ilyet.
Szerintem ez egy túlárazott játéktelefon, ha valakinek munkához kell meg ne vegye.
-
exlepra
tag
válasz r3v0Lut10n #12098 üzenetére
Azt azért nem modntam, hogy szar, a fagyások között kiváló telefon
Szervizbe is azért nem vittem el egyelőre mert 2 héltig nem tudnék dolgozni nélküle, gondolom cseretelefont nem adnak.
Az XDA fórumon méár 78 oldalon írtak erről a dologról, tehát nem lehet egyedi probléma:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=676402
-
exlepra
tag
Sziasztok, a reboot és melegdés probléma egyre gyakoribb, most már gyakorlatilag egy hosszabb hívás közben is újraindul, viszem szervizbe.
Mivel tudok backupot csinálni minderől amit javítás után egyszerűen vissza tudok állítani?
thx
-
exlepra
tag
válasz pzoley #14579 üzenetére
Kb 1 hónaposan kezdte, akkor ki is fakadtam itt a fórumon.
Az email szinkornizációt sem folyamatosra állítottam, 15 percenként frissít csak.
A kijelző alsó részén, kb az antenna fölött melegszik piszkosul.
Kb 10 perc webezés vagy 2-3 angry birds pálya után reboot, de olyankor meg sem áll, vagy 3-4 szer újraindul, még el sem tudok indítani semmit, beírom a pinkódot pár másodperc és reboot. Olyan is volt, hogy beragadt a fehér képernyő és csak aksi levétel segített.ex
[ Szerkesztve ]
-
exlepra
tag
Sziasztok, teljes mentés és visszállításra milyen programot javasoltok?
Nem rootolt telefon. -
exlepra
tag
Tegnap leadtam a melegedő/újrainduló telefonomat az e-careben, remélem javítás után nem lesz vele gond.
-
exlepra
tag
Végre megjött alaplapcseréből a desirem, már nem melegszik és eddig nem indult újra.
Az még nem mertem kipróbálni, hogy ha töltés közben használom akkor újraindul-e, javítás előtt ez volt az első tünet.
Tesztelem még egy hétig aztán root -
exlepra
tag
Sziasztok,
Exchange ActiveSync-et használ vki itt?Jól működik, de néha az automatikus sync közben kiírja, hogy authentication failed .
Ilyenkor feljön a user/pass ablak nyomok egy save-et és megint megy rendben.
A nokia E66-omon nem volt ilyen probléma, ezért gyanítom, hogy inkább kliens mint szerver oldalon lehet vmi.
Touchdown-t is kipróbáltam, azzal mintha ritkábban fordulne elő de ott is jelentkezik a hiba, az annyival macerásabb, hogy ott ráadásul újból be kell írni a jelszót, míg activesyncnél legalább bent hagyja. -
exlepra
tag
Sziasztok, mostanában érdekesen viselkedik a telefonom hívás közben.
Gyári 2.2, semmi root.A hívás elején kb 5 másodperc rendben megy, aztán kb 15 másodpercig tök süket a vonal, a túloldal meg csak beszél, de én nem hallok semmi, és ők sem, aztán megjavul és hívás végéig nincs gond.
-
exlepra
tag
Sziasztok bocs a láma kérdésért ez root vagy nem root?
Mire megyek vele?http://www.htcdev.com/bootloader
-
exlepra
tag
Sziasztok, tegnap frissítettem radio romot a legújabbra, de az autó kihangosító bluetooth kapcsolat még mindig instabil, a ford audio firmwarehez is volt egy frissítés azt is megcsináltam de ugyanaz csatlakozik aztán kiírja disconnected, valakinek van hasonló gondja?
Van olyan, hogy napokig jó a kihangosítós kapcsolat, de aztán egyszer meghülyül és kikapcsolás sem segít. Ami fura még, hogy ilyenkor a sense ui igencsak akadozik és lelassul a telefon, ha kikapcsolom a BT-t akkor újra normál sebesség.
Az asszony wildfire s és régi nokia E66 megy stabilan.gyári 2.2.2, root, s-off, CM recovery 5.0.2.0, radio 5.17.05.23
-
exlepra
tag
Sziasztok, a vissza gomb megadta magát, kb. mennyiért javítanak egy ilyet?
Addig a button savior-t használom, szeretném odaadni az asszonynak a telefont, de így nem akarom.ex.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Háztartási gépek
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Óvodások homokozója
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon