Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
RP1980
tag
válasz danielgalaxy #1227 üzenetére
Köszi! Akkor várok,mert az egyéb fajta "beavatkozásokhoz" nagyon nem értek :-)
-
RP1980
tag
Ha már benéztem én is kérdeznék...
Tegnap este felajánlotta a 114re való frissítést, amit meg is tettem,de a 3.0ra azóta sem talál frissítést. Kb mennyi idő míg megjöhet? -
RP1980
tag
Üdv mindenkinek!
Ma megérkezett a nillkin frosted tok és a 9h fólia. A tok hihetetlen jó. 100% méretpontos, jó tapintású és a kikapcs gombot is jobban kitapintom. Szóval remek!
-
RP1980
tag
Azt még meg tudja valaki mondani,hogy a értesítés kezelőben mi a különbség az értesít és az engedélyez között?
-
RP1980
tag
Sziasztok! Eladóvá vállt egy vadi új NILLKIN Armor frame. Kék-fekete. Akit érdekel az 1800Ft-ért viheti.
-
RP1980
tag
Sziasztok!
Régóta megvan a telefon,de a névjegyeim között egyre csak nő a káosz. Van erről valamiféle használati utasítás? Több névjegynél csak viberrel enged hívni ezt hogy lehet orvisolni? Ráadásul vannak "csak olvasható névjegyek" ezek mik????
[ Szerkesztve ]
-
RP1980
tag
A másik gondom,h a galériában a megosztás egy ideje automatikusan a vibert tölti be. Ezt vissza lehet állítani,h ki tudjam választani mivel akarom megosztani?
-
RP1980
tag
Sziasztok!
Úgy veszem észre, hogy az aksim kezdi feladni a harcot! Lehet ezekben valahogy cserélni? Ha igen tudtok helyet javasolni ahol cserélik, illetve tudok vásárolni?
Köszi!
-
RP1980
tag
Sziasztok! Frissíteni akartam a messengert, és azóta a telefonom megbolondult. Nem tudok belépni sem a play-be sem a többi google alkalmazásba! Segítsetek mit tehetek! Szinte nulla amit értek a telók rendszereihez.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest